Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Jasmijn Egypte 5% (95% alc.) Farfalla
"De koningin van de nacht". De plukkers gaan 's nachts en in de vroege ochtenduren de jasmijnvelden op en oogsten de vers geopende bloesems. De geur van jasmijn kalmeert angsten, versterkt het zelfvertrouwen en wordt gebruikt als een zogenaamde "zwellende olie". de essentiële olie van jasmijn wordt ook beschouwd als een zeer afrodisiacum. Sensueel en verleidelijk - een prachtige hartnoot. Alleen zeer verdund gebruiken tijdens de zwangerschap.

Voor een geur in de kamer en persoonlijke aromaverzorging. Raadpleeg de vakliteratuur voor gebruik bij aromatherapie!
Tips: De pure essentiële olie wordt aanbevolen voor cosmetische en therapeutische doeleinden. Dit concentraat is bijzonder geschikt voor het mengen van massageoliën, baden of natuurlijke parfums. Minder is meer! De verdunde vorm is bijzonder geschikt voor een geur in de kamer.
Botanische naam: Jasminum grandiflorium
Ingrediënten / INCI lijst: Alcohol 95%, Jasminum grandiflorium 5%
Categorie ess. olië
Verbetert de stemming- Erotiserend- Comfort
Noot
HartnootHartnoot
Geurprofiel
Bloemig- Exotisch- Betoverend- Sensueel- Verleidelijk
Kwaliteit
Conventioneel- Dierproefvrij- Vegan- Gecontroleerd op residu / rückstandskontrolli- Selection
Methode
Oplosmiddel extractie
Plantendeel
Bloem
Herkomst
Egypte
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxjasma5 (5 ml)
€ 16,60
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Gevaar. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige werking. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren.Lees alle instructies aandachtig door en volg ze op. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): huid afspoelen met water. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat linalool.