Terug naar het overzicht
Essentiële oliën
Neroli 10% selektion Farfalla
Wandelen door een bloeiende citrusboomgaard is een onvergetelijke ervaring. Het is bijna magisch hoe de intense bloemengeur de zintuigen weet te betoveren. Neroli, de essentiële olie van sinaasappelbloesem, spreekt diepe gebieden van de ziel aan, helpt te ontspannen, angsten los te laten en wordt als zeer rustgevend beschouwd. Een uitstekende essentiële olie voor de verzorging van de droge, gevoelige huid.
Botanische naam: Citrus aurantium bigaradia
Druppels in 50 ml basis-/zaadolie: 20
Ingrediënten / INCI lijst: 90% alcohol, 10% Citrus aurantium bigaradia
Categorie ess. olië
Ontspannend- Verbetert de stemming- Gently relaxed
Noot
HartnootHartnoot
Geurprofiel
Zoet- Warm- Zacht- Bloemig
Kwaliteit
Conventioneel- Dierproefvrij- Vegan- Farfalla-quality-control- Selection
Methode
Destillatie
Plantendeel
Bloem
Herkomst
Marokko
Verkrijgbaar als
Enkelvoudige olie

Artikelnummer(s):
  • xxnero10s (5 ml)
€ 14,50
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Gevaar. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan het etiket bij de hand. Buiten het bereik van kinderen houden. Lees alle instructies aandachtig en volg ze op. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Inhoud/verpakking afvoeren in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat linalool, limoneen, linalylacetaat, beta-pineen, geraniol.