Terug naar het overzicht
Sinaasappelbloesem C+ (Orangenblüte C+) healthy ageing (vervangt Sinaasappelbloesem)
 © Farfalla
 © Farfalla
Huid vitamine C capsules biologisch 80 st. healthy ageing, Farfalla
Voedingssupplement.
Vitamine C draagt ​​bij aan een normale collageenvorming voor een normale huidfunctie, beschermt tegen oxidatieve stress, helpt vermoeidheid en uitputting te verminderen en verhoogt de ijzeropname. Acerola is een natuurlijke en plantaardige bron van vitamine C. Bevat de essentiële oliën van sinaasappel en gember (aroma's) en kurkuma.

Neem 2 capsules per dag met een glas water bij de maaltijd. Voedingssupplement te gebruiken als onderdeel van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden. Uit de buurt van hitte en vocht bewaren. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven wordt geadviseerd om voor gebruik een arts te raadplegen. Niet aanbevolen voor mensen die antistollingsmiddelen gebruiken. Niet aanbevolen bij galstenen.
Geschikt voor personen vanaf 6 jaar.
Ingrediënten / INCI lijst: Ingredients: Maltodextrine*, poudre d'Acerola*, agent d'enrobage: gélule végétale (Hypromellose), amidon de riz*, poudre de curcuma*, anti-agglomérant: carbonate de magnesium; arôme naturel: huile essentielle d'Orange douce* (Citrus dulcis), huile essentielle de Gingembre* (Zingiber officinale). *Ingrédients issus de l'Agriculture biologique.
Kwaliteit
Biologisch- Vegan

Artikelnummer(s):
  • fokpsvc (Per stuk)
  • fokpsvc (5 stuks)
Vanaf € 23,85
* Maximaal te bestellen aantal: 99