Terug naar het overzicht
Gezichtsverzorging Botanicals
30 gr © Botanicals
30 gr © Botanicals60 gr © Botanicals © Botanicals
Zero Waste
Gentle cleanse melt Botanicals
Gentle cleanse melt: kamille en mandarijn
Een uniek geconcentreerde dagelijkse reinigingsbalsem met een semi-vaste consistentie, die zacht smelt bij contact met de huid.

Productkwaliteiten:
• Verwijdert moeiteloos make-up.
• Verwijdert onzuiverheden zonder de natuurlijke balans van de huid aan te tasten.
• Verzacht en kalmeert geïrriteerde, verstopte of gevoelige huid waardoor de huid verfrist aanvoelt, zonder olieresten.

Gebruiksaanwijzing: Smelt een hoeveelheid van het product ter grootte van een erwt tussen de vingertoppen van beide handen. Masseer zachtjes in de huid met cirkelvormige bewegingen. Verwijderen met een warme, vochtige biologische doek of Natural Sponge. (Verwijderen met warme, vochtige wattenschijfjes als je make-up draagt.)
Wanneer te gebruiken: ’s avonds; optioneel in de ochtend.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Normale, gecombineerde, gevoelige en probleemhuid.
Bevat: 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan 87% biologisch.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische sheabutter: een van de wonderen van de natuur. Rijk aan essentiële vetzuren, heeft krachtige huidgenezende, ontstekingsremmende en zonbeschermende eigenschappen. Het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, die na gebruik merkbaar zachter en voller zal aanvoelen.
Biologische vierge kokosolie: is zeer voedzaam voor de huid, met kalmerende, huidverzachtende en hydraterende eigenschappen.
Biologische sesamzaadolie: een zeer voedzame olie en rijk aan essentiële vetzuren, het bevat herstructurerende en verzachtende eigenschappen om de huid te beschermen en te voeden en om vrije radicalen te helpen neutraliseren.
Biologische essentiële lavendel olie: al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn krachtige anti-septische eigenschappen, helpt ontstekingen van de huid te kalmeren en herstellen. Helpt littekens te voorkomen en ondersteunt bij acne en eczeem.
Biologische goudsbloem (Calendula): Verzacht pijnlijke, geïrriteerde en ontstoken huidaandoeningen zoals eczeem en dermatitis dankzij de krachtige antiseptische en herstellende eigenschappen.
Biologische essentiële mandarijn olie: werkt als een tonic om de huid in balans te brengen. Ondersteunt bij een vette huid en acne.
Biologische essentiële kamille olie: kalmerend en verzachtend met een ontstekingsremmende werking waardoor het ideaal is voor een probleemhuid, allergene en gevoelige huid.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, butyrospermum parkii (shea) butter*, glycerine**, cetyl alcohol, cetearyl alcohol, sesamum indicum (sesame) seed oil,* decyl glucoside, cocos nucifero (coconut) oil*, ricinus communis (castor) seed oil*, calendula officinalis leaf extract*, tocopherol, zea mays seed flour*, lavendula angustifolia (lavender) flower oil*, anthemis nobilis (chamomile) flower oil*, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil*. Natural constituents: Geraniol, limonene, linalool. (*Certified organic. **Organic origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • proefpotje (5 gram)
Vanaf 
*
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2