Terug naar het overzicht
Gezichtsverzorging Botanicals
 © Botanicals
 © Botanicals © Botanicals
Balancing detox mask Botanicals
Balancing detox mask: groene klei en avocado
Een geconcentreerd, niet-drogend mediterraan kleimasker.

Productkwaliteiten:
• Verwijdert afvalstoffen en onzuiverheden.
• Brengt verstopte en problematische huid in balans en verzacht.
• De huid voelt schoon, gekalmeerd en hersteld aan.

Gebruiksaanwijzing: Haal een kleine hoeveelheid uit het potje met een spatel en laat het smelten tussen de vingertoppen van beide handen. Masseer zachtjes in je gezicht met ronddraaiende bewegingen, vermijd contact met de ogen. Laat 10 minuten inwerken en verwijder dan met een biologisch wegwerpdoekje of katoenen pad, uitgeknepen in warm water.
Wanneer te gebruiken: 1 keer per week.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Gecombineerde, gevoelige en probleemhuid.
Bevat: 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan 70% biologisch.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Mediterraanse groene klei: rijk aan natuurlijke mineralen en elementen uit de zee om afvalstoffen en onzuiverheden te verwijderen, en om een eventueel tekort aan essentiële mineralen in de huid weer aan te vullen.
Biologische avocado olie: een superfood, rijk aan essentiële vetzuren die helpen bij het voorkomen en herstellen van huidbeschadiging door middel van het stimuleren van de celvernieuwing en het verhogen van de hoeveelheid collageen in de huid.
Biologische jojoba olie: rijk aan essentiële vetzuren om het vochtgehalte in de huid te verzorgen, te conditioneren en vast te houden. (Jojoba bootst het natuurlijke olie/talggehalte van de huid na.)
Biologische essentiële mandarijn olie: werkt als een tonic om de huid in balans te brengen. Ondersteunt bij een vette huid en acne.
Biologische goudsbloem (Calendula): Verzacht pijnlijke, geïrriteerde en ontstoken huidaandoeningen zoals eczeem en dermatitis dankzij de krachtige antiseptische en herstellende eigenschappen.
Ingrediënten / INCI lijst: Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, butyrospermum parkii (shea) butter*, kaolin, glycerine***,cetylalcohol, cetearylalcohol, perseagratissima (avocado) oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, ricinus communis (castor) seed oil*, decyl glucoside, calendula officinalis flower extract*, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil*, cynbopogon flexuosus (lemongrass) oil*, tocopherol. Natural constituents: Citral, geraniol, linalool, limonene. (*Certified organic.**Organic origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • Proefpotje (5 gram)
Vanaf € 4,45
* Dit product is alleen op bestelling verkrijgbaar. Houd rekening met een langere levertijd, deze is afhankelijk van de leverancier.
* Maximaal te bestellen aantal: 99
* Maximaal te bestellen aantal: 99