Terug naar het overzicht
Gezichtsverzorging Botanicals
30 gr © Botanicals
30 gr © Botanicals60 gr © Botanicals
Gentle moisturizer Botanicals
Gentle moisturizer: kamille en mandarijn
Een balancerende en kalmerende dagelijkse vochtinbrengende crème.

Productkwaliteiten:
• Wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter.
• Helpt het talgniveau in evenwicht te brengen en kalmeert de huid gedurende de dag.
• De huid voelt gezond en rustig aan.
• Biedt een perfecte basis voor make-up.

Gebruiksaanwijzing: Doe een beetje crème ter grootte van een erwt op je handrug en verdeel dit over je gezicht, hals en décolleté met opwaartse bewegingen over de huid.
Wanneer te gebruiken: ’s Ochtends en ’s avonds.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Normale, gecombineerde, gevoelige en probleemhuid.
Bevat: Meer dan 99% natuurlijke ingrediënten, waarvan 91% biologisch.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische sheabutter: een van de wonderen van de natuur. Rijk aan essentiële vetzuren, heeft krachtige huidgenezende, ontstekingsremmende en zonbeschermende eigenschappen. Het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, die na gebruik merkbaar zachter en voller zal aanvoelen.
Biologische avocado olie: een superfood, rijk aan essentiële vetzuren die helpen bij het voorkomen en herstellen van huidbeschadiging door middel van het stimuleren van de celvernieuwing en het verhogen van de hoeveelheid collageen in de huid.
Biologische jojoba olie: rijk aan essentiële vetzuren om het vochtgehalte in de huid te verzorgen, te conditioneren en vast te houden. (Jojoba bootst het natuurlijke olie/talggehalte van de huid na.)
Biologische essentiële lavendel olie: al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn krachtige anti-septische eigenschappen, helpt ontstekingen van de huid te kalmeren en herstellen. Helpt littekens te voorkomen en ondersteunt bij acne en eczeem.
Biologische goudsbloem (Calendula): Verzacht pijnlijke, geïrriteerde en ontstoken huidaandoeningen zoals eczeem en dermatitis dankzij de krachtige antiseptische en herstellende eigenschappen.
Biologische essentiële mandarijn olie: werkt als een tonic om de huid in balans te brengen. Ondersteunt bij een vette huid en acne.
Biologische essentiële kamille olie: kalmerend en verzachtend met een ontstekingsremmende werking waardoor het ideaal is voor een probleemhuid, allergene en gevoelige huid.
Ingrediënten / INCI lijst: Aqua, helianthus annuus seed oil* butyrospermum parkii butter*, theobroma cacao seed butter*, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, glycerine**, prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, persea gratissima oil*, sucrose stearate, sodium stearoyl glutamate, aloe barbadensis leaf juice powder*, calendula officinalis flower extract *, coco-glucoside, coconut alcohol, tocopherol, xanthan gum, benzyl alcohol, lactic acid, dehydroacetic acid, lavandula angustifolia flower oil*, anthemis nobilis flower oil*, citrus nobilis peel oil*. Natural constituents: geraniol, linalool, limonene. (*Certified Organic. **Organic origin.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB

Artikelnummer(s):
  • Proefpotje (5 gram)
Vanaf € 4,45
* Maximaal te bestellen aantal: 6
* Maximaal te bestellen aantal: 6