Terug naar het overzicht
Gezichtsverzorging Botanicals
10 ml © Botanicals
10 ml © Botanicals30 ml © Botanicals © Botanicals
Zero Waste
Rosa-renew anti-ageing serum Botanicals
Rosa-renew anti-ageing serum
Een geconcentreerd, hoogwaardig proactief anti-verouderingsserum.

Productkwaliteiten:
• Ondersteunt het natuurlijke vermogen van de huid om nieuwe huidcellen te regenere-ren.
• De huid ziet er voller, steviger en gelift uit en voelt ook zo aan.
• Bevordert een gezonde, stralende teint.
• Helpt de tekenen van veroudering te verminderen.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik 2 – 3 druppels van het serum en verwarm het tussen je vingertoppen. Breng het aan op het gezicht en de hals met een zacht kloppende bewegingen, met speciale aandacht voor het gebied rond de ogen.
Wanneer te gebruiken: ’s Ochtends en ’s avonds.
Bewaren: Niet in direct zonlicht, droog en op kamertemperatuur.
Geschikt voor: Vochtarme, droge en rijpere huid.
Bevat: 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan meer dan 99% biologisch.

Belangrijkste ingrediënten en kwaliteiten
Biologische wilde rozen olie: heeft krachtige anti-verouderingseigenschappen, die op celniveau werken om de huid te regenereren en de elasticiteit te verbeteren. Wilde rozen olie is uniek onder de zaadoliën omdat het natuurlijke retinol (vitamine A) bevat.
Biologische abrikozenpitolie: rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen die de huid kalmeren, verzachten en hydrateren, en helpen de tekenen van veroudering te vertragen. Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en brengt verlichting bij een droge, gevoelige en voortijdig verouderende huid.
Biologische groene thee: bevat een hoog gehalte aan antioxidanten waarvan is bewezen dat ze schade door vrije radicalen, en leeftijdsgebonden fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid ertegen beschermen.
Biologische wortel olie: rijk aan vitaminen en mineralen, met krachtige anti-oxidant eigenschappen, wortel olie is uitstekend voor de ouder wordende en door de zon beschadigde huid.
Biologische essentiële wierook olie: Wierook is een van de meest krachtige oliën voor de behandeling van de ouder wordende huid en rimpels.
Ingrediënten / INCI lijst: Prunus armeniaca (apricot) kernel oil*, rosa canina fruit oil*, oenothera biennis (evening primrose) oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, camellia sinesis leaf extract*, daucus carota sativa (carrot) root extract*, rosa centifolia (rose) flower oil* boswellia neglecta (frankincense) oil*, pelargonium graveolens (rose geranium) flower oil*, lavandula angustifolia (lavender) flower oil*,cymbopogon martinii flower oil*, cananga odorata flower oil*, tocopherol**, Natural constituents: geraniol, citronellol, benzyl benzoate, linalool, limonene, citral, farnesol. (*Certified Organic. **Natural.)
Kwaliteit
Vegan- Soil Assoc. GB
Vanaf € 62,83
*
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1