Terug naar het overzicht
Roomsprays / Aurasprays / Geurstokjes
75 ml
75 mlNavulling 500 ml
Aanbieding
Lemongrass atmosphere roomspray bio Farfalla
Nieuwe vitaliteit voor de lucht in huis. Wanneer de atmosfeer in de ruimte een intensieve zuivering nodig heeft, is de citroenfrisse essentiële olie van lemongrass het ideale middel. De combinatie van gras en kruid neutraliseert onaangename geuren en verwijdert onzuivere energieën in de ruimte. Met 100% natuurlijke essentiële oliën (lemongrass, wierook, citroen, sinaasappel, e.a.).

Ook als navulverpakking verkrijgbaar.
Ingrediënten / INCI lijst: Organic alcohol, natural essential oils.
Kwaliteit
Vegan

Artikelnummer(s):
  • ryseat (75 ml)
  • ryseat500 (Navulling 500 ml)
Vanaf € 51,68
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk

Belangrijk!

Let op! Licht ontvlambare vloeistof en damp. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik het etiket. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle besmette kleding. Was de huid met water. Gooi de inhoud weg in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften. Bevat limoneen, linalol, eugenol, geranial.