© Urtekram
 © Urtekram
Urtekram Strong Mint Mondwater
De Strong Mint Sensitive Mouthwash van Urtekram is een 100% natuurlijk mondwater zonder alcohol, sulfaten of fluoride. Het brengt de mondflora in evenwicht en versterkt gevoelige tanden. Biologisch aloë vera extract herstelt het evenwicht in de mond, vermindert tandplaque en verzacht ontstekingen. Xylitol gaat de opbouw van plaque tegen, waardoor je minder kans hebt op tandsteen, gaatjes en andere tandproblemen. Bovendien versterkt het de tanden en wordt het tandglazuur minder kwetsbaar. Pepermunt zorgt voor een frisse adem en een fris mondgevoel. Zoethoutwortel zorgt voor een gezonde mondflora, werkt ontstekingsremmend en verzachtend. Mirre olie werkt ontstekingsremmend en wondhelend.

Gebruik:
Spoel de mond met 1 volle dop van het mondwater gedurende 30 seconden na het poetsen van de tanden. Niet doorslikken. Schudden voor gebruik. Voor het beste resultaat de Strong Mint Sensitive Mouthwash gebruiken in combinatie met de Strong Mint Sensitive Toothpaste van Urtekram.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin**, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Xylitol, Salix Purpurea Bark Extract*, Mentha Piperita Leaf Extract*, Glycyrhizza Glabra Root Extract* Zinc Citrate Trihydrate, Menthol*, Commiphora Myrrha Oil, Aroma, Sodium Hydroxid
* = ingredient from Organic Farming
** = made using organic ingredients
€ 9,40
* Maximaal te bestellen aantal: 6
* Maximaal te bestellen aantal: 6