© care plus
 © care plus
Care plus BIO Anti-Tick spray
BIO ANTI-TEKEN SPRAY 80 ML
Een teek is een spinachtige geleedpotige parasiet, die zich voedt met het bloed van dieren en mensen. Teken worden aangetroffen in de (moes)tuin, in laag struikgewas en in de duinen en bossen. Teken kunnen bij het bloed zuigen bacteriën, virussen en parasieten overbrengen. De bekendste en gevaarlijkste bacterie die een teek kan overbrengen, is de Borrelia burgdorferi bacterie, de veroorzaker van de ziekte van Lyme. Een rode ringvormige plek (erythema migrans) op de beetplek is een van de eerste symptomen van de ziekte van Lyme. De ziekte kan uiteindelijk leiden tot ernstige gezondheidsklachten. Gebruik Care Plus® Bio Anti-Tick veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Care Plus® Bio Anti-Tick is gebaseerd op lemon-eucalyptus extracten. Deze werkzame stof wordt op een ecologische verantwoorde en duurzame manier geproduceerd uit Eucalyptus Citriodora oil. Het product biedt tot 6 uur bescherming en is veilig in gebruik voor het hele gezin, zelfs voor kinderen vanaf 3 maanden.

De effectiviteit van het extract is aangetoond in wetenschappelijke laboratoria enveldstudies. Care Plus® Bio Anti-Tick kent geen gemelde bijwerkingen en is hét middel om teken te bestrijden, ook bij kinderen en tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Care Plus® Bio Anti-Tick is geregistreerd als biocide en voldoetaan alle eisen betreffende veiligheid voor mens en milieu en effectiviteit in gebruik, mits het product gebruikt wordt conform het voorschrift. Lees daarom voor gebruik het etiket en de bijsluiter. De verkrijgbaarheid van Care Plus® Bio Anti-Tick is afhankelijk van de lokale regelgeving Biociden.

Een tekenbeet kan de ziekte van Lyme en FSME veroorzaken.
Om een tekenbeet te voorkomen is het belangrijk de huid zoveel mogelijk te bedekken met kleding, sokken en dichte schoenen en op de onbedekte huid een teekwerendmiddel aan te brengen. Na bezoek aan een risicogebied (bos, duin, tuin en heide) is het belangrijk het lichaam te controleren op tekenbeten. Als je toch bent gebeten is het correct verwijderen van de teek erg belangrijk. Doe dit binnen 8 uur. Een teek verwijder je eenvoudig met de BioTicks-2-Go. Deze exclusieve van bio-based kunststof gemaakte tekenverwijderaar heeft 2 verschillende uitsparingen om een teek mee te verwijderen.

VOORDELEN:
✓ Sterk teekwerend middel op basis van natuurlijk EucalyptusCitriodora oil (Citriodiol®; Cosmos gecertificeerde grondstof)
✓ Biedt tot 6 uur bescherming tegen teken
✓ Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 maanden
✓ Geproduceerd volgens de “Green Chemistry” uitgangspunten

VOORDELEN VERPAKKING:
✓ Fles van 100% gerecycled HDPE
✓ Bijsluiter geïntegreerd in de verpakking
✓ Handige upside down spraykop
€ 15,95
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2