Terug naar het overzicht
Esoterie en spiritualiteit
Jouw weg naar geluk, Corrie Reijngoud.
Veel mensen schrijven het geluk dat ze in het leven wel of niet toevalt, toe aan de omstandigheden en de buitenwereld. Vaak gaat dit gepaard met een lijdzame houding: het overkomt je (of niet). In dit boek laat Corrie Reijngoud zien hoe je zélf invloed op je leven en
je geluksgevoel krijgt en hoe je daarbij acceptatie als handzame tool kan inzetten.
Ze biedt een handleiding die je helpt op de verschillende terreinen van je leven zelf de regie te nemen en een nieuwe, meer gewenste situatie te creëren. Daarbij gebruikt ze de natuur als inspiratiebron. De natuur is het toonbeeld van acceptatie en daarmee een stimulerende omgeving om regelmatig in te verblijven. Niemand trekt immers aan het gras om het te laten groeien of probeert van een eik een beuk te maken! De natuur is 100% acceptatie. In het boek zijn dan ook tips en oefeningen opgenomen die je helpen om buiten, in de natuur, letterlijk zelf op weg te gaan. Om zo, stapsgewijs, jouw weg naar geluk te creëren.
Degenen die je, door de jaren heen, voorgingen vonden hun geluk door het toepassen van acceptatie in hun leven. Wat wordt jouw weg naar geluk?
Corrie Reijngoud begeleidt sinds 2004 velen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen en wensen. Als opleider, trainer en NLP Mastercoach zet zij de kracht van acceptatie in bij haar begeleiding. Ze ontwikkelde de Tria methode (Aandacht, Acceptatie en Actie), een succesvolle en beproefde coachingsaanpak waarin acceptatie de hoofdrol speelt. Vanuit haar organisatie, Wandelcoach Nederland, verzorgt zij opleidingen, trainingen en coachingssessies in een natuurlijke omgeving. Zij deelt graag haar passie om coaches, therapeuten en andere hulpverleners bewust te maken van de positieve effecten van de natuur bij begeleiding van mensen.
€ 22,50
* Maximaal te bestellen aantal: 3
* Maximaal te bestellen aantal: 3