Terug naar het overzicht
Esoterie en spiritualiteit
 © Hajefa
 © Hajefa
Zoektochten van de Ziel, Matthijs Kamphoff (Hajefa)
Waarom zijn mensen soms bang als er niets is om bang voor te zijn?
Waarom zijn mensen vaak somber terwijl er niets te betreuren valt?
Waarom laten sommigen zich vrijwillig door een ander hun leven afpakken?

Raadsels van het menselijk bestaan, die we kunnen ontsluieren als we kijken in het diepste innerlijk van een mens. Daar, in de diepten van het zielsbewustzijn, vinden we verborgen drijfveren die het actuele leven besturen, maar voortkomen uit ervaringen van de ziel in voorgaande levens.

Een schat aan ervaringsgegevens uit reïncarnatietherapie, bijeengebracht in dit boek, geeft zicht op de werking van deze verborgen drijfveren, vanuit de thema’s Angst en Onzekerheid, Depressie en Opoffering – maar het boek gaat verder dan dat. Ook de ontwikkeling van de ziel door vele levens heen komt hier in beeld, afgezet tussen de bakens van Goed en Kwaad. De betekenis voor de zielsontwikkeling van de veelvuldig aangetroffen ‘ontmoetingen met het Kwaad’ wordt hierbij beschouwd vanuit het ontwikkelingsverloop van de Schaduwcyclus.

De uitgebreide voorbeelden in dit boek werpen een helder licht op de diepgaande, eeuwenoude achtergronden van problemen waarmee een mens in het hier-en-nu kan worstelen. Deze problemen worden zo beter hanteerbaar, door inzicht in de achterliggende zoektochten van de ziel.
€ 14,95
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2