Terug naar het overzicht
Esoterie en spiritualiteit
 © Altamira Becht
 © Altamira Becht
Het subtiele lichaam, Cyndi Dale (Altamira)
Het subtiele lichaam, Cyndi Dale.

Dit boek voor patiënten en healers biedt een schat aan termen, illustraties en gedetailleerde uitleg over onze energetische biologie en hoe deze aan ons fysieke wezen is gerelateerd. Deze onschatbare informatie helpt je de kennis van geïntegreerde gezondheidszorg te ontwikkelen om op die manier cliënten te helpen of jezelf. Samengesteld door energetisch healer Cyndi Dale, informeert Het subtiele lichaam je over onder meer:

Energiegebaseerde therapeutische principes van de healingtradities uit de hele wereld, zoals ayurveda, qigong, reiki en kabbala.

De wetenschap van de subtiele anatomie: de modellen uit de oudheid en het nieuwste onderzoek naar de ongeziene velden die onze fysieke toestand bepalen.

De integratieve zorg: hoe de combinatie van oosterse energetische principes met westerse wetenschappelijke strengheid optimale resultaten levert.

De meridianen, velden en chakra's: gedetailleerde informatie en schema's over de rol van deze energetische structuren bij onze gezondheid.

De rol van intentie bij healing: hoe de overtuigingen van de healer, patiënt en alle betrokkenen het resultaat van de behandeling beïnvloeden.

Wat onderscheidt goede healers van sublieme healers? Tegenwoordig is het duidelijk dat de meest geslaagde healing plaatsvindt wanneer we ons met ieder niveau van ons fysieke en energetische zelf rekening houden. Met Het subtiele lichaam heb je nu een onovertroffen toegang in handen tot de kennis over de fysieke, energetische en spirituele elementen van de gezondheid tot een gefundeerde, volledige benadering van healing.

De eerste volledige, compleet geïllustreerde encyclopedie van de menselijke energetische anatomie behandelt: De chakra's, Energiemeridianen, Acupunctuur, Reflexologie, Healing door intentie, Ayurveda, Shiatsu, Heilige geometrie, Kleur- en geluidshealing, Magnetisme. En nog veel meer.
€ 42,99
* Maximaal te bestellen aantal: 2
* Maximaal te bestellen aantal: 2