Terug naar het overzicht
Esoterie en spiritualiteit
 © AnkhHermes
 © AnkhHermes
Meesterschap in liefde, Don Miguel Ruiz (Ankhhermes)
Meesterschap in liefde, Don Miguel Ruiz.

In de tolteekse traditie zijn er drie fundamentele meesterschappen die ons naar onze oorspronkelijke natuur van geluk, vrijheid en liefde kunnen leiden. Het eerste is meesterschap in bewustzijn, het tweede meesterschap in tranformatie en het derde meesterschap in liefde.

Meesterschap in liefde is het rusultaat van de eerste twee meesterschappen. Vanuit Tolteeks perspectief komt alles voort uit liefde. Liefde is het Leven zelf. Wanneer we liefde meester worden, dan zijn we verbonden met de Geest van het Leven die door ons heen gaat. Wij zijn niet langer het lichaam, de geest, of de ziel; we zijn liefde. Dan is elke actie die we ondernemen een uitdrukking van liefde, en liefde in actie kan alleen geluk voortbrengen. Wanneer we bewustzijn, transformatie en liefde meester worden, dan zijn we verbonden met onze eigen goddelijke natuur en worden we een met God. Dit is het doel van de Tolteken.
Don Miquel Ruiz beschrijft over de angsten die liefde ondermijnen en lijden brengen in onze relaties. Door middel van verhalen laat Ruiz ons zien hoe wij onze emotionele wonden kunnen genezen, onze vrijheid en geluk kunnen hervinden en de geest van speelsheid in onze relaties kunnen herstellen.
€ 18,50
* Maximaal te bestellen aantal: 1
* Maximaal te bestellen aantal: 1