Terug naar het overzicht
Platbos African Tree Essences
 © Platbos
 © Platbos © Platbos © Platbos
Platbos stock Myrsine Mystery Tree
Myrsine Mystery Tree Essence - Boom van Genade.

De Boom van Genade is een boom van mysterie. Ze houdt de energie van evolutie en magie in beweging - grenzeloos, onbekend en oneindig. Ze is rijk aan potentieel en mogelijkheden en herinnert ons eraan hoe weinig we werkelijk weten over de universele krachten die ons aardse bestaan ondersteunen en manifesteren. Woorden kunnen haar niet vastpinnen, want ze is momenteel bezig zichzelf te creëren.
Deze nieuwe remedie werd ontdekt op een belangrijk moment voor de mensheid: het is hier om ons te helpen en te ondersteunen terwijl we door de grote verschuiving naar de Gouden Eeuw van Aquarius navigeren. Deze essentie houdt ons in een ruimte van genade en geloof terwijl we ons openstellen voor de magie en het onbekende omarmen.
De Myrsine Mystery remedie is in het bijzonder ondersteunend bij hoog sensitiviteit en oude zielen die geïncarneerd zijn in deze tijd van de geboorte van de Nieuwe Aarde. Geeft troost voor deze zielen die zich vaak alleen en vervreemd hebben gevoeld op de planeet, en zal hen helpen bij het verbinden met hun hogere zelf.
Met vreugde, licht en magie, helpt het Myrsine Mystery ons om deze kwaliteiten niet alleen in ons eigen leven, maar ook in het grotere geheel te manifesteren.

Affirmatie: Ik ben een kind van het Universum en ik ben gracieus gevormd met de Goddelijke Blauwdruk van het Leven die zich voor altijd ontvouwt.
€ 22,00
* Maximaal te bestellen aantal: 99