© Innobiz
 © Innobiz © Innobiz © Innobiz
Slapen geurmengsel (sommeil) Innobiz
Een geurmengsel voor ondersteuning van een goede nachtrust.
Met 100% zuivere en natuurlijke essentiële oliën.
Een betoverend geurmengsel voor blijvende kalmte en rust:
- Een trio van planten die bij uitstek een goede slaap ondersteunen.
- Zachte en frisse geurnoten.
- Natuurlijk kalmerend

Dit geurmengsel is het resultaat van een samenwerking met La Distillerie Bel Air, een Franse producent van biologische etherische oliën, en combineert de kwaliteiten van 3 planten: echte lavendel, kamille Rooms, petitgrain bigaradier.

Het Slapen geurmengsel bestaat uit:
Echte lavendel: een zoete bloemengeur, die helpt te kalmeren.
Kamille Rooms: ondersteunend voor het zenuwstelsel en het keel-, neus- en oorgebied.
Petitgrain bigaradier : een zoete sinaasappelbloesemgeur die op natuurlijke wijze kalmeert.

Verpakking: amberkleurige glazen fles.

Waarom kiezen voor dit product?
In een wereld waarin ons lichaam wordt blootgesteld aan de grote druk van onze omgeving en onze manier van leven, is het gebruik van essentiële oliën een eenvoudig, natuurlijk en effectief antwoord! De therapeutische eigenschappen van essentiële oliën maken ze tot metgezellen in ons dagelijks leven. Zo bevorderen ze de verbinding en samenwerking tussen lichaam en geest.
Om de kwaliteit van haar producten te garanderen, heeft Innobiz met Aroflora vertrouwd op de knowhow van La Distillerie Bel Air, een Franse producent van biologische essentiële oliën. Aroflora en La Distillerie Bel Air is vooral een verhaal van elkaar steeds weer ontmoeten, passie en complementaire expertise op hetzelfde gebied. Dit creatieve partnerschap stelt ons in staat vooruitgang te boeken door steeds meer biologische en effectieve oplossingen op het gebied van aromatherapie aan te bieden. La Distillerie Bel Air stelt zijn kennis van planten en hun kwaliteiten ten dienste van Aroflora. Het voordeel van zelf produceren: elk geurmengsel is getest en goedgekeurd door het team!

Gebruikstips: Doe 10 tot 15 druppels van dit geurmengsel in een diffuser en laat 15 tot 20 minuten vernevelen, afhankelijk van het volume van de kamer.

Samenstelling: lavendel fijn bio, kamille Rooms bio, petitgrain bigaradier bio, 100% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Bevat van nature: cineole (CAS n° 470-82-6), linalool (CAS n° 78-70-6), linalyl acetate (CAS n° 115-95-7 ), β-myrcene (CAS n° 123-35-3).

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik:
Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 36 maanden.
Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en alle andere ontstekingsbronnen.
Niet roken.
Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product.
Voorkom lozing in het milieu.
NA INSLIKKEN: mond spoelen. GEEN braken opwekken.
BIJ CONTACT MET DE HUID: wassen met veel water en zeep.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Verwijder eventuele contactlenzen mits ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Blijf spoelen.
Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als het wordt ingeslikt en in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Kan huidallergie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
€ 12,35
* Maximaal te bestellen aantal: 99

Documentatie