© Eetbare Schoonheid
 © Eetbare Schoonheid © Eetbare Schoonheid
Eetbare Schoonheid, Ellen Wagenaar en Annemarie Kok.
Let op: vernieuwde uitgave!

Met de aankoop van het boek Eetbare Schoonheid heb je echt iets bijzonders in handen. Een boek waar twee prachtige onderwerpen samenkomen: schoonheid en eten. Dit boek gaat over het verzorgen en voeden van je geweldige lichaam, van binnen en vanbuiten, met geurige nauurlijke huidverzorging (Ellen) en avontuurlijke, smakelijke, pure gerechten (Annemarie).

Ellen en Annemarie hebben beide een diepe passie voor geur en smaak, wat je terug ziet in elk vernieuwend en verrassen recept, in elk van de zeven uitdagende en inspirerende hoofdstukken.

Wat kun je zoal in het boek vinden? Wat denk je van een rozenoliebad met daarbij een cakeje met rozenwater? Hemels! Een anti-stress gezichtsbehandeling met daarbij een kopje verse kruidenthee en een lavendelkoekje. Ontspanning! Een massage met een citrusolie die je verfrist en oppept, daarbij een zonnige sinaasappelsmoothie geserveerd. Puur genieten! Eetbare Schoonheid is bedoeld voor jou, het is een boek met heel veel recepten, boeiende informatie, kleurrijke, sprankelende
foto’s en interessante en leuke (w)eetjes. Een boek om te ervaren en
om mee aan de slag te gaan. Om je fit en fris te voelen en (nog) mooier te worden dan je al bent!

We wensen je veel (lees)plezier met ons prachtige boek!

Ellen Wagenaar en Annemarie Kok
€ 49,95
* Maximaal te bestellen aantal: 8
* Maximaal te bestellen aantal: 8