© Taoasis
 © Taoasis
Nieuw
Engelduft geurmengsel Taoasis
De geur om weg te zweven! Grapefruit, tonka en limoen vormen een unieke, hemels-lichte geursamenstelling die je meteen naar andere sferen voert - behaaglijk warm en fruitig-fris tegelijk. De heerlijke geur gemaakt van 100% natuurlijke etherische oliën geeft rust en geborgenheid en zorgt zelfs op de saaiste dag voor magische geluksmomenten.
- Gebruik 4-5 druppels in een verdamper.
- Voor een massage: 8 -10 druppels op 50ml (amandel)olie.
- Niet onverdund op de huid gebruiken!

Ingredients (INCI):Parfum, Limonene, Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Linalool.

Essentiële oliën zijn samengesteld uit een groot aantal afzonderlijke componenten. Stoffen zoals limoneen en linalool zijn allemaal natuurlijke bestanddelen van de essentiële olie, ze worden niet toegevoegd. Maar ze behoren wel tot de 26 allergene geurstoffen die aangegeven moeten worden op de verpakking. Daarom moeten ze afzonderlijk worden vermeld (ivm allergieën). Parfum in de INCI is een samenstelling van verschillende soorten 100% natuurlijke essentiële oliën.

De producten zijn geheel vrij van synthetische stoffen!

Bewaren op een koele, droge plaats (niet in het licht).
Let op: Gebruik e oliën niet onverdund. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet aanbrengen bij/in de ogen slijmvliezen.
€ 8,90