© Primavera
 © Primavera © Primavera © Primavera © Primavera © Primavera
Nieuw
Geursteen lotusbloem Primavera
Laat geuren bloeien

De geurige lotusbloem staat in de traditie van het Verre Oosten als symbool voor de zuiverheid van het hart, inspiratie, een nieuw begin en creativiteit. Bij zonsondergang sluit hij zijn bloem en zinkt 's nachts onder het wateroppervlak. In de vroege ochtenduren herrijst hij weer uit het water en ontvouwt de geurige pracht van zijn delicate bloemblaadjes.

Geïnspireerd door de bloeiende magie van de natuur, brengt de filigraan geursteen lotusbloesem de magie van een nieuw begin in onze woonruimtes. Geparfumeerd met een paar druppels van je favoriete geur, geeft de delicate bloesem ons een echt bloeiende geurervaring en nodigt ons uit om te pauzeren voor een sensuele pauze.

Gemaakt van hoogwaardig gips met open poriën, is de geursteen met zijn uitgebreide bloemdessin een decoratief hoogtepunt in elke woon-, slaapkamer en werkkamer. De natuurlijke beukenhouten plaat uit duurzame bosbouw vult de geursteen aan met zijn zachte ronding en maakt hem nog stralender in het kleurcontrast.

De expressief geurende bloem is ideaal voor het ruiken van kleine kamers. Het geeft ons het ontspannende geurmoment op het werk, dient als een ontspannen toevluchtsoord op het nachtkastje of ondersteunt de feelgood-sfeer van onze woonkamers als geurige decoratie.

Kleine kleurafwijkingen en oneffenheden zijn geen gebreken, maar een teken van natuurlijke kwaliteit. Elke geursteen en houten onderzetter is uniek.


-Bereik: 1 meter
-Tip: Een essentiële olie kan verkleuring veroorzaken, druppel de essentiële olie op de onderkant van de geursteen. Neem hiervoor de geursteen van de houten onderzetter, draai deze om en doe een paar druppels van de essentiële olie erop. Draai hem gewoon weer om als de vloeistof volledig is opgenomen.
-Afhankelijk van de grootte van de ruimte en je voorkeur, ongeveer 3-5 druppels van een geurmengsel of een essentiële olie op de boven- of onderkant van de geursteen druppelen. De openporige structuur in het gips laat de geur langdurig vrij in de lucht.
Het effectieve bereik is ca. 1 meter.
H 4 cm, Ø 12 cm
Extra informatie
Belangrijk: Essentiële oliën kunnen keramiek, gips of hout kleuren. Deze geuren geven o.a. verkleuring: benzoë siam, blauwe kamille, mirre, sinaasappel, patchouli, duizendblad, sinaasappel, vanille, vetiver en vetiver bourbon. U kunt deze oliën onbeperkt gebruiken met keramiek, gips en hout. De verkleuring is echter meestal niet meer te verwijderen.

Artikelnummer(s):
  • 60111 (Stuk)
€ 18,90