© Homeonatura
 © Homeonatura
Nieuw
Reinigingscrème Homeonatura
100% zeepvrije zachte reinigingscrème met uitzonderlijk lichte en romige textuur zodat je huid kan worden gereinigd van vuil, onzuiverheden en make-upresten. Deze chemicaliënvrije, volledig natuurlijke reinigingscrème is geschikt voor de dagelijkse reiniging, zelfs voor de gevoelige huid. Verrijkt met Schüssler celzout Nr. 8 - Natrium chloride dat de huid op een dieper niveau hydrateert en macadamia olie met voedende en verzachtende eigenschappen.

* Schüssler celzout Nr. 8 - Natrium chloride
* Macademia olie
* Natuurlijke ingrediënten
* Dierproefvrij
* Vrij van SLS en chemicaliën
* Vegan

Dankzij de waardevolle voedingsstoffen helpt onze zachte reinigingscrème je om je huid in de ochtend en de avond perfect te reinigen van onzuiverheden, vuil, zweet en resten van huidverzorgingsproducten. Met een speciaal new-age ingrediënt dat werkt als alternatief voor zeep zonder je huid uit te drogen. Het helpt een gehydrateerde look te behouden en kan ook op een gevoelige huid worden gebruikt. Als u een vette of acne-gevoelige huid heeft, wordt dagelijks gebruik afgeraden.

DE BELANGRIJKSTE INGREDINTEN VAN ONZE ZACHTE REINIGENDE CRME
De celzouten van Schüssler werken om de biochemische disbalans en het tekort in de cel aan te passen en om de metabole balans te herstellen door middel van stimulatietherapie. Onze natuurlijke zachte reinigingscrème stimuleert de huid om goed te functioneren door het evenwicht te herstellen in plaats van alleen specifieke huidproblemen te verbergen. Deze reinigingscrème bevat Schüssler celzout Nr. 8 - Natrium chloratide dat verantwoordelijk is voor het reguleren van de vochtbalans van de huid en zo uitdroging op weefselniveau behandelt.

Macadamia olie
Een inheemse Australische plant met voedende en verzachtende eigenschappen die ook te vinden is in Nieuw-Caledonië, Indonesië, Brazilië, Costa Rica, Zuid-Afrika en Hawaï. Macadamia olie heeft een overvloed aan waardevolle vetzuren en antioxidanten, waardoor het een belangrijk ingrediënt is in huidverzorgingsproducten tegen veroudering. Het voedt en beschermt de gevoelige huid zacht en verjongt het ook dankzij de uitzonderlijke regenererende en hydraterende eigenschappen. Wat macadamia olie nog unieker maakt, is dat deze olie voedingsstoffen bevat die van nature in de huid voorkomen, maar na verloop van tijd afnemen.

Natriumcocoylisethionaat:
Dit unieke, innovatieve en natuurlijke ingrediënt op basis van kokosolie is een nieuwkomer in de cosmetische producten van Schüssler. Dit zachte, huidvriendelijke ingrediënt kan worden opgenomen in de dagelijkse huidverzorgingsroutine, zelfs voor de gevoelige huid. Vaak aangeduid als een new age-alternatief voor zeep, omdat het zacht schuimt en de huid effectief reinigt, dit alles zonder uw huid uit te drogen of te irriteren.

DEZE REINIGINGSCREME WORDT AANBEVOLEN VOOR:
* zacht maar effectief reinigende huid
* degenen die de voorkeur geven aan een reiniging met een lichtgewicht, romige formule
* gevoelige, rosacea-gevoelige en rijpere huid

HOE TE GEBRUIKEN
Breng een kleine hoeveelheid aan in de ochtend en middag en masseer zachtjes je huid met cirkelvormige bewegingen, spoel daarna af met lauw water.

DE PERFECTE MATCH
De eerste stap van een dubbele reiniging is het reinigen van de huid met micellair water: Gebruik het micelaair water voordat u de zachte reinigingscrème gebruikt. Na het aanbrengen van de reinigingscrème, verstevigt u uw huid met een face mist of tonic met rozenwater van Homeonatura.
€ 11,95