© Bush
 © Bush
Bush combinatie Relationship
Doseerflesje 30 ml. direct klaar voor gebruik. Eenvoudig te gebruiken.
Gebruik: 7 druppels 's morgens en 7 druppels 's avonds onder de tong.

RELATIE REMEDIE
Positieve kwaliteit: Gevoelens kunnen uiten. Verbetert de communicatie. Vergeving. Doorbreekt negatieve conditionering vanuit de familie. Herstel van interesse. Versterkt de ouder-kind binding.
Onevenwichtigheid: Emotionele pijn en onrust. Verwarring. Wrok. Geblokkeerde, ingehouden emoties. Niet in staat zijn tot relaties.
Versterkt de kwaliteit in je relaties, maar vooral de intieme relaties. Helpt je met het loslaten en opruimen van wrok, geblokkeerde emoties, verwarring, emotionele pijn en onrust die zijn ontstaan door relatieproblemen. Ze helpt je om je gevoelens onder woorden te brengen, te uiten en verbetert de communicatie. Deze remedie verbreekt de vroeg ontstane conditionering en de patronen vanuit de familie die je huidige relaties beïnvloeden. Voor intieme relaties is de Seksualiteit remedie een goede remedie om te gebruiken.
Deze combinatie bestaat uit: Bluebell, Bottlebrush, Bush Gardenia, Dagger Hakea, Flannel Flower, Mint Bush, Red Helmet Orchid, Red Suva Frangipani en Wedding Bush.
€ 15,00