© Primavera
 © Primavera © Primavera © Primavera
Nieuw
Geursteen mini in blikje Primavera
De kleine geurbegeleider voor onderweg. De mini geursteen kan ideaal worden gebruikt als geurdrager voor essentiële oliën. Zo heb je voortaan altijd je favoriete geur bij je. Een paar druppels zijn voldoende om uw eigen persoonlijke feelgood-sfeer te creëren, waar u ook bent, en keer op keer. U kunt dus op elk moment diep ademhalen.

Het blik is gemaakt van duurzaam blik, hoogwaardig bedrukt en afgewerkt. Het kan zowel gemakkelijk worden geopend als veilig worden gesloten. Blik is een hoogwaardig, milieuvriendelijk materiaal en 100% recyclebaar.

De meegeleverde geursteen van wit, keramiek is met de hand gemaakt in Europa. Kleine kleurafwijkingen en oneffenheden zijn geen gebrek, maar een teken van handgemaakte kwaliteit. Elke geursteen is uniek.


Bereik: 1 meter
Breng afhankelijk van de grootte van de ruimte en je voorkeur, 3-5 druppels van een geurmengsel of een essentiële olie aan op je mini geursteen.
Het effectieve gebied van de geur is ca. 1 meter.
H 1,5 x B 6 x D 4,5 cm
Extra informatie
Belangrijk: Essentiële oliën kunnen keramiek, gips of hout kleuren. Deze geuren geven o.a. verkleuring: benzoë siam, blauwe kamille, mirre, sinaasappel, patchouli, duizendblad, sinaasappel, vanille, vetiver en vetiver bourbon. U kunt deze oliën onbeperkt gebruiken met keramiek, gips en hout. De verkleuring is echter meestal niet meer te verwijderen.

Artikelnummer(s):
  • 60029 (Stuk)
€ 5,90