150 gr © Alvito
150 gr © Alvito500 gr © Alvito
Nieuw
VitalZeit poeder Alvito
Meine VitalZeit bio plantenpoeder: het beste uit de natuur voor uw dagelijkse behoefte aan vitale voedingsstoffen.
De dagelijkse inname van vitale voedingsstoffen is de basis van onze gezondheid, want ons lichaam kan alleen gezond en productief blijven met een uitgebalanceerde mix van vitale voedingsstoffen zoals eiwitten en vezels.

Meine VitalZeit is een hoogwaardig biologisch plantenpoeder voor uw voedingsbehoeften - een bron voor het hele gezin. Het bevat 26% oliezaden, 30,5% fruit, 13% zaden, 12% groenten, 10% kruiden, 5,5% specerijen en 3% paddenstoelen. Het mengsel van 33 geselecteerde, plantaardige ingrediënten is geen vitaminepreparaat of voedingssupplement, maar een voedingsmiddel zonder synthetische vitamine- of mineraaladditieven.

Meine VitalZeit is 100% gecertificeerd biologisch, alkalisch, vegan en daarom een ​​ideale aanvulling op een uitgebalanceerd dieet.

Eén product, vele voordelen:
Immuunsysteem: VitalZeit bevat waardevol ijzer dat bijdraagt ​​aan de normale werking van het immuunsysteem.
Metabolisme: VitalZeit bevat chroom, dat bijdraagt ​​aan de normale stofwisseling van macronutriënten.
Spijsvertering: VitalZeit heeft een hoog vezelgehalte (32g/100g).
Prestaties: VitalZeit levert veel ijzer, wat bijdraagt ​​aan een normale energiestofwisseling.
Energie / verminderde vermoeidheid: VitalZeit levert veel ijzer, wat vermoeidheid en moeheid helpt verminderen.

Gebruik verdeeld over de dag vier volle theelepels (ongeveer 14 g). Het is het beste om het poeder direct voor het eten in de mond op te lossen of toe te voegen aan een plantaardige drank of plantaardige yoghurt. Integreer VitalZeit in uw eten, bijvoorbeeld als smaakmaker, en gebruik het om uw smoothies, dressings, muesli, groentesappen, etc. te verrijken.
Vanaf € 20,30