© Boeken
 © Boeken
Nieuw
Met beide benen op de grond, Jennifer Hinton (Driehoek)
Als we het contact met de aarde verliezen, kunnen we overvallen worden door gevoelens van angst en twijfel. Onze gedachten springen van de hak op de tak zonder een duidelijke richting te vinden. De behoefte aan gronden wordt gevoed naarmate je je meer bezighoudt met spirituele activiteiten, bij sterke emotionele ervaringen of bij gevoelens van vervreemding van de maatschappij en je directe omgeving.
Gronden is het lichamelijk en geestelijk herstellen van het contact met de aarde. Dit boek is een aanrader voor iedereen die dit wil leren en zijn energie wil leren (her)kennen. Je hoeft geen chakra-expert te zijn om de grondingstechnieken te kunnen toepassen. De achtergrond, verschillende technieken en oefeningen die je zelf kunt toepassen, komen aan de orde: oefeningen voor iedere dag én voor in noodsituaties.
Jennifer Hinton, MA, studeerde culturele antropologie aan de Loyola Universiteit in Chicago en vervolgens Transpersonal Psychology aan de Naropa Universiteit in Boulder (Colorado, VS). Haar toepassing van transpersoonlijke methodologieën in het werk met cliënten is gebaseerd op circa 25 jaar ervaring met diverse stromingen zoals siddha-yoga, boeddhisme, sjama
€ 19,25
* Maximaal te bestellen aantal: 1