© Bush
 © Bush
Nieuw
Bush Travel lichaam- en ruimtespray
Helpt u verfrist, gebalanceerd aan te komen op de bestemming. Het stelt een persoon in staat om op zijn bestemming aan te komen met een gevoel van evenwicht en klaar om te gaan. Het gebruik van deze spray is gunstig voor alle vormen van reizen.

Gebruik: spray op het lichaam of in de ruimte zo vaak als nodig is.

Negatief
Desoriëntatie
Persoonlijk uitgeput en uitgeput
Emotionele effecten van reizen

Positief
Verfrist
Aardt
Behoudt gevoel van persoonlijke ruimte

Bevat: Banksia Robur, Bottlebrush, Bush Fuchsia, Bush Iris, Crowea, Fringed Violet, Macrocarpa, Mulla Mulla, Paw Paw, Red Lily, She Oak, Silver Prinses, Sundew, Tall Mulla Mulla.

We hebben essentiële oliën van hoge kwaliteit gecombineerd met onze bloesem remedies om elke spray een unieke geur te geven en de positieve aromatherapie-voordelen te accentueren. De Travel sprayt bevat essentiële oliën van wierook, lavendel, geranium en zoete sinaasappel. Deze geurcombinatie is speciaal ontworpen om reizigers te helpen vanwege hun onderscheidende subtiele eigenschappen.

Wierook is aardend, rustgevend en verheffend, en werkt in harmonie met lavendel, wat helpt om te ontspannen. Geranium is geweldig om frustratie en prikkelbaarheid te verminderen, terwijl zoete sinaasappelolie een gevoel van vertrouwen en positiviteit geeft bij nieuwe uitdagingen. Perfect voor de reiziger!
€ 25,25
* Maximaal te bestellen aantal: 3