© Primavera
 © Primavera © Primavera © Primavera © Primavera © Primavera
Nieuw
Aroma vernevelaar "Petit" Primavera
Altijd mee te nemen - klein, praktisch, elegant.

Een heerlijk geurmoment voor onderweg! Lek niet en geschikt door het kleine maat, zorgt deze handige vernevelaar voor aangename geurpauzes in het dagelijks leven, waar we ook zijn. Het draadloze apparaat in een elegant design ligt comfortabel in de hand, kan met een simpele beweging worden geactiveerd en betovert onmiddellijk de zintuigen met een zachte geurnevel. Je favoriete geur is altijd binnen handbereik en bevordert de innerlijke balans met een verfrissend geurende mini-break.

Voor de ideale geurbeleving wordt de Petit op een afstand van minimaal 10 tot 15 cm voor het gezicht gehouden en langzaam heen en weer bewegen tijdens het vernevelen. Het apparaat is ontworpen voor de persoonlijke geurbeleving op het lichaam, maar kan ook worden gebruikt voor kleine ruimtes met een reikwijdte van ca. 2 m². Gebruik de vernevelaar dan op een vaste ondergrond.

De zachte ultrasone verneveling begint door het bovenste gedeelte te schuiven, het apparaat vernevelt 30 seconden, gevolgd door een pauze van negentig seconden. Deze intervalmodus blijft actief totdat het deksel weer wordt gesloten door het naar beneden te schuiven of het apparaat na een uur automatisch uitschakelt. Een klein LED-lampje begint te branden wanneer het wordt ingeschakeld en signaleert de activiteit van het apparaat.

De watertankvulling van 8 ml is voldoende voor ongeveer 1 uur continu interval werking, wat overeenkomt met 30 vernevelingen van 30 seconden. De krachtige batterij zorgt voor een werking van 8 uur en het water kan meerdere keren worden bijgevuld. Met behulp van de meegeleverde USB-kabel kan de batterij op elke standaard USB-poort (bijv. notebook, powerbank, USB-voedingseenheid) worden aangesloten en in slechts 2 uur volledig worden opgeladen.

De mini-vernevelaar wordt geleverd met een praktische tas van biologisch katoen.

Artikelnummer(s):
  • 42001 (Stuk)
€ 39,90