© Obelisk
 © Obelisk © Obelisk
De zin van natuurlijk sterven, Carolien Leusink (Obelisk)
‘De zin van natuurlijk sterven’ beschrijft hoe we onze meningen over dit onderwerp vormen en welke invloed die hebben op hoe we sterven beleven. Leusink heeft ook een twintigtal stervensverhalen verzameld, die illustreren hoe heilzaam deze eindprocessen voor de stervenden, maar ook voor hun naasten en zelfs voor de verzorgenden zijn.

Naast haar eigen ideeën, geeft ze tal van andere meningen weer, zowel die van klassieke filosofen als van hedendaagse wetenschappers. Daarna worden alle aspecten belicht die een natuurlijke manier van sterven mogelijk maken.

In deze tijd waarin we meer en meer zijn gaan denken dat het leven maakbaar en de dood te timen is, ontdekken we opnieuw dat het vertrouwen op onze natuur ons de meest wijze lessen geeft. Leusink neemt ons mee naar verschillende geestelijke werelden en geeft praktisch advies. In het laatste deel van het boek geeft ze ons gedichten die troost en nieuwe perspectieven bieden.

Al met al heeft u nu een zeer boeiend en praktisch handboek in handen over hoe vredig te sterven. Een boek dat tot nadenken stemt.
€ 25,99
* Maximaal te bestellen aantal: 1