© Primavera
 © Primavera
Nieuw
Play Time! geurmengsel Primavera
Play Time!

Geurthema: harmoniserend, vitaliserend, verwarmend.

Geurnoot: bloemig, fris, citrus-achtig.

Een geurmengsel met een mix van verschillende geuren zoals litsea, frangipani en sinaasappel.

Spelen is het leven ontdekken met al je zintuigen. Rollen spelen, grenzen verkennen. Een ontspannen speelsfeer helpt kinderen hun creativiteit te ontwikkelen en spelenderwijs de wereld te veroveren. Creëer onbezorgde speelmomenten waarin kinderen droomwerelden kunnen ontdekken, avonturen kunnen beleven of kleine kunstenaars kunnen worden. Of je nu alleen bent, met vrienden, broers en zussen of ouders, het Play Time! geurmengsel zorgt voor een uitgebalanceerde speelsfeer, stimuleert verbeeldingskracht en creativiteit en brengt nog meer speelplezier. Bloemig, sprankelend en 100% natuurlijk.

Litsea: afkomstig van de vruchten van een groenblijvende tropische boom. De frisse citrusgeur zorgt voor een vrolijke, zorgeloze sfeer.

Frangipani: ook wel West-Indische jasmijn genoemd, de bloemen dienen als feestelijke hoofdtooi op Bali. Hun harmoniserende geur stimuleert de verbeelding en creativiteit.

Sinaasappel: de geur van sinaasappel verspreidt een goed humeur, vrolijkt je op en geeft je rust. De essentiële olie wordt verkregen uit de schil van de vrucht door koude persing.

Vegan.
Geurprofiel
Warm- Fris- Bloemig- Citrusgeur / Citrusachtig
Kwaliteit
Vegan
Verkrijgbaar als
Roomspray- Geurmengsel

Artikelnummer(s):
  • 18603 (5 ml)
€ 8,90