© Innobiz
 © Innobiz © Innobiz © Innobiz
Nieuw
Ventilia. Diffuser door ventilatie (Innobiz)
Ventilia diffundeert door koude ventilatie .

Dankzij de geforceerde luchtdiffusiemodus zonder warmte behouden de aromatische moleculen hun zuiverheid.

Elektrische verdamper met luchtstroom.
Deze verdamper is gebaseerd op een innoverende techniek met koude luchtstroom. U brengt enkele druppels essentiële olie of huisparfum aan op een vervangbaar celluloseschijfje (neutraal materiaal). De lucht wordt door het schijfje geblazen voor een optimale doeltreffendheid. Omdat de olie verdampt met een luchtstroom zonder warmte, blijven de aromamolecules zuiver. De verdamper filtert de ingeblazen lucht alvorens de aroma’s te ventileren.

Kleurrijke en plantaardige sfeer.
De metalen plaat aan de voorkant van het apparaat is opengewerkt met een elegant motief waar de luchtstroom en de sfeerverlichting doorheen komen. Dankzij de lichtgevende zone kunt u met de verdamper een kleurrijke sfeer scheppen. De kleuren veranderen langzaam, maar de verlichting kan ook op de gewenste kleur worden ingesteld. Bij de turbosnelheid is de verlichting dynamisch en veelkleurig.

Inhoud:
De bolvormige verdamper met verdampcapsule.
Een tweede verdampcapsule met celluloseschijfje.
De decoratieve metalen plaat.
De filter van de luchtinlaat.
De elektrische adapter.
De gebruiksaanwijzing.

Technische info:
3 ventilatiesnelheden: stil, normaal, turbo.
Kleurrijke verlichte sfeer.
Verdampingstimer van 30 min. De verdamping stopt automatisch na 30 min.
Afmetingen: H=135 mm, L=150 mm, B= 150 mm,
Gewicht: 440 g.

MEER INFORMATIE GEBRUIKSAANWIJZING
De ventilator stuwt een luchtstroom aan die de essentiële oliën verspreidt en zichzelf verlicht met kleurvariaties. Dankzij deze verwisselbare kleurvariatie kun je zelf de kleur van je verlichting kiezen voor een sfeer naar wens!
Eenvoudig en effectief met zijn 3 vermogensniveaus (stille, normale, turbolucht) zal de Ventilia etherische oliediffuser uw essentiële oliën verspreiden met behoud van hun voordelen en het filtert de luchtinlaat alvorens de aroma's te ventileren. Ventilia stopt automatisch na 30 minuten om de lucht niet te verzadigen.

De Ventilia-ventilatieverspreider is een echt object van decoratie en verrukt zowel de nieuwelingen die essentiële oliën als natuurlijke deodorant willen gebruiken als degenen die meer ervaren zijn in aromatherapie.

Werkingsprincipe
Diffusie door ventilatie of diffusie door geforceerde lucht is een koude diffusietechniek. Deze techniek behoudt alle voordelen van essentiële oliën. Ventilatie stoot een luchtstoot uit die de microdeeltjes van etherische oliën de lucht in stuwt. De ventilator geïntegreerd in de diffuser projecteert de lucht door de pad gedrenkt in essentiële oliën. Met deze techniek wordt de etherische olie direct door de kamer verspreid.

Kenmerken
• Functies: 3 ventilatiestanden: stil, normaal, turbolucht
• Lichtsfeer: veelkleurig
• Diffusietijd: 30 minuten diffusiecyclus;
• Vermogen: 12V / 300 mA
• Overig: Tweede diffusiecapsule

De doos bevat:
• Een bolvormige diffuser met zijn diffusiecapsule
• 2 diffusiecapsules met 2 extra celluloseschijven
• Decoratieve metalen schijf
• Het luchtinlaatfilter
• AC-adapter
• Gebruiksaanwijzing

Diffuser montage
Giet een paar druppels etherische oliën op het filter onder het metalen rooster, zet de diffuser aan
Gebruikstips
• Lees vooraf goed de gebruiksaanwijzing.
• Vermijd contact met de ogen.

Onderhoud
Vervang de diffusievanger of het inlaatfilter wanneer ze te versleten zijn of bij het vervangen van essentiële oliën
Haal het apparaat niet uit elkaar en reinig het niet met vloeistof. In het geval van een overloop van essentiële oliën, veeg het overtollige product onmiddellijk af om het product niet aan te tasten.

Wanneer je je diffuser langer dan twee weken niet gebruikt, denk er dan aan om hem op een stofvrije plaats te zetten en hem later te laten reinigen.
In een eco-verantwoorde aanpak hebben we een reiniger ontwikkeld die recyclebaar is. Na gebruik kunt u de reinigingsvloeistof vermengd met etherische oliën terugwinnen om deze terug in de oorspronkelijke fles te doen. Zelfs met essentiële oliën in de reiniger behoudt het al zijn effectiviteit.

Voorzorgsmaatregelen
Activeer de diffusie niet in aanwezigheid van kinderen jonger dan 3 jaar en zwangere vrouwen. In een kinderkamer raden we je aan dit buiten hun aanwezigheid te doen en ten minste 30 minuten voor hun aankomst.
€ 59,95