© Taoasis
 © Taoasis
Glückskind bio roomspray Taoasis
Zachte natuurlijke geur om te knuffelen en te ontspannen voor alle kleine en grote geurfans. Na een spannende dag vol avontuur maken mandarijn, lavendel en sinaasappel het makkelijker om los te laten. De harmoniserende geur gemaakt van 100% natuurlijke essentiële oliën verspreidt geurige geluksmomenten, momenten die uitnodigen om te dromen en onrustige gedachten geen kans geven.
Geurprofiel
Zacht- Omhullend
Kwaliteit
Biologisch
Verkrijgbaar als
Geurmengsel
€ 8,90

Gevarenklasse: Producten kunnen essentiële oliën bevatten. Essentiële oliën kunnen gevaren-, milieutekens en/of gevarencodes bevatten. Dit heeft niets met de kwaliteit van de olie te maken, maar zijn wettelijk verplicht omdat bepaalde oliën bij verkeerd gebruik gevaarlijk kunnen zijn.
Lees meer
OntvlambaarOntvlambaar
Irriterend, sensibiliserend, schadelijkIrriterend, sensibiliserend, schadelijk
Gevaarlijk voor het aquatisch milieuGevaarlijk voor het aquatisch milieu

Belangrijk!

Let op! Licht ontvlambare vloeistof en damp. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen bewaren. Lees voor gebruik het etiket. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verwijder onmiddellijk alle besmette kleding. Was de huid met water. Gooi de inhoud van de verpakking weg volgens de plaatselijke voorschriften. Bevat limoneen, linalyl acetaat, linalool. Kan allergische reacties veroorzaken.