© Aquarius
 © Aquarius © Aquarius
Nieuw
CDSplus en CDSpure Doseerset - Aquarius pro life
De praktische doseerset - de vakantiebespaarder!
Praktische doseerset voor exacte ml- en druppeldosering met fijndoseerpipet en een doseerbeker met vast deksel voor afzonderlijke porties voor onderweg. De slimme pompspuitfles voor oppervlaktedesinfectie completeert ideaal de eerste uitrusting voor de Maltesian Mineral Solution producten CDSplus en CDSpure voor mobiele drinkwaterbehandeling.

✓ praktisch en veilig
✓ past in uw handtas en is dus ideaal voor onderweg
✓ ideaal voor op reis
✓ toegestaan in het vliegtuid
✓ exacte ml dosering
✓ ideaal voor CDSplus en CDSpure
✓ gedetailleerde instructies
✓ gemaakt in Duitslang

Met 2 doseerbekers met vaste deksels voor wegwerpporties voor onderweg. Onze doseerset is gemaakt van het goedgekeurde en duurzame materiaal PE en is milieuvriendelijk omdat het meerdere malen gebruikt kan worden. De Maltesian Mineral Solution producten CDSpure en CDSplus zijn goedgekeurd voor mobiele drinkwaterbehandeling, desinfectie in de privé-sector, voor hygiëne in de veterinaire sector, de levensmiddelen en diervoedersector.
Op vakantie gebruiken veel klanten de pompspuitflessen, bijvoorbeeld voor het snel desinfecteren van handen, deurklinken en toiletdeksels. Maar u kunt het ook gebruiken - naast drinkwater - om oppervlakken in keuken en badkamer grondig te reinigen, zoals koelkasten, snijplanken, tandenborstels, drinkflessen, luchtbevochtigers, wasgoed, maar ook vlees, fruit en groenten.

Inhoud:
2 x amber glazen fles 50 ml, DIN18
1 x pomp spuitdop
1 x glazen pipet voor druppeldoseringen
1 x korte vorm doseerpipet 6 ml (PE) met ELM tip
2 x doseerbeker 6 ml (PE) met deksel
Vanaf € 10,10