© Alvito
 © Alvito
Nieuw
Basische deocrème Alvito
Alvito basische deodorant - vegan en vrij van alles wat niet nodig is.
De basische deocrème is een krachtige, zuinige deodorant met slechts vier ingrediënten. Een betrouwbare deodorant in het dagelijkse leven, op het werk en ook tijdens het sporten - een hele dag lang.

De werking bestaat daaruit een basische omgeving te creëren die onaangename geuren voorkomt die anders door bacteriën ontstaan. De basise deocrème is geen anti-transpirant omdat de normale transpiratie niet wordt onderdrukt. In plaats daarvan blijven de natuurlijke functies van de huid behouden, deze kan blijven "ademen" en de normale uitscheidingsfunctie uitoefenen.

Onze basische deocrème bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten en is daarom gecertificeerd als natuurlijke cosmetica. De ingrediënten zijn absoluut onschadelijk en bevatten tot 99% voedselkwaliteit. De deocrème heeft een subtiele geur van kokosolie door de kokosolie, heeft een pH-waarde van ca. 8,5 en is vegan.
Daarnaast is het recept zo puur mogelijk gemaakt van slechts een paar ingrediënten en vrij van alles wat niet nodig is: zonder aluminium, zonder alcohol, zonder palmolie, zonder geurstoffen, zonder conserveringsmiddelen

Bestanddelen: biologische kokosolie, natriumwaterstofcarbonaat, biologisch maïszetmeel, biologische glycerine
INCI: Cocos nucifera olie, natriumbicarbonaat, zea mays zetmeel, glycerine.
Ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

Toepassing: De deocrème is op kamertemperatuur vrij vast. Door wrijven met je vinger wordt het verwarmd en zacht. Smelt wat deodorant tussen je vingers en masseer gelijkmatig onder je oksels. De crème uit het potje nemen met je vinger is geen probleem, omdat de crème geen waterbasis heeft en het natriumgehalte mogelijke ziektekiemen voorkomt. Als alternatief kan de crème uit de pot gehaald worden met een spatel of een kleine lepel. Zuinig doseren! Overdosering kan witte vlekken op kleding of huidreacties veroorzaken.
De deocrème kan bij een temperatuur boven 26°C vloeibaar worden. Als de kokosolie aan de oppervlakte komt, moet de crème worden doorgeroerd en op een koelere plaats (bijvoorbeeld in de koelkast) worden bewaard.

Niet aanbrengen op geïrriteerde, pas geschoren of gevoelige huid. Vermijd oogcontact.
€ 7,05