Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegenTherapeuten registratie

Therapeuten die zich hebben geregistreerd bij Bloesem Remedies Nederland kunnen op onze site een profiel aanmaken zodat cliënten eenvoudig een passende therapeut kunnen vinden. U kunt zich registreren door het therapeuten inschrijfformulier in te vullen en op te sturen.
Met deze registratie kunt u tevens gebruik maken van kortingen op onze producten. Om onze producten te bestellen dient u, naast deze registratie, een webwinkel account aan te maken.

Let op: deze registratie staat momenteel los van onze webwinkel. U kunt met deze therapeuten registratie dan ook géén producten bestellen. Indien u ook producten wilt bestellen, heeft u naast deze registratie een webwinkel account nodig. Klik hier om een webwinkel account aan te maken


Therapeuten login

Log svp in om uw profiel te bekijken en/of aan te passen. Let op: deze login is uitsluitend bedoeld voor uw therapeuten profiel en staat los van de webwinkel.

Emailadres:


Wachtwoord:
Heeft u nog geen wachtwoord of bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u hier een nieuw wachtwoord opvragen.

Indien u geen vermelding op de therapeuten pagina wenst, dan kunt u dit hier opgeven via de email.
© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions