Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegenTherapeuten registratie

Nog geen registratie als therapeut?
Therapeuten die zich hebben geregistreerd bij Bloesem Remedies Nederland kunnen op onze site een vermelding van hun praktijk aanmaken zodat consumenten eenvoudig een passende therapeut kunnen vinden. U kunt zich registreren door een webwinkel account aan te maken en te kiezen voor het klanttype "Therapeut". Met deze registratie kunt u tevens gebruik maken van kortingen op onze producten.

Klik hier om direct een account aan te maken.

Reeds een registratie als therapeut
Therapeuten die reeds een beschrijving van hun praktijk hebben attenderen wij op het feit dat dit onderdeel recent is ondergebracht bij het profiel van uw webwinkel account. Hierdoor is het dus niet langer nodig om hiervoor apart in te loggen.

Klik hier om direct met uw webwinkel account in te loggen.
© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions