Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Pacific Sea Essences

Zee-Remedies Kit 1 Zee-Remedies Kit 2 Flower Essences Kit 1
Flower Essences Kit 2 Spring Flower Essences Flower Essences Kit 6
Stock Combinaties Pacific Godinnen Remedies Meer...

Download de complete lijst als Word Document

STOCK COMBINATIES PACIFIC ESSENCES

9 Nieuwe combinaties voor lichaam en geest
being true worth jezelf zijn
cellular memory cel geheugen
fearlessness zonder angst
forgiving vergeving
kids' stuff voor kinderen
optimal immunity optimaal immuunsysteem
optimal learning optimaal studeren
radiant beauty stralende schoonheid
super vitality super vitaliteit

Remedies vormen een nieuwe blauwdruk voor het lichaam en de geest. Elke remedie heeft zijn eigen unieke, pure energie en brengt deze gezonde en harmonieuze frequentie over op onze cellen en atomen.

Wanneer een aantal remedies bijeen worden gebracht in een combinatie, wordt het geheel meer dan de som der delen. Daarom noemen we deze nieuwe combinaties synergetische combinaties. We hebben gemerkt dat wanneer deze individuele remedies gecombineerd worden ze zelfs een diepere werking hebben dan wanneer ze apart gebruikt worden.

Gebruiksaanwijzing: neem 's morgens en 's avonds 11 druppels van de remedie of combinatie. Wanneer je echter het gevoel hebt dat je ze vaker in wilt nemen en/of minder druppels, dan is dat ook goed.
Je kunt de druppels direct uit het flesje nemen of een paar druppels in een glas water doen en daar over de dag regelmatig van drinken.
Een andere manier om de remedies te gebruiken is een paar druppels ervan in een bad doen. Terwijl je in het bad ontspant worden de remedies via de huid opgenomen. Je kunt ook een druppel van de remedie aanbrengen op de acupunctuurpunten en de chakrapunten van het lichaam om hetzelfde effect te verkrijgen – opname door de huid.

Indeling:

L = lichamelijk
E = emotioneel
M = mentaal
S = spiritueel

BEING TRUE WORTH – JEZELF ZIJN
Jezelf erkennen. De vrijheid om jezelf te zijn in je dagelijks leven en in je relaties. Je vrij maken van culturele programmering en/of hersenspoeling. De kracht en de zwakheid in anderen erkennen en accepteren. Volledig genieten van en waardering hebben voor de rol die je speelt in de kosmische dans van het leven.

L Versterkt de meridiaan van de longen en de dikke darm. Nieuwe levendige energie ontvangen en oude toxische energie loslaten.
E Nieuwe gevoelens verwelkomen, oude emotionele patronen loslaten, die geen nut meer hebben.
M Nieuwe gedachten en houdingen omarmen, gekristalliseerde gedachtevormen oplossen.
S Gratie / aanwezigheid / expressie.


Fairy Bell - Wanneer je je overweldigd voelt door de verwachtingen van je cultuur of je familie en/of wanneer je je niet thuis voelt op de plek waar je bent.
Indian Pipe - Grote dankbaarheid, eerbied en respect voor alle manifestaties van het leven, inclusief je eigen tijd/ruimte expressie in deze waardevolle incarnatie waarin je je nu bevindt.
Polyanthus - Begrip en waardering voor het “geven en nemen” principe of voor hoe de geest werkt in de materie – wat je uitgeeft krijg je ook terug.
Red Huckleberry - De wijsheid en vastberadenheid om je terug te trekken uit activiteit en tijd te nemen om contact te maken met het oneindige. Windflower - Geworteld zijn in de geest en tegelijkertijd in staat zijn om volledig deel te nemen aan activiteit en aan het dagelijkse leven (en je rol te spelen).  

CELLULAR MEMORY – CEL GEHEUGEN
Ondersteunt en versterkt de aangeboren intelligentie van elke cel om evenwicht en harmonie in stand te houden, om te overleven en om bij te dragen aan het overleven van het geheel. Herinnert elke cel aan zijn dharma (doel) en unieke bijdrage aan het hele bestaan. Zorgt dat elk atoom zijn functie onberispelijk uitvoert. Ondersteunt je bij het contact maken met je eigen unieke goddelijke plan. Activeert en verlevendigt je eigen unieke DNA blauwdruk.

L Herstelt de herinnering aan het doel van de cellen.
E Verdrijft moedeloosheid.
M Innerlijke vrede en het weten dat alles zich perfect ontwikkelt.
S Het goddelijke omarmen.

Anemone - De gave om te reageren op “wat is” en te vertrouwen op de onein-dige wijsheid van wie je bent en waarom je juist deze incarnatie hebt gekozen.

Candystick - Brengt je opnieuw in verbinding met de tijd/ruimte waar de zaad en eicel bij elkaar kwamen om je dit speciale leven te geven en versterkt de vrije wil om je te laten doorgaan op je pad en het bewustzijn om je doel te begrijpen en te accepteren of opnieuw te bevestigen.

Diatoms - Verlicht elke cel en elk onderdeel van je lichaam/geest met de kennis van het doel van je ziel in deze incarnatie.

Poison Hemlock - Doorgaan op het pad van je leven zonder verlamd te raken of vast te lopen; voor het accepteren en omarmen van “wat is”.

Silver Birch – Laat je nieuwe zaden planten van energie en intentie, voor de vervulling van je levensdoel.  

FEARLESSNESS – ZONDER ANGST
Meer liefde kunnen geven en naar je hartcentrum gaan. Het vermogen om de tijd te stoppen, te veranderen en energie uit te zenden vanuit het hartcentrum als vervanging van de energie van adrenaline en angst. Waar geen liefde is, is angst. Aanwezig, aanwezigheid, NU.

L Voedt de meridiaan van de bijnieren en de meridiaan van de nieren.
E Onthecht zijn.
M Helderheid.
S Bewustzijn.

Jellyfish - Flexibel zijn en het vermogen hebben om volledig aanwezig te zijn voor “wat is”. Dit ogenblik en alle ogenblikken omarmen vanuit het hartcentrum.

Ox-eye Daisy - Perspectief en hogere waarneming, gecentreerd zijn.

Surfgrass - De moed en de kracht van een leeuw. Voorkomt dat het “vecht of vlucht” mechanisme op ongelegen momenten in werking treedt, zoals bijv. in de file, als je moet wachten in een rij, enz.

Yellow Pond Lily - Een stap terug kunnen zetten en kijken naar wat er zich afspeelt in plaats van jezelf te verliezen in het drama.

FORGIVING – VERGEVING
Jezelf de vrijheid geven om je los te maken van alle “oude en pijnlijke” zaken door alle schuldgevoelens en schaamte los te laten, die je over jezelf en/of anderen hebt. Vergeven is de ultieme gave aan jezelf en herstelt je gevoel van eigenwaarde en de zeggenschap over jezelf. Voor “controle-freaks” is het de ultieme en meest gezonde vorm van controle. innerlijke vrede. Leven in het heden. Gezondheid

L Reinigt alle herinneringen in de cellen van alles wat iedereen je ooit heeft aangedaan.
E Lost bitterheid, wrok, angst en vijandigheid op.
M Verwijdert wrokgevoelens.
S Maakt je ziel vrij zodat ze dat kan doen waarvoor ze hier is gekomen.

Grass Widow - Het verleden los kunnen laten.

Salal - De erkenning “zoals je zaait, zul je oogsten” en dat je daarom, als je een grief tegen iemand hebt, je die energie tegen jezelf richt en je jezelf nog meer vastbindt aan de pijn.

Twin Flower - Schenkt je de gave van het mededogen voor anderen en vooral voor jezelf. Whale - Verbindt de belangrijkste energie lijnen van het lichaam/geest (het conceptie kanaal en het gouverneur kanaal), zodat opwekkende en vernieuwende levensenergie stroomt, waardoor je kunt functioneren vanuit “de beste versie” die je van jezelf kunt hebben.

KIDS' STUFF – VOOR KINDEREN
Voor al de angsten (ingebeelde en echte), drama's en trauma's van de kindertijd, als een stuk touw er uitziet als een giftige slang of de wind in de bomen een groep monsters is of je 's avonds niet naar bed kunt gaan, voordat je er zeker van bent dat er niets of niemand onder het bed of in de kast zit. Wanneer je denkt dat alles instort of dat het allemaal jouw fout is wanneer je vader en moeder ruzie maken of wanneer een van hen ziek wordt of wanneer er iets verschrikkelijks gebeurt. Herstelt onschuld en harmonie en “acceptatie van wat is” met kalme onthechting en opgewektheid. Ook voor conflicten in de kindertijd en rivaliteit tussen familieleden. Herstelt onschuld. Versterkt spontaniteit. Voedt innerlijke zekerheid en zelfreflectie. *Deze remedie is ook goed voor volwassenen!!!*

L Je hart plezier geven.
E Plezier en verrukking.
M Verdrijft ernst.
S Helpt je om je ziel in jezelf te erkennen.

Alum Root - Bevordert zachtheid voor jezelf en anderen. Dolphin - Je de pure expressie van de geest herinneren en deze uitdrukken, wie je bent, wat je wilt, de waarheid van wie je bent niet laten overschaduwen door de ervaringen in je leven.

Lily of the Valley - De magie van “kijken door de ogen van een kind” en voelen met het hart van een kind voordat je “geprogrammeerd” bent.

Poplar - Je verbinding met de geest in stand houden terwijl je leeft op het aardse niveau en in het fysieke lichaam, de herinnering aan en de troost vanuit je ware thuis. Deze remedie schenkt troost en zekerheid aan kinderen. Kan gebruikt worden bij ziekte om de geest te voeden en te herstellen en je veilig te voelen in tijden van verandering en transformatie.

OPTIMAL IMMUNITY – OPTIMAAL IMMUUNSYSTEEM
Kracht en bescherming voor lichaam/ziel/geest. Fysieke, emotionele, mentale en spirituele zekerheid Bereid zijn en voorbereid zijn. Veiligheid en bescherming op alle niveaus van je wezen.

L Versterkt de milt meridiaan.
E Beschermt tegen psychische en/of emotionele aanvallen.
M Voorkomt toxische gedachtepatronen en verwijdert oude denkpatronen.
S Krijger zijn.

Chickweed - Volledig aanwezig in het hier en nu, doelgericht zijn.

Fireweed - Helpt om een goede gezondheid te herstellen en/of versterken na een aanval of een crisis. Geeft lichaam en geest weer gezondheid en welzijn.

Goatsbeard - In je middelpunt/rustpunt zijn wanneer je jezelf niet hoeft te verdedigen. Herinnert je eraan om dagelijks naar je rustpunt te gaan door middel van meditatie en ontspanning, om verjonging te ondersteunen.

Sea Turtle - De beste bescherming, vooral voor het hart, wat de beste verdediging is tegen stress en aanvallen van buitenaf. Inkomende energie omzetten/transformeren tot iets wat positief is voor jezelf.

Snowberry - Als je in het heden bent, ben je als een onberispelijke spirituele krijger. Opmerken wanneer je aangevallen wordt, op alle niveaus van je wezen.

OPTIMAL LEARNING – OPTIMAAL STUDEREN
Gemakkelijk toegang hebben tot informatie en die gemakkelijk interpreteren. Versterkt het vermogen van de hersenen om op een holistische manier te functioneren en om toegang te verkrijgen tot meer vermogens. Helpt vanuit praktisch oogpunt bij leerstoornissen zoals dyslexie en ADHD en op een breder vlak kan het diegenen helpen die steeds maar weer dezelfde fouten maken. Een optimaal gebruik van de hersenen. Optimaal gebruik maken van je ervaring. Optimaal functionerende zintuigen

L Versterkt heelheid en integratie in de hersenen.
E Vernietigt angst en herstelt zelfvertrouwen.
M Versterkt mentale scherpzinnigheid en waarneming.
S Herinnert je eraan dat de ziel hier is om te leren.

Blue Camas - Verbindt en integreert vooral de linker en rechter hersenhelft. Ondersteunt het optimale functioneren van het corpus callosum, de bundel zenuwcellen die informatie tussen de linker en rechter hersenhelft overbrengt. Zorgt voor een optimale werking van de logische en intuïtieve functies van het brein.

Blue Lupin - Versterkt en ondersteunt aandacht en gerichtheid, wanneer je op een punt gericht bent bij je inspanningen ben je in staat om je taken gemakkelijker en soepeler uit te voeren. Vooral goed voor mensen die de neiging hebben om teveel tegelijk te doen en die moeite hebben om projecten af te maken.

Rainbow Kelp - Brengt de rationele vermogens van de voorkant van de hersenen in evenwicht met de meer emotionele reacties en vermogens van het “reptielen” brein van de achterkant van de hersenen.


RADIANT BEAUTY – STRALENDE SCHOONHEID
Geeft een uitstraling van licht en schoonheid. Je innerlijke schoonheid wakker maken. Verlicht lichaam en geest, zodat je mooi bent voor iedereen die je ziet, met welke vorm, grootte en uiterlijke kenmerken van het lichaam je het in dit leven ook moet doen en misschien het belangrijkste, dat je accepteert en waardeert wie je werkelijk bent. Verbonden zijn met het goddelijke. Accepteren wie je werkelijk bent. Uitdrukken wie je werkelijk bent. Anderen laten zien wie je werkelijk bent.

L Verlevendigt Shen, voedt de geest.
E Verwijdert “lelijke” emoties.
M Zorgt voor “mooie” gedachtes.
S Evenwicht tussen de vijf geesten – Shen, I, Po, Chi en Hun.

Arbutus - Verbindt hemel en aarde, zorgt dat aardebewoners zich weer herinneren wie ze zijn en zich daarmee kunnen verbinden.

Camelia - De sleutel voor de herkenning van je ware innerlijke natuur – onsterfelijk en oneindig liefdevol – eigenwaarde en zelfvertrouwen door het loslaten van oude gedachte- en gevoelspatronen.

Douglas Aster - Wanneer je verbonden bent met je bron, heb je de kracht om je goddelijk licht uit te stralen.

Vanilla Leaf - Zelfaanvaarding, jezelf gezien en gewaardeerd voelen.

SUPER VITALITY – SUPER VITALITEIT
Voor verjonging en nieuwe kracht voor lichaam/geest/ziel. Vergroot je uithoudingsvermogen en zorgt voor hogere topprestaties, erg goed voor atleten of voor iedereen bij wie de natuurlijke vitaliteit van het tweede chakra afneemt en voor iedereen die de gevolgen van het ouder worden voelt. Lichamelijke topprestaties. Keert het verouderingsproces om. Optimaal functioneren van het zenuwstelsel

L Nieuwe kracht.
E Harmonie.
M Herstelt optimisme.
S Vernieuwing.

Coral - Herstelt de chemische werking van de hersenen.

Fuchsia - Het is in je zijn, niet je doen, dat je het best uit kunt drukken wie je bent.

Sea Horse - Oude oosterse remedie tegen afnemende seksuele energie en levenskracht.

Snowdrop - De kracht om door obstakels te breken. Voedt de nieren/water energie.

BEING PEACE – INNERLIJKE RUST

Het vinden van innerlijke rust en vrede. Liefdevol en vriendelijk handelen, met goede wil en de wil om het goed te doen. Je verbonden voelen met al wat is. Niet bevooroordeeld zijn. Compassievol handelen. Het vermogen om je betrokken te voelen bij pijn en lijden, zowel dat van onszelf als dat van anderen.

L Maakt van je lichaam een tempel van harmonie.
E Ondersteunt mindfulness en bewustwording.
M Voor compassie en medeleven.
S Ondersteunt de wil en inzet om rust en vrede te ervaren in je leef- en denkwereld.


Coral - Voor het samenleven met anderen; respect voor jezelf en anderen.
Fireweed - De overvloed van liefde zowel in als buiten jezelf manifesteren.
Indian pipe - Verzoening met anderen en vrede sluiten met jezelf; eerbied voor al het leven.
Twin flower - Niet oordelen.
Wallflower - Kunnen anticiperen; je afstemmen op je eigen innerlijke ritmes. Duidelijk kunnen maken wat voor jou belangrijk is en waarom.

DETOX

Zachte emotionele reiniging en ontgifting op cellulair en intracellulair niveau. Opruimen van emotionele cellulaire rommel en giffen op fysiek, emotioneel of mentaal niveau. Revitaliseert het lichaam en de geest. Emotionele cel reiniging en verjonging. Het herkennen van dat wat levensondersteuning geeft en dat wat het niet doet. Het loslaten van schadelijke gedachten en gevoelens in lichaam en geest.

L Reinigt op het niveau van de cellen.
E Ruimt schadelijke gedachten op.
M Ruimt schadelijke emoties op.
S Staat toe om te zijn wie je werkelijk bent, laat je stralen.


Carnelian - Vergroot vitaliteit. Stimuleert de emotionele lever om onzuiverheden te verwijderen.
Green tourmaline - Spirituele reiniging.
Moon snail - Om het denken te zuiveren en licht binnen te laten.
Plantain - Verwijdert mentale blokkades en negativiteit. Laat ons van een afstand getuige zijn van de manier waarop “drama’s” zich ontwikkelen, in plaats van erin mee te gaan en te vergeten wie zijn.
Sea lettuce - Krachtige reiniger voor de emoties van de maag en dunne darm.
Skunk cabbage – Emotionele reiniging van de galblaas.
Starfish - Om vrijwillig het oude op te geven en jezelf toe te staan een gevoel van leegte te ervaren.

MOTHER TREE

Helpt je bij het vinden van je eigen bestemming. Om verbinding te maken met de kern van je eigen wezen, dat de blauwdruk is voor dit leven. Om uit te dragen dat je volledig aanwezig kunt zijn in dit moment en dat je voortkomt uit tijdloosheid.

NEW ATTITUDES
Verwijdert moeilijkheden. Het “aanzetten” van je inzet en je wens voor transformatie. Om te doen wat nodig is om veranderingen in je gedrag te bewerkstelligen. Geeft kracht om verslavingen en verslavende gedragspatronen los te laten. Ruimt gevoelens op van schuld, beschuldiging en gebrek aan eigenwaarde. Laat je de kracht ervaren om zelf keuzes te maken in het huidige moment.

L Helpt bij gewichtsverlies, roken en andere fysieke gewoonten die levensbedreigend zijn.
E Ondersteunt nieuw en positief denken rondom het vermogen om veranderingen in ons gedrag te maken.
M Verwijdert gevoelens van schuld en schaamte in verband met mislukkingen in het verleden.
S Herinnert je eraan om open te staan voor hulp en te vertrouwen op je gidsen en helpers.


Carnelian - Verwijdert gevoelens van schuld en schaamte.
Chickweed - Volledig aanwezig en bewust zijn in het huidige moment.
Forsythia - Stimuleert de motivatie om te veranderen.
Fuchsia - Loslaten van schadelijke gewoonten.
Grass widow - Laat oude overtuigingen los en beperkende patronen.
Moon snail - Reinigt de geest en laat het licht binnen.
Sand dollar - Herkennen van verstoringen die ons ervan weerhouden te veranderen.
Urchin - Voor veiligheid en psychische bescherming, terwijl je de transformatie doormaakt.

SHIELDING

Geeft bescherming tegen straling en elektromagnetische velden en frequenties. Synchroniseert de energiesystemen van het lichaam en de geest. Bevordert het gevoel van welbevinden.

L Fungeert als een fysiek beschermend schild tegen straling en elektromagnetische velden.
E Ondersteunt een positief natuurlijk denken ten aanzien van elektromagnetische toxines.
M Laat de angst om beschadigd te worden los.
S Herinnert je eraan dat het volkomen veilig is om te zijn wie je werkelijk bent.


Amber - Verlichting van de geest en het hart.
Apophyllite - Ruimt de resten op van oude “rommel”, fysiek en mentaal.
Brown kelp - Laat de jodium een energetisch schild vormen tegen straling.
Malachite - Beschermt tegen straling. In balans brengen en reguleren van RNA/DNA structuren.
Sea turtle - Voor volharding, bevalligheid, betrokkenheid, bescherming en aanpassingsvermogen.
Tourmaline (black) - Heeft het vermogen om energie om te buigen van alle soorten straling en elektrische omgevingsvervuilers.

TWELVE GEMS

Een unieke schat aan oude en nieuwetijd edelstenen. Zij resoneren op cellulair niveau om ons te reinigen en te “resetten”.
Geeft de kracht voor een emotionele verandering op celniveau. Verbindt met de matrix energie. Laat je vertrouwen op de stroming van het leven en hoe je met hindernissen kunt omgaan. Laat je nieuwe en effectieve oplossingen vinden, en vergroot je inzicht. Voor innerlijke wijsheid en vergroten van telepathisch vermogen. Voor de verbinding met je hogere zelf en God. Vergroot harmonie en vitaliteit. Ophalen en herinneren van oude en heilige wijsheid. Geeft je vertrouwen op de weg die je gaat, in verbinding met God.
Laat je resetten en opnieuw instellen. Vernieuwt de verbinding van de cellen en verwijdert alle oude cellulaire rommel.

L Ondersteuning van de Yin meridianen: hart, milt, longen, nieren en lever.
E Bewustzijn waarbij het hart centraal staat: versterkt vergiffenis, tolerantie en ontvankelijkheid.
M Mentale vrijheid: verwijdert het emotionele cellulaire afval en laat beperkende overtuigingen los.
S Het kennen van en leven volgens onze goddelijke natuur. Het ontwaken van de verbinding tot ons hogere zelf en God.

 

ELEMENTAL REMEDIES

De 5 elementen van de traditionele Chinese geneeskunde. Ieder element manifesteert zich zowel in het menselijk lichaam en geest, als in de wereld waarin we leven.

EARTH


- Tevredenheid, veiligheid.
- Zorgen maken/denken, zingen.
- Intellect, behoeften.
- Vredestichter, mediator.

Vermogen om je ervaringen te verwerken. Vermogen om duidelijke grenzen te hebben. Aarding en verbinding met de aarde. Vermogen om te onderscheiden wat voedend is en ondersteuning geeft aan het leven.

L Spijsvertering, immuniteit.
E Sympathie, overgevoeligheid.
M Zorgen maken, te veel nadenken.
S Belichaming.


Amethyst - Laat ons veilig en beschermd voelen. Laat schuldgevoelens en angst verdwijnen en zuivert het lichaam en geest.

FIRE


- Liefde, zuiverheid, bescherming, communicatie.
- Vreugde en plezier.
- Inspiratie en expressie.
- Communicator, tovenaar.

Expressie van het bewustzijn. Kunnen omgaan met shock en trauma. Verbinding met anderen. Uitdragen van het innerlijke licht.

L Circulatie, lichaamstemperatuur, toxiciteit.
E Enthousiasme, passie, spontaniteit.
M Gelijkmoedigheid, aanwezigheid.
S Bewustzijn.


Harvest lily - Voor gezonde relaties en samenwerking tussen mensen. Ondersteunt de energie van een groep. Het vermogen om andere gezichtspunten te kunnen zien.
Hooker’s onion - Wakkert het vuur van creativiteit aan en verwijdert blokkades. Helpt je te handelen vanuit inspiratie in plaats vanuit herinneringen.
Nootka rose - Om liefde voor het leven te uiten, te lachen en plezier te hebben. In de beleving van liefde ervaar je je hoogste potentieel. Verwijdert schadelijke gevolgen van trauma’s en heelt het hart.
Purple magnolia - Versterkt sensualiteit en intimiteit. Helpt ons al onze zintuigen volledig te ervaren op een goede manier, zodat het bewustzijn zich maximaal kan manifesteren op fysiek niveau.
Rose quartz - Bevordert de liefde en mededogen voor jezelf. Voedt vriendelijkheid en kwetsbaarheid.
Snowberry - Als je in het heden bent, ben je als een onberispelijke spirituele krijger. Opmerken wanneer je aangevallen wordt, op alle niveaus van je wezen. Door volledig in het heden te zijn, kun je de Fire energie op een wijze en constructieve manier inzetten.

METAL


- Ontvangen, loslaten.
- Verdriet, huilen.
- Levensenergie, waarden.
- Kunstenaar, alchemist.

Ontvankelijkheid voor levensenergie via de longen.
Het loslaten van gifstoffen via de dikke darm.
De moed en de overtuiging hebben om te laten zien wie we zijn.
Balans tussen controle en flexibiliteit.

L Ademhaling, eliminatie.
E Verdriet.
M Weemoed.
S Instinct.


Bluebell - Helpt om beperkende gewoonten/gedachten los te laten en bevordert zelfexpressie. Zorgt ervoor dat we niet oordelen en niet langer bang zijn om veroordeeld te worden. Versterkt de moed om te volgen wat jou geluk, genot en genoegen brengt.
Citrine - Bevordert helderheid in gedachten, gevoelens en intenties. Verhoogt geluk, voorspoed, vrijgevigheid, vertrouwen en stabiliteit.
Death camas - Spirituele wedergeboorte en transformatie. Geeft met name extra kracht wanneer we voor onvoorziene uitdagingen staan. Helpt je je verbonden te voelen met het oneindige energieveld, met het leven zelf.
Grass widow - Voor het loslaten van oude overtuigingen en beperkende patronen. Ondersteunt om sceptisch te staan tegenover bestaande structuren en overtuigingen, en deze te evalueren en herwaarderen.
Purple crocus - Biedt een veilige omgeving om verdriet te mogen ervaren. Stelt ons in staat om iedere ervaring volledig te omarmen, wat deze ook moge zijn.

WATER


- Geloof, vertrouwen.
- Angst, kreunen.
- De wil om, richting.
- Wijs persoon, filosoof.

DNA blauwdruk. Vastberadenheid. Moedig, onbevreesd. Onze eigen weg vinden door te vertrouwen op onze innerlijke wijsheid.

L Hydratatie, reiniging, zuivering.
E Angst, bezorgdheid.
M Verlegenheid, bedeesdheid.
S Levenskrachtige kern.


Brown kelp - Om verschuivingen in de waarneming te bewerkstellingen die tot helderheid leiden en tot onze kern. Bevordert hydratatie en verwijdert angst en verwarring.
Easter lily - Laat ons de verschillende aspecten van onszelf integreren. Stelt ons in staat om onszelf open en eerlijk te uiten. Elimineert sociale maskers.
Plantain - Ruimt emotionele gifstoffen op, mentaal en emotioneel. Laat gevoelens van frustratie en wrok verdwijnen.
Salmonberry - Ondersteunt je fysieke bouw, lijnt de wervelkolom uit. Wist gedachten en gevoelens die ons in een benauwde, en chronisch scheve houding dwingen.
Smokey quartz - Zet je wensen, dromen en verlangens om naar werkelijkheid. Leert je om het leven te vereenvoudigen en om op een heilige manier te leven. Geeft je de gave om onderscheidend te zijn.
Sponge – Filtert onzuiverheden uit het lichaam/onze geest, en laat je het leven en jezelf ervaren met hoop en vol verwondering. Bevordert innerlijke vrede.
Tourmaline – Bevordert de bereidheid zich te laten leiden en voedt de innerlijke uitstraling. Balanceert en stimuleert de chakra’s en meridianen.

WOOD


- Actie, visie.
- Woede, schreeuwen.
- Spirituele doel.
- Visionair, pionier.

Expressie van je innerlijke potentie. Energie en de fysieke capaciteit om je levensdoel te vervullen. Strijdbaar om het beste in onszelf te bereiken. Creatief uiten van wie we kunnen zijn.

L Beweging, actie, spieren en mobiliteit.
E Woede, frustratie.
M Strijdvaardig, agressief, competitief.
S Ziel.


Anemone - De gave om te reageren op “wat is” en te vertrouwen op de oneindige wijsheid van wie je bent en waarom je juist deze incarnatie hebt gekozen.
Candystick - Brengt je opnieuw in verbinding met de tijd/ruimte waar de zaad en eicel bij elkaar kwamen om je dit speciale leven te geven en versterkt de vrije wil om je te laten doorgaan op je pad en het bewustzijn om je doel te begrijpen en te accepteren of opnieuw te bevestigen.
Pearly Everlasting - Toewijding en niet aflatende devotie, openstaan voor de mysteries van het leven. Jezelf zien in anderen.
Twin flower - Schenkt je de gave van het mededogen voor anderen en vooral voor jezelf. Koestert optimisme, nederigheid en innerlijke rust.
Quartz - Versterkt alle ervaringen. Bevordert uitbreiding en laat onzekerheid verdwijnen.

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions