CARNAVAL

 

I.V.M. CARNAVAL IS ER OP MAANDAG 27 FEBRUARI A.S. GEEN VERZENDING VAN BESTELLINGEN.

WEL ZIJN WIJ TELEFONISCH BEREIKBAAR VAN 09.00 - 17.00 UUR.

WINKEL DE3VROUWEN IS GESLOTEN OP MAANDAG 27 EN DINSDAG 28 FEBRUARI A.S.

 

TEAM BLOESEM REMEDIES NEDERLAND EN WINKEL DE3VROUWEN
PASSIE EN JARENLANGE ERVARING

Wij zijn het aan onze klanten verplicht om de beste kwaliteit te bieden.

Wij leveren eerste klas producten en houden hierbij rekening met de natuur.

 

De kracht van de plant behouden met een kwaliteit die voelbaar is. Wij stellen alles in het werk om de levenskracht van de plant te behouden en deze via onze producten aan u door te geven. Enkele voorbeelden zijn: het juiste tijdstip voor het oogsten, de beste opslag en de zuivere samenstelling. De totale ontwikkeling en productie van onze natuurcosmetica vindt plaats in ons eigen bedrijf.

Eerlijke handel. Alle handelsbetrekkingen berusten op integriteit en respect en zijn veelal uitgegroeid tot persoonlijke vriendschappen. Wij garanderen vaste afname hoeveelheden, sluiten meerjarige contracten en betalen altijd eerlijke prijzen omdat we het belangrijk vinden om het levensonderhoud en de traditie van de producenten te beschermen en biologische teelt te stimuleren.

Prettig in gebruik en milieuvriendelijke verpakkingen. PRIMAVERA let er bij het ontwerpen van de verpakking op, dat de natuurlijke hulpbronnen gespaard worden. We proberen bewuste keuzes te maken, die zowel mooi als efficiënt zijn. Wij letten er bij de productie op dat het goed is voor zowel mens als natuur.

 

ESSENTIËLE OLIËN

100% NATUURZUIVER – GARANTIE VOOR DE HOOGSTE BIO KWALITEIT 

  • 100% Natuurlijk – ze zijn natuurlijk en niet bewerkt
  • Authentiek – ze bevatten alleen de olie van de plant die vermeldt wordt.
  • Niet veranderd – ze bevatten geen kunstmatige of synthetische toevoegingen.
  • Zuiver van soort – ze zijn niet aangevuld met andere botanische stoffen of oliën.

 

LICHAAM- EN GEZICHTVERZORGING

 

90% Van onze grondstoffen komen uit de gecontroleerde biologische teelt. 90% Van onze totale voorraad ingekochte en verwerkte plantaardige ingrediënten komen uit de gecontroleerde biologische teelt. In 2011 zijn er 88 ton aan planten en essentiële oliën van gecontroleerde biologische teelt ingekocht en verwerkt in de producten.

NATRUE is een onafhankelijk internationaal label voor natuurlijke en biologische huidverzorging. Belangrijke criteria zijn: natuurlijke ingrediënten, geloofwaardigheid en transparantie. Alle natuurcosmetica producten en basis- en zaadoliën van PRIMAVERA zijn door NATRUE gecertificeerd. 80% Van onze producten heeft het ***label biologische cosmetica en **label cosmetica met biologische ingrediënten.

Het konijntje met de beschermende hand is het logo van het internationale verbond tegen het gebruik van dierproeven bij cosmeticaproducten. PRIMAVERA volgt deze richtlijnen voor het welzijn van dieren, die tot de strengste ter wereld behoren. Deze richtlijnen worden gebruikt bij de selectie van grondstoffen, maar beïnvloeden de effectiviteit en kwaliteit van het product niet.

 

Mocht u meer informatie willen over de kwaliteiten en de producten dan sturen wij u graag een brochure toe.

 

Klik hier om naar de PRIMAVERA site te gaan

 

Mocht u meer informatie willen over de kwaliteiten en de producten dan sturen wij u graag een brochure toe.

 

 


Klik hier om naar de PRIMAVERA site te gaan.

© 2017 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Productions