Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Pacific Sea Essences

Zee-Remedies Kit 1 Zee-Remedies Kit 2 Flower Essences Kit 1
Flower Essences Kit 2 Spring Flower Essences Flower Essences Kit 6
Stock Combinaties Pacific Godinnen Remedies Meer...

Download de complete lijst als Word Document

 

De Precious Jewels.

In de aromatherapie worden de natuurlijke oliën gebruikt voor zowel psychische als fysieke ondersteuning. De Bloesem-, zee- en edelsteenremedies versterken de verbinding van het lichaam met de geest. De combinatie versterkt het totale genezingsproces, geeft evenwicht en helpt je te zijn wie je bent.

Hoe gebruik je de Precious Jewels?

De roll-on is bedoeld voor uitwendig gebruik. Doe een klein beetje, een tot drie keer per dag op de borst of op het hoofd of achter de oren of  aan de binnenkant van de polsen of op de voetzolen of voor een direct resultaat helemaal langs de ruggengraat.

CONFIDENCE

De Confidence vermindert de zorgen; geeft doorzettingsvermogen en het gevoel van innerlijke zekerheid. Ze verhoogt het bewustzijn en zorgt voor een goede verbale expressie. Geeft liefde, mededogen, geduld, moed, kracht en aanpassingsvermogen. Ze versterkt de circulatie tussen de meridianen en zorgt voor een goede aarding. Voor je zelfvertrouwen. 
Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Essentiële oliën: Petitgrain, Sinaasappel, Bay, Vetiver, Sandelhout, Basilicum, Marjolein, Piment, Gember, Nootmuskaat, Spar zwart.
Pacific Essences: Crocoite, Hematite, Rhodonite, Smokey Quartz, Red Garnet, Ruby, Aragonite, Celestite, Douglas Aster, Staghorn Algae, Pink Seaweed, Surfgrass.

FREE FLOW

De Free Flow laat ontspannen en ondersteunt het immuunsysteem.

Ze brengt je weer in verbinding met de eenvoud van het kind. Een krachtige combinatie voor het hart en de vitaliteit. Ze helpt bij het loslaten van gevoelens van angst en verbittering en is een goede reiniger op energetisch niveau, waardoor ontspanning, evenwicht, harmonie, openhartigheid, mededogen en de communicatie kunnen verbeteren.

Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Oliën: Cipres, Lavendel, Citroen, Geranium, Spar wit, Mastiekboom, Lelie.
Pacific Essences: Bloodstone, Opal, Red Garnet, Ruby, Fireweed, Moon Snail, Jellyfish.

GIFT OF ROSE

De Gift of Rose geeft een emotioneel en psychisch evenwicht en zorgt voor doorstroming van de levensenergie. Ze bevordert de focus op het hart. Ze voegt de liefde voor jezelf en de liefde voor anderen samen, waardoor je gevoelens van wrok en verbittering kunt loslaten. De “Gift of Rose” brengt het lichamelijke en geestelijke in balans. Zorgt voor de verjonging van de huid.

Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Oliën: Palmarosa, Wortelzaad, Wierook, Linaloe, Geranium bourbon, Roos, Lelie.
Pacific Essences: Vanilla Leaf, Nootka Rose, Rose Quartz.

JOY OF LIFE

Geeft een blijde, zonnige energie tijdens stress en vermoeidheid. Verlicht de geest en brengt licht, vreugde en liefde. Kunnen verbinden met de openheid en het plezier als van een kind. Helpt het hier en nu te waarderen. Laat je bij jezelf blijven, loslaten en ontspannen. Door het herprogrammeren van cellulaire herinneringen kun je sombere gedachten en ouderwetse opvattingen loslaten.

Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Oliën: Sinaasappel, Mandarijn, Ravintsara, Petitgrain, Fragonia, Limoen, White Cloud, Neroli, Bergamot.
Pacific Essences: Larimar, Amber, Topaz, Fairy Bell, Dolphin, Diatoms, Snowberry, Snowdrop, Fuchsia, Grass Widow.

MEDITATION

Opent het derde oog. Versterkt een ontspannen en contemplatieve houding. Verwijdert vergiftigende energieën en moeilijk verteerbare problemen. Hierdoor ontstaan emotionele rust en een heldere geest. Verbetert de concentratie, zorgt voor ontspanning en acceptatie. Voor de erkenning van je “ware ik” in het “hier en nu”.

Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Oliën: Sandelhout, Amyris, Wierook, Palo Santo (heilig hout), Champaca, Basilicum, Salie, Scharlei, Jasmijn, Lotus.
Pacific Essences: Amethist, Aquamarine, Aventurine, Crocoite, Green Garnet, Lapis Lazuli, Obsidian, Rhodonite, Blue Lupin, Narcissus, Chickweed, Goatsbeard, Snowberry, Grape Hyacinth, Windflower, Sand Dollar, Urchin.

NORTHERN SPIRIT

De Northern Spirit vergroot het uithoudingsvermogen en de wilskracht en zorgt voor een beschermend en zuiverend schild. Ze verzacht pijn en werkt als een tonicum voor de ademhaling en het immuunsysteem. Vermindert stijfheid en vermoeidheid. Een verfrissende, ontgiftende en reinigende energie.

Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Oliën: Balsemzilverspar, Den, Ceder, Cipres, witte Den, Spar zwart, Himalayan Ceder, Den, maritim, witte Ceder, Lariks, White Spruce, Den zwart, Den rood.
Pacific Essences: Azurite, Celestite, Emerald, Smoky Quartz, Turquoise, Indian Pipe, Snowdrop, Diatoms, Sea Horse.

NURTURING

Geeft een stromende energie, die helpt om alles wat je hebt meegemaakt beter te kunnen verteren. Ondersteunend voor het hele verteringssysteem. Heeft een gunstig effect op alle meridianen. (Vooral die rechtstreeks verband houden met de spijsverteringsorganen.) Helpt met het elimineren van oude obsessies, angsten (bekende en onbekende) en blokkeringen.

Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Oliën: Pepermunt (wilde), Basilicum, Anijszaad, Citroen, Koriander, Petitgrain, Kruidnagel, Gember, Bonenkruid, Neroli.
Pacific Essences: Topaz, Amber, Fairy Bell, Dolphin, Diatoms, Snowberry, Snowdrop, Fuchsia, Chickweed, Forsythia, Narcissus, Pipsissewa.

PURIFICATION

Deze combinatie verhoogt de vitaliteit en activeert het reinigingsproces. Voor de reiniging van mentale en emotionele giffen, die veroorzaakt zijn door spijt, angst, woede en inflexibiliteit. Om op een natuurlijke manier gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Oliën: Berk, Palo Santo (heilig hout), Citroen, Wortelzaad, Groenlands mos, Lavas, Guldenroede, West Afrikaanse Peperboom.
Pacific Essences: Green Tourmaline, Carnelian, Citrine, Ruby, Plantain, Sea Lettuce, Moon Snail, Starfish.

RADIANCE MEN

Brengt het mannelijke in het lichaam in balans en geeft fysieke en mentale kracht wanneer die nodig is gedurende een periode van stress en/of vermoeidheid. Bevordert de seksualiteit op lichamelijk en emotioneel gebied. Stimuleert de energiestroom en verhoogt de positiviteit en creativiteit.

Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Oliën: Niaouli, Rozemarijn Verbenon, Combawa Citroen, Benzoë Siam, Patchoeli, Cabreuva hout, Tijm.
Pacific Essences: Smokey Quartz, Amber, Celestite, Coral, Fire Agate, Lepidolite, Muscovite, Red Garnet, Hematite, Sea Horse.

RADIANCE WOMAN

Opent de vrouwelijke kwaliteiten van de ziel en geeft evenwicht bij alle problemen, die te maken hebben met de menstruatie en de overgang. Stimuleert de vitale energiestroom, vermindert spanningen. Verwijdert negativiteit en verhoogt de zintuiglijke waarnemingen. Bevordert het uithoudingsvermogen en versterkt zowel de creativiteit als de uitstraling.

Ingrediënten: Jojoba olie, vitamine E.
Oliën: Scharlei, Fragonia, Kuisboom, Citroen, Niaouli, Geranium, Rozemarijn Verbenon, Tijm, Ylang-ylang.
Pacific Essences: Lepidolite, Iolite, Coral, Moonstone, Muscovite, Red Garnet, Turquoise, Hematite, Barnacle, Purple Magnolia, Orange Honeysuckle, Camellia, Narcisssus, Chickweed, Lily Of The Valley, Wallflower.

SOOTHING AROMA

De Soothing aroma werkt rustgevend en harmoniserend. Voor het loslaten van woede en spanning. Maakt flexibel en bevordert de elasticiteit. Goed om te gebruiken als ondersteuning bij pijn en spanning.

Ingrediënten: Jojoba olie, olijfolie, St-John’s Wort maceraat, vitamine E.
Oliën: Pepermunt, Berk, Copaiba, Citroen, Eucalyptus, Wintergroen, Nootmuskaat, Ravintsara, Kapokbossie, Kamille, Jasmijn.
Pacific Essences: Fluorite, Rutile, Sulphur, Turquoise, Candystick, Anemone, Salmonberry, Chiton, Mussel.

 

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions