Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


THE AFRICAN TREE ESSENCES

Bladder Nut – boom van zelfkennis: voor de concentratie en het loslaten van de behoefte aan uiterlijk vertoon. Wanneer je jezelf verstopt achter een masker en erin gelooft dat je ware zelf het niet waard is om van te houden. Goed bij stemmingswisselingen, wanneer je  een slecht zelfbeeld hebt van je lichaam en bij de problemen in de puberteit.

Cherry Wood – boom van sereniteit: te gebruiken na een schok, bij elk soort angst, schrik of trauma. Bevrijdt van het gevoel van “bevroren” te zijn in het trauma en schept een veilige en beschermde ruimte voor genezing. Een remedie om te verzachten en kalmeren. Wanneer een oud trauma vanuit het vorige leven de genezing van het lichaam blokkeert, omdat dit trauma nog door het celgeheugen van het lichaam wordt vastgehouden. 

Hard Pear – boom van vergeving: is voor het bevrijden en het verwerken van niet losgelaten tranen. Door het loslaten en verwerken wordt vergeving en genezing mogelijk. Ze helpt met het loslaten van wrok en verbittering en is een goede remedie bij post-traumatische stress.

Milkwood – boom van heelheid: om in jeeigen kracht te gaan staan en ze geeft je een gevoel van erbij horen en verbondenheid. Een koesterende en ondersteunende remedie die gevoelens van onzekerheid en een gebrek aan gronding in evenwicht brengt. Een goede hulp bij nachtmerries en negatieve gemoedstoestanden.

Pock Ironwood – boom van intuïtie: voor het versterken van je ontvankelijkheid en je  intuïtie; ze geeft focus, helderheid en perspectief en helpt je om het grotere geheel te zien en zorgt ervoor dat je je met je innerlijke wijsheid kunt verbinden.

Rock Alder – boom van zegen: voor het behouden van gezonde grenzen en integriteit in relaties. Ze brengt gevoelens van bezitterigheid en jaloezie en van veeleisend en behoeftig gedrag in evenwicht. Ze versterkt je sensualiteit en zorgt voor een jeugdige energie.

Saffronwood – boom van tranen: voor gevoelige zielen, die gemakkelijk gekwetst kunnen worden door het leven. Ze biedt troost wanneer je gekwetst bent, bij verlies, verdriet of bij veel tranen. Voor kinderen die heimwee hebben of problemen hebben om hun plek op school te vinden. Bij problemen met uiten.

Sea Guarri – boom van inspiratie: voor het versterken van je creativiteit, ze geeft je een gevoel van plezier en zin in het leven. Ze verlevendigt met een sprankelende en speelse energie. Bijzonder goed bij depressie, apathie en desinteresse in het leven.

Spike Thorn – boom van liefdevolle vriendelijkheid: ze geeft perspectief en begrip in situaties waarvan je het gevoel hebt dat je daarin gevangen zit, te beperkt bent of er in vastzit. Bij verharding, verbittering of gemeen gedrag. Ze geeft mededogen en versterkt de zelfexpressie.

White Pear – boom van vreugde: geeft toegang tot je diepste vreugde en je diepste verlangen. Ze prikkelt je en opent je ogen om de schoonheid van het leven te zien. Ze bevordert je openheid en je zelfacceptatie.

White Stinkwood – boom van licht: ze laat je afstemmen op je hoger zelf en verbindt je methet doel van je ziel en je innerlijke wijsheid. Ze laat je gemakkelijk door de veranderingen van het leven en de belangrijke overgangen heen gaan. Voor bescherming van de aura en het ontwikkelen van je vermogen om te channelen. Laat je licht schijnen!

Wild Olive – boom van vertrouwen: voor momenten van nood en wanhoop, wanneer je kracht en bescherming nodig hebt. Voor het donkerste uur voorafgaand aan de dageraad, wanneer je vertrouwen en geduld nodig hebt.

Wild Peach – boom van moed: voor integriteit, standvastigheid en spirituele moed, wanneer je het slachtoffer bent, bij intimidatie en bij onderdrukking. Om jouw waarheid naar buiten te brengen. Ze geeft kracht om mededogen te hebben en wijsheid om nederig te zijn. Geeft evenwicht bij uitstel en besluiteloosheid en versterkt je eigenwaarde.

Bloesem remedies zijn compleet veilig om te gebruiken. Vooral kinderen en dieren reageren er goed op. 

 

 

Trefwoordenlijst  

Besluiteloosheid                         Wild Peach

Bezitterigheid                               Rock Alder, White Pear

Concentratie, gebrek aan          Pock ironwood, Wild Peach

Depressie                                     White stinkwood, Sea Guarri, Wild Olive

Eenzaamheid                               Milkwood, White Pear

Eigenwaarde, gebrek aan          Bladdernut, White Pear, Cherry Wood

Geduld, gebrek aan                    Wild Olive, Wild Peach, Spike Thorn

Groepsdruk, negatieve               Bladdernut, Milkwood

Herstellen                                     Cherry Wood, Milkwood

Hopeloosheid                              Cherry Wood, Milkwood, White Pear, Wild Olive

Inzicht, gebrek aan                     Pock Ironwood

Kwaadheid                                    Cherry Wood, Spike Thorn

Kwetsbaarheid                            Bladdernut, Cherry Wood

Negativiteit                                    Milkwood, White Pear, Spike Thorn, Sea Guarri

Post traumatische stress          Hard Pear

Sensualiteit, gebrek aan            Rock Alder

Shock, angst & trauma               Cherry Wood, Hard Pear, Saffronwood

Star denken                                  Pock Ironwood, White Stinkwood, Spike Thorn

Uitputting                                      Milkwood, Sea Guarri

Uitstellen                                       White Stinkwood, Wild Peach, Sea Guarri

Verandering, aanpassen aan    White Stinkwood, Saffronwood, Bladdernut

Verbitterd                                      Hard Pear, White Pear, Spike Thorn

Verdriet                                   Saffronwood, Wild Olive

Vertrouwen, gebrek aan             Bladdernut, White Pear, Wild Peach, Saffronwood

Vervreemding                              Milkwood, White Stinkwood, Spike Thorn

Wanhoop                                      Hard Pear, White Pear, Wild Olive

Zelfmedelijden                             Bladdernut, Saffronwood

Zorgen                                           Saffronwood, Hard Pear

 
 
© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions