Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


 

Info Orchid airsprays - Info Orchid remedies uit Zweden

 

 

ORCHID AIRSPRAYS

Er zijn acht Orchid airsprays:  

Bescherming
Joy
Kinder Magie
Liefde
Ontspanning
Reiniging
Wilde Vrouw
Ziele Licht

Gemaakt van de bloesemremedies van Bloesem Remedies Nederland, de biologische essentiële oliën van Primavera en de Ziele Licht ook met de Schüssler celzouten van Adler.

De Orchid sprays zijn uniek. Iedere spray wordt liefdevol in de intuïtieve omgeving van Noord Zweden met de hand gemaakt. Met een spray kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je omgeving reinigen, maar ook je praktijkruimte, of je kunt je snel beschermen tegen de invloeden van buitenaf.

Wat zijn Orchid airsprays?

De Orchid sprays zijn gemaakt om je makkelijker te laten omgaan met je dagelijkse uitdagingen. Ze geven je kracht en ruimte, waardoor je beter in je eigen centrum kunt blijven en zo je energie kunt herstellen.
Door het gebruik van een spray kan er nieuwe kracht en energie binnenkomen en zal er zich een energieveld rondom je vormen die te maken heeft met het thema van de airspray.
Alle sprays bevatten meerdere bloesemremedies van Bloesem Remedies Nederland en 100% zuivere, zo veel mogelijk biologische essentiële oliën van Primavera. De essentiële oliën geven elke spray zijn eigen unieke aroma en verlengen het helend effect van de bloesemremedies in de omgeving waarin ze gebruikt worden.
Door de kwaliteit van de bloesemremedies in de sprays wordt de vastzittende energie in je persoonlijk energieveld (aura) getransformeerd. De spray zal ook de vastzittende en toxische energie uit de omgeving transformeren.

Hoe kunnen de Orchid airsprays gebruikt worden?
Spray om je heen, je omgeving, je huis, op je werk, in de auto, in de hotelkamer etc. Ze zijn ook uitstekend te gebruiken bij het reinigen van ruimtes en in de Feng Shui om de energieën in de omgeving te reinigen of te veranderen.

Orchid Airsprays:

Bescherming (Protection)

Een heel belangrijke en veel gebruikte spray is de Bescherming. De spray Bescherming zorgt ervoor dat de ruimte om je heen alleen van jou is. Je kunt de spray ook gebruiken wanneer mensen te dicht bij je komen en je eigen grenzen versterkt moeten worden. Ze zorgt ervoor dat je de energie van andere mensen niet overneemt wanneer je op drukke plaatsen bent. Prettig voor op reis, beschermend in drukke kantoren en drukke steden of drukke omgevingen.Door het gebruik van de spray krijg je inzicht in situaties waarin je je eigen grenzen moet versterken.Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: duizendblad, gember, sinaasappel, bergamot en citroen.De bloesemremedies zijn: Wilde Bertram, Engelwortel, Wijnruit, Kruidje-roer-me-niet en de Mycena.

De Wilde Bertram, deze geeft bescherming en zorgt ervoor dat je je eigen weg gaat en dat je je eigen keuzes maakt, zonder de beïnvloeding van anderen. Ze beschermt je op de weg die je gaat en laat je naar je eigen normen en waarden luisteren. Ze laat je op eigen benen staan en brengt je eigen gedachten en visies naar buiten, zonder te moeten steunen op de ander. Ze versterkt bovendien je zekerheid en het vertrouwen in jezelf.
De Engelwortel geeft je bescherming vanuit de spirituele wereld en ze versterkt de hulp van hogere, ondersteunende en liefdadige krachten.
Ze geeft "engelbescherming". Ze geeft meer spirituele ontwikkeling van het bewustzijn en ze versterkt het vermogen om liefdadige spirituele krachten in je leven en werk te ervaren. De Engelwortel geeft een "Goddelijk" vertrouwen, een goede aarde-binding en helpt je met het verleggen van je grenzen.
De Wijnruit is voor spirituele bescherming, speciaal voor het gebied boven de kruin. Ze geeft je bescherming en laat je er bewust van worden, dat iemand of iets je energie probeert af te tappen, je probeert geestelijk te beïnvloeden of je probeert te verstoren. De remedie zuivert de “schoorsteen”, de verbindingslijn van de kruin naar het hoger zelf.
Het Kruidje-roer-me-niet zorgt ervoor dat je de ruimte voor jezelf neemt. Wanneer je het gevoel hebt dat een ander te dichtbij komt en je geen ruimte meer hebt voor jezelf. Ze helpt met de verwerking van oude emotionele “deuken” die je hebt opgelopen. Ze herstelt bij een energetische lekkage. Het Kruidje-Roer-Me-Niet geeft je zekerheid. Een goede remedie, wanneer je erg gevoelig bent.
De Mycena is een goede reiniger en schoonmaker. Bij problemen met de aardebinding verbetert de Mycena je verbinding met de aarde. Ze laat je doorgaan in moeilijke situaties en geeft je zekerheid, vooral wanneer alles om je heen een puinhoop is. Ze heeft een reinigende werking en sluit de aura wanneer deze te open is.

Joy

De Joy creëert een positieve en blije energie om je heen. Je kunt het alleen voor jezelf gebruiken, maar ook wanneer de omgeving, het gezelschap van anderen wat zwaar aanvoelt. Joy kun je gebruiken om je stemming of de stemming in je omgeving te verbeteren en het helpt je met het verminderen van spanning wanneer er stress is. Ook de geur heeft een positieve werking op je stemming en maakt je blij en laat je positief in het leven staan. Spray een klein beetje over je hoofd en adem rustig in, of spray de Joy in de ruimte waar je op dat moment bent.
De spray bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: sinaasappel, bergamot, basilicum en peper zwart.
De bloesemremedies in de Joy zijn de Zonnebloem en het Slaapmutsje.
De Zonnebloem versterkt de zonnevlecht en helpt je om in je eigen kracht te staan. Ze zorgt ervoor dat je je dromen kunt gaan manifesteren. Ze geeft je kracht, vitaliteit en energie en ze laat je, met plezier, dat doen wat je altijd al wilde doen.
Het Slaapmutsje geeft je vertrouwen in je hart en laat het innerlijke goud in je hart ontwaken, wat de bron is van je rust en het vertrouwen in jezelf. Ze helpt met het loslaten van zorgen en drukte en ze geeft ontspanning.

Kinder Magie (Magic for Children)

Een heel waardevolle spray is de Kinder Magie. De Kinder Magie spray is een perfecte hulp voor zowel kinderen, als voor ouderen, maar dan voor het innerlijke kind.
De spray laat je ontspannen en geeft vertrouwen. Wanneer je een klein beetje Kinder Magie om je kind of om jezelf heen sprayt, dan zorgt het voor een verbinding met je innerlijke kern en geeft het je het gevoel dat je er mag zijn. Ook kan een kind door het gebruik van de Kinder Magie de liefde van een ouder of de steun van een leerkracht weer gaan ontvangen, waardoor hij/zij zich weer beter thuis gaat voelen in het gezin of in de groep. Ook krijg je door de spray een gevoel van stabiliteit en evenwicht.
Uitstekend om te gebruiken wanneer het kind boos is of wanneer er niets meer mee is aan te vangen. Ook erg prettig wanneer ze naar school moeten of wanneer ze weer thuiskomen. Wanneer ze stress hebben of wanneer ze verdrietig of boos zijn. Goed voor drukke en onrustige kinderen.
Bevat de biologische essentiële oliën van Primavera o.a.: sinaasappel, mandarijn, benzoë, vanille en grapefruit.
De Kinder Magie bestaat uit de bloesemremedies: Slaapmutsje, Klaproos, Reuzenbalsemien, Terra en Aarde bescherming.
Het Slaapmutsje, voor het vertrouwen in je gevoel en het luisteren naar je hart. Wanneer de uiterlijke glamour en glitter te belangrijk is, laat het Slaapmutsje het innerlijke goud in je hart ontwaken, wat de bron is van je rust en het vertrouwen in jezelf. Ze helpt met het loslaten van zorgen en drukte van de buitenwereld, vooral wanneer je teveel openstaat voor de ander en de omgeving. Ze geeft ontspanning en ze maakt een evenwicht tussen het licht en het donker, de universele en aardse energie. Wanneer iemand te druk en teveel met de buitenkant/wereld bezig is, bijvoorbeeld de ADHD’ers.
De Klaproos, deze versterkt de kracht van de innerlijke vrouw. Het is een verwarmende en versterkende remedie, speciaal wanneer je je kwetsbaar voelt. De Klaproos versterkt je eigen innerlijke waarde van liefde, de verbinding met je vrouwelijke kracht en die met de (moeder) aarde. Goed bij verstoorde aardebinding. De Klaproos is belangrijk bij alle soorten verstoringen en veranderingen, ook de hormonale veranderingen. Goed voor degene, die te weinig vertrouwen heeft in zijn/haar gevoel. Wanneer je na drukke tijden niet goed kunt slapen geeft de Klaproos je rust en bescherming tijdens de nacht.
De Reuzenbalsemien geeft je geduld en rust. Ze laat je handelen vanuit je innerlijk en geeft je inzicht in de verstoring van je eigen ritme. Ze brengt de ingeslikte irritaties en ergernissen naar buiten, maar geeft je ook begrip voor de ander en het inzicht, dat al het leven in zijn eigen unieke tempo voortgaat. Als je je te snel aanpast aan anderen en de ergernissen en irritaties, niet goed kunt uiten. Wanneer je te snel wilt groeien en je stoort aan de ander kunnen al dit soort ingeslikte emotionele irritaties, benauwdheid en fysieke irritaties veroorzaken.
De Terra geeft kracht bij alle noodsituaties. De Terra laat je weer ademhalen en zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft en niet in stress of emoties schiet. Bijzonder geschikt als eerste hulp remedie, voor alle klachten. De Terra maakt rustiger in situaties die met spanning en stress te maken hebben. Goed wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer lekker in je vel zit en het voortdurend tegenzit. Ook te gebruiken bij spanning, angst, examens, tijdens reizen, in acute situaties, werk- of relatiecrisis, als ondersteuning bij ziekte, bij verdriet, stress en wanneer je overwerkt bent enz.
De Aarde bescherming geeft de verbinding met de groene energie van de aarde en geeft een diepe bescherming om je heen en in je cellen, waardoor je niet verstoord kunt worden door oude, vaak negatieve familie patronen of oude negativiteit.

Liefde (Love)

De spray Liefde versterkt de liefde voor jezelf. Ze creëert een innerlijke ruimte, die in evenwicht is met dat van je hart. Wanneer je deze ruimte kunt manifesteren, omdat het sterk genoeg is, zorgt de Liefde ervoor dat je dit aan de ander kunt laten zien. Ze opent je hart zowel voor jezelf als voor de ander en helpt je om liefde te geven en liefde te ontvangen.
Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: jasmijn, roos attar, cacao, palmarosa, marjolein, kaneel en venkel.
Deze spray Liefde bestaat uit de bloesemremedies: Liefde, Slaapmutsje en Divine Heart.
De bloesemremedie Liefde opent je hart voor de zorg en liefde voor je zelf. Wanneer je jezelf liefde kunt geven, dan kun je deze liefde ook aan anderen geven. Een belangrijke bloesemremedie bij alle relatie problemen, van scheidingen tot overlijden.
Het Slaapmutsje versterkt het vertrouwen in je hart en ze helpt met het ontwaken van het innerlijke goud in je hart. Wanneer de uiterlijke glamour en glitter te belangrijk is, laat het Slaapmutsje het innerlijke goud in je hart ontwaken, wat de bron is van je rust en het vertrouwen in jezelf. Ze helpt met het loslaten van zorgen en drukte van de buitenwereld, vooral wanneer je teveel openstaat voor de ander en de omgeving. Ze geeft ontspanning en ze maakt een evenwicht tussen het licht en het donker, de universele en aardse energie.
De Divine Heart geeft je vertrouwen en laat je zijn wie je werkelijk bent. Om te kunnen luisteren naar je hart en te kunnen voelen wat wel en niet goed voor je is. Ze helpt je met het loslaten van de strijd en geeft een harmonische samenwerking. Voelen dat je deel uitmaakt van het geheel en dat niets moet.

Ontspanning (Relaxation)

De spray Ontspanning ontspant zowel het hoofd, als de geest. Deze spray zorgt voor een sfeer van stilte en kalmte, waardoor je een diepere innerlijke vrede en rust kunt vinden. Vooral goed na drukke werkzaamheden, bij onrust door alles wat er in je gedachte zit en nog moet gebeuren. Voor je rust na een drukke en inspannende dag en na stress, ruzies of conflicten. Deze spray zorgt ervoor dat je beter in je ritme komt en daardoor ook beter je rust kunt vinden. Goed ook voor een ontspannen sfeer in de huiskamer en een ontspannen nachtrust.
Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: kamille, mei roos, melisse, neroli.
De bloesemremedies zijn: Terra, Integratie remedie, Cel-energie en Purple Flower.
De Terra laat je weer ademhalen en zorgt ervoor dat je bij jezelf blijft en niet in stress of emoties schiet. De Terra maakt rustiger in situaties die met spanning en stress te maken hebben. Goed wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer lekker in je vel zit en het voortdurend tegenzit.
De Integratie remedie zorgt voor de integratie en verwerking van oude niet geïntegreerde emoties. Ze helpt je om het oude los te laten en geeft je het inzicht hoe je problemen zijn ontstaan.
De Cel-energie is de bypass voor de geest. Je hoeft niet meer al het oude op te ruimen, maar je kunt gaan handelen vanuit je oorspronkelijke bron. Ze laat je doen wat bij je past, lost blokkeringen op en zorgt dat je je kunt opladen bij je bron.
De Purple Flower verlicht de energie rondom het hoofd en stopt het voortdurend denken. Hierdoor ontstaat er ruimte in het hart en kunnen de subtielere energieën van het bewustzijn ontvangen worden. Ze geeft stilte in het hoofd, rust en vertrouwen.

Reiniging (Purification)

Een van de belangrijkste en hardlopende sprays is de Reiniging. De Reiniging helpt je om oude en/of ongewenste energieën te verwijderen. Het beste gereedschap om te gebruiken bij therapeutisch werk. Niet alleen om een cliënt te reinigen en te aarden, maar vooral belangrijk om je ruimte en je behandeltafel/stoel of jezelf te reinigen na een consult. Maar denk ook eens aan het reinigen van sieraden van jezelf of je cliënt, een bril, maar ook edelstenen.
Wanneer je veel mensen ontmoet en hun energieën overneemt, kun je er een snelle “douche” mee nemen om weer in je centrum te komen. Je kunt de spray ook gebruiken in een omgeving waar veel mensen geweest zijn. Een conferentieruimte kun je bijvoorbeeld reinigen voordat je een lezing geeft. Een flexibele werkplek reinigen, zodat je niet een kwartier je focus kwijt bent, omdat je in de energie van een ander zit. Je kunt met de spray de ruimte reinigen van niet gewenste energieën. Denk er ook eens aan om het bed in een hotelkamer te reinigen.
De spray bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: basilicum, ceder, rozemarijn, engelwortel en citroen.
De bloesemremedies zijn: Kommerkruid, Reuzenbalsemien, Vogelmelk en Pepermunt.
Het Komkommerkruid, dit is een goede hulp bij tegenwerking, zowel door anderen als door moeilijke omstandigheden. Volhouden en je niet laten ontmoedigen. Wanneer je vast zit, niet meer vooruitkomt en het niet meer ziet zitten geeft de Komkommerkruid je weer blijheid en kracht. Het lef om vanuit je hart te handelen, in plaats vanuit je hoofd.
De Reuzenbalsemien, deze remedie geeft je geduld en rust. Ze laat je handelen vanuit je innerlijk en geeft je inzicht in de verstoring van je eigen ritme. Ze brengt niet alleen de ingeslikte irritaties en ergernissen naar buiten, maar geeft je ook begrip voor de ander en het inzicht, dat al het leven in zijn eigen unieke tempo voortgaat.
De Vogelmelk, deze brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent, laat je luisteren naar jezelf en sterkt je bron van liefde, je unieke kwaliteiten en je universele kracht, waardoor verstorende invloeden uit de omgeving gemakkelijk loslaten.
De Pepermunt stimuleert je om alles te verteren wat moeilijk te verwerken is, vooral diepe emoties, maar ook alle problemen die je ziet in de wereld om je heen en alles wat er op je af komt. Ze maakt je sterker en zorgt dat je je problemen makkelijker aan kunt. Ze maakt ook mentaal sterker en is goed voor het denken en het studeren.

Wilde Vrouw (Wild Woman)

De Wilde Vrouw is een spray die gemaakt is om te luisteren naar je vrouwelijke kant en om die te versterken. Laat je naar je eigen gevoelens luisteren. Door in je innerlijk plaats te maken voor je vrouwelijke kwaliteiten, zullen die zich daardoor ook kunnen manifesteren. Kan zowel door vrouwen als mannen gebruikt worden voor de versterking van de innerlijke vrouw.
Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: roos en neroli.
De bloesemremedies zijn: Engelwortel, Klaproos, Teunisbloem en Stinkende Gouwe.
De Engelwortel versterkt de hulp van hogere, ondersteunende en liefdadige krachten. Ze geeft "engelbescherming". Ze zorgt voor een spirituele ontwikkeling van het bewustzijn en ze versterkt het vermogen om liefdadige spirituele krachten in je leven en werk te ervaren. De Engelwortel helpt je met het verleggen van je grenzen.
De Klaproos versterkt de kracht van de innerlijke vrouw. Het is een verwarmende en versterkende remedie. De Klaproos versterkt je eigen innerlijke waarde van liefde, de verbinding met je vrouwelijke kracht en die met de (moeder) aarde. Goed voor mannen wanneer ze te weinig vertrouwen hebben in hun gevoel. De Klaproos versterkt de zon in het vrouwelijke.
De Teunisbloem versterkt de vrouwelijke schoonheid, de waardering van jezelf en de scheppende kracht van de maan. De Teunisbloem steunt zowel mannen als vrouwen, doordat ze het zelfvertrouwen sterker maakt.
De Stinkende Gouwe integreert beide hersenhelften en verbindt het gevoel met het verstand. De Stinkende Gouwe is sterk aardend en heeft een zuiverende en reinigende werking. Ze bevordert de acceptatie van jezelf en versterkt het vertrouwen in jezelf, doordat ze je gevoel van minderwaardigheid verwijdert.

Ziele Licht (Soul’s Light)

De spray Ziele Licht zorgt voor de manifestatie van je ziel op aarde. Ze geeft bescherming, zorgt voor aarding en zet je stevig neer. Voor het vinden van je spirituele weg met de bescherming van het licht en de engelen. Geeft de veiligheid, die je nodig hebt om je eigen weg te gaan. Helpt met het loslaten van oude problemen, waardoor je jezelf beter op aarde kunt neerzetten.
Bevat de biologische essentiële oliën van bergamot, grapefruit, rozenhout en een vetiver bourbon van dertig jaar oud.
De bloesemremedies die in deze spray zitten zijn: Engelwortel, Integratie remedie, Spirituele pad, Wijnruit, Wilde Bertram en Zielsveiligheid.
De Schüssler celzouten in deze spray zijn: Calcium fluoratum nr. 1, Silicea nr. 11, Cuprum arsenicosum nr. 19, en de Zincum chloratum nr. 21.
De Engelwortel voor de bescherming vanuit de spirituele wereld en ze versterkt de hulp van hogere, ondersteunende en liefdadige krachten. Ze geeft "engelbescherming", speciaal wanneer je de drempel naar "de andere kant" overschrijdt, zowel bij de geboorte als bij het overlijden. Ze geeft meer spirituele ontwikkeling van het bewustzijn en ze versterkt het vermogen om liefdadige spirituele krachten in je leven en werk te ervaren.
De Integratie remedie, dit is een remedie voor de integratie, bescherming en verwerking van oude niet geïntegreerde emoties. Deze emoties hebben niet kunnen integreren, omdat je op een bepaald moment de grip op je leven bent kwijtgeraakt en de gevolgen hiervan niet hebt kunnen verwerken. Ze helpt je om het oude los te laten en geeft je het inzicht hoe je problemen zijn ontstaan. Die kunnen onder andere te maken hebben met oude relaties, oud verdriet, misbruik en alle situaties waarin je geen controle meer over je leven had.
Het Spirituele pad zorgt voor spirituele groei en de ontwikkeling vanuit een hoger bewustzijn. Ze zorgt dat je je spirituele weg kunt vinden. Wanneer je in het verleden andere keuzes hebt gemaakt en het materiële de eerste prioriteit is geworden. De remedie brengt je op de weg van je ziel en zorgt ervoor dat je je hoogste prioriteit, de groei van je ziel, gaat ontwikkelen. De remedie begint de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt te veranderen en laat je inzien dat zonder spiritualiteit het materiële niet bestaat en andersom.
De Wijnruit is voor spirituele bescherming, speciaal voor het gebied boven de kruin. Ze geeft je bescherming en laat je er bewust van worden, dat iemand of iets je energie probeert af te tappen, je probeert geestelijk te beïnvloeden of je probeert te verstoren. De remedie zuivert de “schoorsteen”, de verbindingslijn van de kruin naar het hoger zelf. De Wijnruit geeft inzicht in oude diep verborgen angsten en helpt met de verwerking ervan. De Wijnruit laat je vanuit je gevoel handelen. Wanneer je te precies bent, maakt deze remedie je gemakkelijker.
De Wilde Bertram zorgt ervoor dat je je eigen weg gaat en dat je je eigen keuzes maakt, zonder de beïnvloeding van anderen. Ze beschermt je op de weg die je gaat en laat je naar je eigen zuivere normen en waarden luisteren. Ze laat je op eigen benen staan en brengt je eigen gedachten en visies naar buiten, zonder te moeten steunen op de ander. Ze geeft je zekerheid en vertrouwen en het inzicht dat je uiteindelijk zelf moet kiezen en je keuzes en vragen niet moet laten afhangen van de informatie die anderen geven. (Ook van b.v. gidsen.)
De Zielsveiligheid een combinatie voor een diepere integratie van je veiligheid. Wanneer je je niet veilig voelt op aarde en geen vertrouwen meer hebt in het grote geheel en je je klein en minderwaardig voelt. Ze zorgt ervoor dat je je niet laat meeslepen door je omgeving of familie, maar dat je de kracht hebt om bij jezelf blijven. Vooral ook belangrijk wanneer er regelmatig momenten terugkeren, die te maken hebben met voodoo, aftap en negatieve beïnvloeding en die zorgen voor een blokkering van je manifestatie op aarde. Doordat de zielsveiligheid naar een dieper aspect van bescherming gaat, kunnen oude blokkeringen worden losgelaten en kan er nieuw licht in het bewustzijn integreren.
De spray Ziele Licht bevat als enige spray ook verschillende Schüssler mineralen.
Het bevat de Calcium fluoratum nr. 1 die zorgt voor je bescherming, zodat je geen muren meer om je heen hoeft te zetten. De energie van de Calcium fluoratum komt vrij wanneer je ontspant, waardoor de bescherming niet meer nodig is. Bijzonder goed, wanneer je altijd maar een goede indruk moet maken en daardoor gaat verstarren en bevriezen en je het gevoel hebt dat je voortdurend in je bestaan wordt bedreigd.
De Silicea nr. 11 is belangrijk wanneer je geleerd hebt jezelf uit te schakelen om je omgeving te kunnen waarnemen, door het missen van vertrouwen in jezelf. Overgevoelig voor je omgeving. Wanneer je als kind bijvoorbeeld hoorde: was jij maar niet geboren. Silicea geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor, dat je je grenzen kunt gaan aangeven, zodat je kunt voldoen aan de eisen die worden gesteld.
De Cuprum arsenicosum nr. 19 geeft een betere samenwerking tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Beperkingen uit het verleden, zoals het niet kunnen ontvangen van liefde of het niet kunnen geven van liefde aan de ander, kunnen door deze integratie losgelaten worden.
De Zincum chloratum nr. 21 is voor het laten zien wie je werkelijk bent, zonder verstoringen van buitenaf. Laat het licht - de ziel, het vrouwelijke - binnenkomen. Openstaan en ontvangen van vrouwelijk kracht en creativiteit, voorbij verstorende emoties en beperkende gedachten.
               

 

 

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions