Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Pacific Sea Essences

Zee-Remedies Kit 1 Zee-Remedies Kit 2 Flower Essences Kit 1
Flower Essences Kit 2 Spring Flower Essences Flower Essences Kit 6
Stock Combinaties Pacific Godinnen Remedies Meer...

Download de complete lijst als Word Document

HEART SPIRIT

De Heart-Spirit remedie lost oude pijn in het hart op en moedigt ons aan om "de geest van het hart" echt te omarmen. In de traditionele chinese geneeskunde wordt "de geest van het hart" of Shen vaak vertaald als "God".

Heart-Spirit inspireert mensen haar te gebruiken om hun goddelijkheid te omarmen en om Licht uit te stralen. De geest van het hart is Liefde, Licht, Lachen, Vreugde. Het is Vrede, Toestaan, Omarmen, Aanvaarden. Het is Troost, Welbehagen, en Enthousiasme.

Heart-Spirit wekt een ruimte/tijd in ons bewustzijn op van waaruit we in staat zijn te reageren vanuit ons hart met edelmoedigheid en ontspannenheid. De voornaamste werking van deze remedie is dat ze de energetische frequentie van het hartcentrum verhoogt tot het hoogste bereik. Ze versterkt de eigenwaarde en geeft een nieuwe betekenis aan de waardigheid van het mens zijn. Ze maakt het ons mogelijk met elkaar om te gaan met gratie, gemak, en mededogen. Ze is hard nodig op de planeet aarde in deze tijd.

Het gebruik van de remedie 

De aanbevolen manier om de Heart-Spirit remedie te gebruiken is elke 10-15 minuten een paar (3 tot 4) druppels te nemen. Sommige mensen zullen ervaren dat het zo frequent nemen van de remedie te veel energie is om in een keer te integreren. We moedigen je aan om te experimen-teren om de voor jou meest geschikte dosering te vinden. Je kunt deze remedie direct vanuit het flesje innemen, verdund in een glas water, en/of gebruikt als badtherapie.

Ze bevat alle bloesem- en zeeremedies van de Pacific Sea Essences, die in verband staan met de hartmeridiaan, de hartbeschermingsmeridiaan, of het hartchakra. Easter Lily, Fireweed, Harvest Lily, Hooker's Onion, Salal, Snowberry, Death Camas, Grass Widow, Nootka Rose, Ox-Eye Daisy, Twin Flower, Lily of the Valley, Purple Magnolia, Periwinkle, Windflower, Barnacle, Jellyfish, Pink Seaweed, Sea Palm, Surfgrass.

Affirmaties Heart Spirit

Ik omarm het leven met een open hart.
Ik straal Licht en warmte uit.
Mijn leven is een uitdrukking van Goddelijke Liefde.
Ik ben een uitdrukking van Al Dat Is.
Hart Liefde is het centrum van mijn Zijn.
Ik volg mijn hart en manifesteer mijn gelukzaligheid.
Ik zie de wereld door de ogen van mijn hart.
Ik voel mededogen voor alle leven.
Ik erken die plek in iedereen waar we allemaal gelijk zijn.
(Namaste)

ABUNDANCE

Ontdek je innerlijke verbinding met de bron van al wat is en manifesteer de verlangens van je hart in alle gebieden van je leven.

Verbind je met de stroom van het leven van waar uit alle manifestaties ontstaan. Dit maakt het mogelijk om de principes van de schepping in je dagelijks leven te gebruiken, zodat je 100% verantwoordelijk bent voor de realiteit die je ervaart. Het is een remedie van transformatie van het bewustzijn en ze helpt je om moeiteloos aansluiting te vinden bij het vermogen: “Ik schep mijn eigen werkelijkheid”. Ze versterkt het begrip dat we allemaal de auteur zijn van ons leven en niet de toehoorders.

Abundance olie bevat pure mandarijn olie en de Abundance remedie met abrikozenpit olie als basis olie. Kan gebruikt worden voor een stimulerende massage of in een bad voor het verfrissen van lichaam en geest. De essentiële olie van mandarijn versterkt creativiteit en productiviteit.

Abundance spray bevat pure mandarijn olie en de Abundance remedie op waterbasis.

 

BALANCER

Blijf in een gespannen situatie in je centrum. Herstel evenwicht en harmonie.

Harmoniseert het lichaam en de geest in tijden van stress of trauma. Synchroniseert alle ritmes in het lichamelijke systeem, kalmeert de geest en doet turbulente emoties verdwijnen. Het voelt alsof je jezelf onderdompelt in een verkoelende en verzachtende waterval en daar verjongd verfrist weer uitkomt. Maakt het mogelijk om je aandacht te verplaatsen en een nieuw perspectief te krijgen en evenwicht in lichaam, geest en emoties.

Balancer olie bevat pure lavendel olie en de Balancer remedie met amandel olie als basis olie. Kan gebruikt worden voor een ontspannende massage of in een bad voor verzachting en ontspanning van het lichaam en de geest. De essentiële olie van lavendel is kalmerend voor de geest en ontspannend voor het lichaam.

Balancer spray bevat pure lavendel olie en de Balancer remedie op waterbasis.


Pacific kaartenset.

 


Boek: Pacific Energy Medicine.
Healing from the Kingdom of Nature.
Sabina Pettitt.

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions