Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


LIVING LIGHT RAINBOW ESSENCES®

 

Terug naar Living Light edelsteen remedies

REGENBOOG - AMETHIST / Ontwaken
Helpt het lichaam om zich de liefde te herinneren waaruit het geschapen is, het ware zelf, de innerlijke schoonheid en de oneindige waarde die je bezit. Helpt om je weer bewust te maken van de vreugde en vrijheid die ontstaan als je bewust en liefdevol je aangeboren eeuwigdurende recht accepteert van jeugdigheid, vitaliteit en gezondheid. Deze remedie is ook een blauwdruk remedie; ze herstelt en vernieuwt de etherische blauwdruk van het lichaam.

LIME GREEN – PICTURE JASPER / Omarm het nieuwe
Om op een zachte manier beperkende structuren en uitersten los te laten, zowel uit het verleden als het heden, zodat je nieuwe manieren van zijn kunt omarmen en kunt gronden op een vloeiende en gracieuze manier.

ELECTRIC BLUE – MALACHITE & AZURITE / Je Zelf gronden
Helpt je met loslaten en verbreekt de verbinding met oude onbewuste, steeds terugkerende reacties, waar je zenuwstelsel aan gewend is geraakt en die zijn ontstaan door gebeurtenissen in het verleden, het cel geheugen en vaste overtuigingen. Om op een eenvoudige en soepele manier evenwicht in jezelf te vinden wanneer je overgaat naar nieuwe manieren van zijn. Breidt je bewustzijn van het multi-dimensionele universum uit. Helpt degenen die te vast of te gegrond zijn om lichter en minder compact te worden en helpt ook degenen die niet goed genoeg gegrond of te licht zijn om meer gegrond en evenwichtiger te worden.

ROSE – BERGKRISTAL & AMETHIST / Een nieuw bewustzijn van Liefde
Helpt je om op een liefdevolle en stralende manier de koorden van angst te verwijderen, die je tegen kunnen houden en kunnen verhinderen, dat je je vreugdevol en uitbundig op alle niveaus van je wezen manifesteert. Brengt je naar een nieuwe bewustwording van liefde, de bron die jou geschapen heeft.

ZWARTE - BERGKRISTAL & TOERMALIJN / De manifestatie van het Zelf
Om te voorschijn te komen vanuit diep in jezelf en vanonder lagen van ontkenning. Verwijdert negatieve emoties, waardoor het mogelijk wordt om je bewust te worden van en volledig te resoneren met de innerlijke regenboog van je ware zelf. Bemoedigt en troost als je jezelf ontwikkelt.

ROOD & GOUD – GRANAAT & GOUD / Tevredenheid & rust
Helpt je op een soepele en rustige manier met het verwijderen, reinigen en transformeren van diepe emoties, zoals kwaadheid, woede, razernij, wrok en verontwaardiging, die plotseling op kunnen komen en zonder waarschuwing kunnen exploderen. Opent het hart voor nieuwe niveaus van wisselwerking en communicatie met anderen en met je zelf, waardoor je ook beter gaat voelen wat je ervaart; brengt je naar een plaats van rustige tevredenheid en kalmte in deze transformerende en alchemistische tijden.

WIT – APOFYLIET & STILBIET / Liefde zijn
Bevrijdt je om de onverwachte vreugde en liefde, die op willekeurige momenten en gebeurtenissen op je weg komen, te herkennen en je ermee te verbinden, zodat je je kunt verbinden met de plaats waar je je snel kunt ontwikkelen van een bewustzijn van liefde naar je evolutionaire potentieel waar liefde een staat van zijn is.

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions