Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


DE LIVING LIGHT SPECIAL ESSENCES.

 

Terug naar Living Light edelsteen remedies

LIFEFORCE - DE ADEM VAN HET LEVEN
Wanneer je net een voorstel voor een nieuw project hebt afgemaakt, ontbijt hebt gemaakt voor de kinderen, drie rondjes rond het park achter je hond aan hebt gerend en het is pas negen uur - om al je levenskracht te kunnen behouden kan een uitdaging zijn. De LifeForce Essence is de hoge prestatie remedie voor hoge prestatie mensen, ze houdt je levenskracht altijd overeind.

METATRON - GODDELIJKE SCHEPPING
Je zit om vier uur 's middags aan je bureau in je kantoor en je denkt na, je peinst over je leven, je carrière en de wereld om je heen - er komt een gedachte in je op, een beeld van iets bijzonders. Stap voor stap teken en ontwerp je dit idee tot lijnen op papier en wat komt tevoorschijn...het eerste vliegtuig. Deze remedie inspireert je om werktuigen en technologieën te ontwerpen en te scheppen voor een betere wereld.

MELCHIZEDEK - RECHTVAARDIGHEID
Wanneer je de moed en de overtuiging hebt om je hoge idealen van waarheid, vrijheid en wijsheid tegenover je medemensen te handhaven, dan zijn het kwaliteiten die respect en bewondering verdienen. Hoe zou je het vinden om dagelijks meer van deze kwaliteiten te bezitten? Deze remedie inspireert in jou die moed en overtuiging om deze deugden en idealen te handhaven voor het welzijn van de mensheid.

HOLY SPIRIT - CREATIEVE UITDRUKKING
Wanneer we ons leven leven en onze dromen volgen, kunnen er tijden zijn dat we de behoefte hebben aan troost, vooral na een pijnlijke of moeilijke gebeurtenis. Wanneer je behoefte voelt aan koestering of troost kan deze remedie van onsclhatbare waarde zijn.
Veel mensen zijn bang om hun creativiteit naar buiten te brengen. Maar creativiteit draagt voor een groot deel bij aan ons geluk, onze gezondheid en onze zelfwaardering. Deze remedie helpt je om je creativiteit op je werk, thuis en bij het spel uit te drukken - iedere dag.

© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions