Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


DE LIVING LIGHT ARCHANGEL REMEDIES.

 

Terug naar Living Light edelsteen remedies

ARCHANGEL MICHAEL - WAARHEID
Soms geven we in ons leven toe aan de eisen en vragen van anderen, terwijl we in ons hart weten dat we door dit te doen niet handelen in ons eigen belang. Hoe vaak maken we keuzes waarbij we niet eerlijk naar onszelf zijn? Deze remedie helpt je om eerlijk naar jezelf te zijn en om je innerlijke overtuiging te versterken, zodat je die waarheid kunt volgen, zonder je werkelijke identiteit geweld aan te doen.

ARCHANGEL JOPHIEL - VERLICHTING
Jezelf leren begrijpen is misschien wel een van de grootste ondernemingen in ons leven. Nu hebben we hierbij hulp. Wanneer we een reis maken naar het orakel van Delphi in Griekenland, vinden we daar de woorden: "Ken Uzelf" boven de ingang geschreven. De Archangel Jophiel remedie helpt je om de kennis te verdiepen, zowel over jezelf, als over je gevoelens en over de dingen die je motiveren om te doen wat je doet in je leven. Jophiel helpt je om die schitterende ogenblikken van inzicht en verlichting te krijgen.

ARCHANGEL CHAMUEL - LIEFDEVOL GEDULD
Wanneer je actieve jonge zoon voor de derde keer in de week thuiskomt met vieze grasvlekken in zijn nieuwe spijkerbroek of wanneer je partner drie kwartier te laat komt opdagen voor een etentje, wordt je geduld waarschijnlijk op de proef gesteld. Mensen waarvan je houdt toestaan fouten te maken en ze gewoon zichzelf te laten zijn, is niet altijd gemakkelijk. Deze remedie helpt ons rekening te houden met onszelf, met de mensen waarvan we houden....en zelfs met de mensen die we haten en ze helpt ons de eigenschap liefdevol geduld te koesteren.

ARCHANGEL GABRIEL - ZUIVERHEID
Ben je ooit thuisgekomen na een ruzie met je baas of heb je je soms "smerig" gevoeld na een strijd met je echtgenoot? Helaas wordt de wereld waarin we leven belast door vervuiling, zowel fysiek als emotioneel. Je kunt het gevoel krijgen dat je een douche nodig hebt wanneer je in een "niet schone" omgeving bent of wanneer je je tijd moet doorbrengen in het gezelschap van boze, angstige of agressieve mensen. Gabriel is de reinigende douche die je met je mee kunt nemen in zelfs de meest uitdagende situaties of omgevingen, waardoor je "zuiver en schoon" kunt blijven.

ARCHANGEL RAPHAEL - GENEZING
Wanneer we gekwetst zijn door de keuzes die we gemaakt hebben of door een andere persoon, houden we hier vaak wonden aan over die hersteld en genezen moeten worden. Niet goed verzorgde wonden kunnen een verdere verstoring in ons leven veroorzaken. Maar dit hoeft niet te gebeuren. De Archangel Raphael Essence is er om je te helpen die wonden uit het verleden te genezen, zodat je gezonder en vol vreugde verder kunt gaan met je leven.

ARCHANGEL URIEL – ONVOORWAARDELIJKE HULP
Dienstbaar zijn aan je medemensen vereist een speciale kwaliteit en er is soms veel moed en vertrouwen voor nodig. Nu is er de Archangel Uriel om je op weg te helpen. Deze kostbare remedie versterkt de idealen van hulp aan de mens door middel van je daden, in plaats van het werken voor persoonlijk gewin. Ontdek de vreugden van werkelijke hulpverlening. "Een ding weet ik, degenen onder jullie die werkelijk gelukkig zullen zijn, zullen degenen zijn die ernaar gezocht hebben en die gevonden hebben hoe ze kunnen dienen." (Auteur onbekend)

ARCHANGEL ZADKIEL - VERGEVING
Het niet altijd gemakkelijk om degenen te vergeven, die mede schuldig zijn aan een moeilijke periode in je leven. Heel vaak realiseren we ons niet hoe groot de last is die we jarenlang met ons mee hebben gedragen, omdat we onszelf of anderen de pijn niet kunnen vergeven die is aangedaan. Je kunt anderen vergeven hebben voor het verdriet dat ze je hebben aangedaan, maar heb je jezelf vergeven voor het verdriet dat je anderen hebt aangedaan? Vergeving is een van de grootste genezers en is een onschatbare hulp bij het genezingsproces.

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions