Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


DE GEM ESSENCES - EDELSTEEN REMEDIES

 

Terug naar Living Light edelsteen remedies

STARRY SAPPHIRE - HET RICHTEN VAN DE WIL
Met al die drukte in ons leven is het niet altijd gemakkelijk om gefocust en gecentreerd te blijven. Eindelijk hebben we hulp hierbij. De STARRY SAPPHIRE helpt je om gecentreerd, gegrond en gefocust te blijven; ze kan je ook helpen om je te concentreren en het kan je redding zijn tijdens je eindexamen en op lange werkdagen.

GOLDEN TOPAZ – DE GROEI VAN HET BEWUSTZIJN
Voel je je soms gevangen in een gevoel waar je niet uitkomt? Nu kun je eruit komen, de GOLDEN TOPAZ helpt je om op plaatsen te zoeken waar je voor die tijd niet aan gedacht had en om oplossingen te vinden waarvan je niet wist dat ze bestonden. Albert Einstein heeft eens gezegd: "Problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde niveau van bewustzijn waarop ze ontstaan zijn." Een remedie van onschatbare waarde wanneer je meer keuzemogelijkheden nodig hebt.

ROSE QUARTZ – HET LATEN STROMEN VAN LIEFDE
Een van de grootste kwalen van de mensheid in deze tijd is een gebrek aan eigenwaarde. Dit is een buitengewoon genezende remedie om gevoelens van zelfaanvaarding, zelfwaardering en liefde voor jezelf te bevorderen. Deze remedie helpt je ook om liefde te geven en te ontvangen, zonder verwachtingen.

DIVINE DIAMOND - HET VERHELDEREN VAN JE VISIE
Als de gestelde eisen hoog zijn en je behoefte hebt aan een vooruitziend creatief talent, is gebrek aan duidelijkheid het laatste wat je kunt gebruiken. Hier is tenslotte de helderheid die je wilt en nodig hebt in tijden van twijfel of wanneer je moet beslissen, gemaakt van een van de hardste en meest waardevolle substanties - diamant.

SACRED EMERALD – HERSTEL VAN HET EVENWICHT
Heb je ooit stress ervaren? Verval je soms in uitersten? Het is in de huidige wereld niet altijd gemakkelijk om je evenwicht te bewaren. De SACRED EMERALD verschaft je het evenwicht dat je nodig hebt, vooral wanneer je gestresst bent of onder druk staat om aan alle eisen te voldoen. Het is een uitstekende remedie voor een dagelijks evenwicht.

ROYAL RUBY - VERSTERKING
Wanneer het financieel minder gaat, hebben wij een oplossing. Een remedie voor levensplezier, rijkdom een weelde, de ROYAL RUBY REMEDIE versterkt de kwaliteiten van succes en overvloed en verdrijft twijfel aan jezelf. Deze remedie helpt je om je leven in eigen hand te nemen, om sterk te zijn en om de levens van degenen om je heen te versterken.

HOLY AMETHYST – LOSLATEN
Soms is het laten gaan het moeilijkste om te doen. De HOLY AMETHYST helpt je niet alleen om je angsten en zorgen, maar ook om je kwetsingen en relaties uit het verleden los te laten. Een waardevol gereedschap voor hen die moeite hebben om de controle op te geven. Wanneer de garage volstaat met alles behalve de auto, of wanneer je kelder nog steeds volstaat met schatten van tientallen jaren geleden - is de Holy Amethyst het antwoord op de gebeden van je echtgeno(o)t(e). Vanaf nu is loslaten gemakkelijk.

© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions