P. Jentschura

Natuurlijke producten voor je zuur-base-huishouding

Het merk P. Jentschura staat al meer dan 25 jaar garant voor hoogwaardige basische producten voor de lichaamsverzorging, levensmiddelen met een baseoverschot en regeneratieve zuurstoftoepassingen. De natuur in haar hele perfectie is voor ons het voorbeeld voor onze filosofie. 
Bij bijna geen andere onderneming zijn verleden, heden en toekomst zo nauw met elkaar verweven en op elkaar gestoeld als bij P. Jentschura. Het bewustzijn voor de oorsprong als drogisterij en de duidelijke verplichting aan natuurgeneeskundig beginselonderzoek vormen de duidelijke, onwrikbare pijlers in de ondernemingsontwikkeling.
Getrouw het grondbeginsel 'Een gezonde geest woont in een schoon lichaam' staat bij al ons doen de mens centraal. Wij geven onze kennis over de menselijke stofwisseling en onze producten en hun toepassingen consequent door om zo een duurzame bijdrage te leveren aan schoonheid, gezondheid en levensvreugde.

Basische lichaamsverzorging - Goed verzorgd en geregenereerd
Basische lichaamsverzorging is de meest natuurlijke huidverzorging. Ze reinigt en regenereert intensief, helpt bij huidproblemen zoals neurodermitis, psoriasis en eczemen en ontlast de stofwisseling. Bovendien ondersteunt ze ons organisme om de zuur-base-huishouding in evenwicht te houden. Met onze basische, natuurlijke cosmetica neemt u bewust de tijd om nieuwe energie, rust en kracht te tanken voor het dagelijkse leven.

Lees hier meer.

 

Basische voeding - Natuurlijk gezond en lekker
Met een basische voeding verzorgt u uw lichaam met alle vereiste voedings- en vitaalstoffen en ondersteunt u de zuur-base-huishouding. De grotendeels plantaardige, volwaardige levensmiddelen bevatten bovendien hoogwaardige koolhydraten, gezonde vetten en eiwitten evenals basevormende mineralen en vitaminen die een verzuring van het organisme doelgericht tegengaan.

Lees hier meer.

 

Borstelmassages - Natuurlijk mooie en strakke huid met lichaamsborstelingen
Regelmatige lichaamsborstelingen zorgen niet alleen voor een gladde huid, maar ondersteunen ook de lymfestroom en daarmee de reiniging van het lichaam van binnenuit!

Lees hier meer.

 

 

Basische haarverzorging - Natuurlijk mooi en krachtig
Een gezonde en verzorgde hoofdhuid is de sleutel tot mooi en krachtig haar. Basische hoofdhuidverzorging reinigt de haarbodem en verlicht symptomen zoals jeuk, schilferige hoofdhuid of haaruitval.

Lees hier meer.

 

Basisch succesvolle sport - Ontlasten, trainen, regenereren
Of het nu gaat om Olympische kampioenen of ambitieuze hobbysporters – voor duurzaam gezonde successen dient iedere sporter zijn lichaamseigen 'spelregels' te kennen en in acht te nemen. De basis voor gezonde sport – uw zuur-base-evenwicht!

Lees hier meer.