Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


P. Jentschura

Producten voor welzijn & levensvreugde

Al meer dan 30 jaar onderzoekt de gezondheidsondernemer en gerenommeerde bestsellerauteur Peter Jentschura de menselijke stofwisseling met betrekking tot de zuur-base-huishouding. 

Inmiddels is Jentschura International GmbH een wereldwijd handelende ontwikkelaar en producent van basenvormende levensmiddelen, basische lichaamsverzorgingsproducten en basisch textiel.

Het brede assortiment bestaat uit:

 • Voedingsmiddelen
  De basische healthcare-producten van P. Jentschura ondersteunen niet alleen duurzaam een uitgebalanceerde zuur-base-huishouding, ze overtuigen ook wat smaak betreft.
  Het gezonde, basische genot is het belangrijkste punt bij de ontwikkeling van de producten. De zuiver natuurlijke producten begeleiden de klant door het dagelijks leven en voorzien het lichaam op een heel natuurlijke wijze van alle belangrijke voedingsstoffen.
 • Lichaamsverzorging
  Basische baden en toepassingen, zoals een basische douche, huidwater, peelings, wikkels e.a. reinigen en verzorgen de huid en zorgen tegelijkertijd voor een zelfvetting.
 • Borstelassortiment
  Voor droge en natte borstelingen van lichaam en haar.
  Het regelmatig afborstelen van de huid zorgt voor een goed doorbloede en mooie soepele huid. Borstelmassages hebben een gunstig effect op de bloedsomloop en het zenuwstelsel, en ondersteunen de huid in haar functie als uitscheidingsorgaan.
  Regelmatig borstelen van het haar is een natuurlijke haarverzorging. Borstelstreken zorgen voor een aangename massage van de hoofdhuid, stimuleren de doorbloeding en daarmee de reiniging en regeneratie van de haarbodem en de haargroei, en verdelen de talg van de hoofdhuid in het haar.
 • Overige producten
  Bijvoorbeeld pH-strips, vliesmaskers en boeken.

 

 

 

 

 

 

 

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions