Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


P. Jentschura

Producten voor welzijn & levensvreugde

Al meer dan 30 jaar onderzoekt de gezondheidsondernemer en gerenommeerde bestsellerauteur Peter Jentschura de menselijke stofwisseling met betrekking tot de zuur-base-huishouding. 

Inmiddels is Jentschura International GmbH een wereldwijd handelende ontwikkelaar en producent van basenvormende levensmiddelen, basische lichaamsverzorgingsproducten en basisch textiel.

Het brede assortiment bestaat uit:

 • Voedingsmiddelen
  De basische healthcare-producten van P. Jentschura ondersteunen niet alleen duurzaam een uitgebalanceerde zuur-base-huishouding, ze overtuigen ook wat smaak betreft.
  Het gezonde, basische genot is het belangrijkste punt bij de ontwikkeling van de producten. De zuiver natuurlijke producten begeleiden de klant door het dagelijks leven en voorzien het lichaam op een heel natuurlijke wijze van alle belangrijke voedingsstoffen.
 • Lichaamsverzorging
  Basische baden en toepassingen, zoals een basische douche, huidwater, peelings, wikkels e.a. reinigen en verzorgen de huid en zorgen tegelijkertijd voor een zelfvetting.
 • Borstelassortiment
  Voor droge en natte borstelingen van lichaam en haar.
  Het regelmatig afborstelen van de huid zorgt voor een goed doorbloede en mooie soepele huid. Borstelmassages hebben een gunstig effect op de bloedsomloop en het zenuwstelsel, en ondersteunen de huid in haar functie als uitscheidingsorgaan.
  Regelmatig borstelen van het haar is een natuurlijke haarverzorging. Borstelstreken zorgen voor een aangename massage van de hoofdhuid, stimuleren de doorbloeding en daarmee de reiniging en regeneratie van de haarbodem en de haargroei, en verdelen de talg van de hoofdhuid in het haar.
 • Overige producten
  Bijvoorbeeld pH-strips, vliesmaskers en boeken.

 

 

 

 

 

 

 

© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions