Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Inschrijfformulier opleiding, cursus of workshop

Wilt u zich opgeven voor een opleiding, cursus of workshop (hierna genoemd: opleiding), dan kunt u het onderstaande inschrijfformulier invullen en verzenden. Na ontvangst van uw inschrijfformulier sturen wij u de factuur. De inschrijving is daarmee definitief. Er wordt 10% korting gegeven op de opleiding wanneer men minimaal 1 maand voor aanvang van de opleiding betaalt. Op de factuur staat tevens de uiterste betaaldatum om gebruik te kunnen maken van deze korting. Wanneer u op de uiterste betaaldatum het bedrag niet heeft overgemaakt, ontvangt u een aanvullende factuur voor de resterende 10%. De totale kosten dienen dan op de startdatum van de opleiding voldaan te zijn.

Het is ook mogelijk om per les te betalen. U ontvangt dan van Bloesem Remedies Nederland een factuur na elke lesdag. De korting van 10% komt hiermee te vervallen.

Wanneer u zich heeft aangemeld met het inschrijfformulier, en de opleiding is vol, krijgt u uiteraard bericht van ons met de mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden.

Let op: Een uitnodiging met verdere details over tijden en de routebeschrijving ontvangt u ongeveer 2 weken voor aanvang van de opleiding.

KORTING
Alleen wanneer de factuur van de opleiding minimaal 1 maand voor aanvang van de opleiding is voldaan, heeft u recht op een korting van 10% op de kosten van de opleiding.

OVERNACHTINGEN
Een lijst met pensions wordt op verzoek naar u toegestuurd. U moet zelf het pension regelen! Wees hier op tijd mee, meestal zijn de pensions in de directe omgeving al 1 maand voor aanvang van een opleiding bezet.

ANNULERING
Bij annulering tot 1 maand voor de opleiding ontvangt u het bedrag retour minus € 20,00 administratiekosten. Bij annulering tot 2 weken voor de opleiding dient u de helft van het cursusgeld te betalen. Bij annulering binnen de laatste 2 weken voor aanvang van de opleiding dient het gehele bedrag betaald te worden. Wanneer er een opleiding gegeven wordt door een buitenlandse docent, dan dient het gehele bedrag betaald te worden, wanneer de annulering valt binnen de termijn van de laatste 4 weken en de helft van het bedrag bij een annulering binnen 6 weken voor aanvang van de opleiding.
In verband met de hoge kosten bij buitenlandse docenten kan het geld van de opleiding binnen deze termijn niet worden geretourneerd, anders is het voor ons niet mogelijk om buitenlandse docenten uit te nodigen. Alleen wanneer een opleiding door te weinig belangstelling niet doorgaat, wordt het volledige bedrag dat u hebt overgemaakt aan u terugbetaald.

MAALTIJDEN
De opleidingen zijn inclusief een biologische, vegetarische maaltijd.

KLACHTEN en nu?
Bij klachten over de opleiding kunt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon bij Bloesem Remedies Nederland Mw. S. OpHeij (e-mail: sara@bloesemremedies.com of telefoon: 077 - 2300011.
U kunt hier ook de klachtenbrochure aanvragen.

PRIVACY POLICY
Bloesem Remedies Nederland doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. In onze Privacy Policy staat helder en transparant beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. De Privacy Policy kunt u hier lezen.

Ik wil me inschrijven voor de onderstaande cursus/opleiding/workshop en geef toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken:

Aanhef:  Dhr.    Mevr.
Voorletters:
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Bedrijfsnaam/praktijknaam:
Geboortedatum:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Land:
Telefoonnummer:
Email adres:
Ik schrijf mij in voor de volgende opleiding:


Ik betaal het verschuldigde bedrag:Ja, ik heb de Privacy Policy gelezen en ga hier mee akkoord.

Ja, ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hier mee akkoord.

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions