Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen
Info Deva Bloesem Remedies - Info Bach remedies geprepareerd door Deva

DE 15 DEVA COMBINATIES 

 

Assistance

 

Positieve kwaliteiten :

Ondersteuning,evenwicht, stabiliteit, herstel

Onevenwichtigheid:

Eerste hulp, crisis situaties, shock

Een belangrijke combinatie om te gebruiken in alle crisis situaties, bij grote spanning en voor het overwinnen van alle moeilijkheden. Om kalm en rustig te blijven en om je hoofd koel te houden in moeilijke situaties. Kan ook preventief gebruikt worden als je een situatie met veel stress verwacht. Om kunnen gaan met onrust, bij angst voor controle verlies of wanneer je je verloren en in de war voelt, (bij examens, ongewone situaties ...).

Gebruik :

Voor het beste effect: neem 3 druppels zodra de situatie dat verlangt. Daarna elke 15, 30 of 60 minuten tot je emotioneel weer stabiel en kalm bent. Het is niet de bedoeling om deze combinatie over een langere periode te gebruiken.

Samenstelling :

Gelijke hoeveelheden van de bloesem remedies van clematis (Clematis vitalba), star of Bethlehem (Ornithogalum umbellatum), rock rose (Helianthemum nummularium), impatiens (Impatiens glandulifera), lotus (Nelumbo nocifera) en cherry plum (Prunus cerasiferus).

Verkrijgbaar in flesjes van10 ml en 30 ml en als creme (50 gr).

 


 

Peaceful sleep


Positieve kwaliteiten:

Kalmte, ontspanning, rustige slaap

Onevenwichtigheid:

Slapeloosheid, nervositeit, opgewonden zijn

Deze combinatie wordt aanbevolen om zowel kinderen als volwassenen te kalmeren wanneer ze niet kunnen ontspannen, niet in slaap kunnen komen of 's nachts rusteloos zijn (nachtmerries, slaapstoornissen...) Kinderen die last hebben van stemmingswisselingen en extreme emotionele reacties, worden vredig en ontspannen met deze combinatie. Ze is ook goed voor mensen die hyperactief zijn en die het moeilijk vinden om aan het eind van de dag de knop om te zetten. Je kunt ze ook gebruiken als je last hebt van herhalende gedachten en constante zorgen.

Gebruik :

Neem de gebruikelijke dosering (3 druppels, 3 keer per dag). Kan ook in het bad gedaan worden vanwege het kalmerende en verzachtende effect (voeg15 druppels toe aan een warm bad).

Samenstelling:

Gelijke hoeveelheden van de bloesem remedies van chamomile (Matricaria recrutita), lavender (Lavendula officinalis), white chestnut (Aesculus hippocastanum), impatiens (Impatiens glandulifera), St. John's Wort (Hypericum perforatum) passionflower (Passiflora incarnata) linden-tree (Tilia platyphyllos) en valerian (Valeriana officinalis).

   

Physical ease


Positieve kwaliteiten:

Kracht, soepelheid, lenigheid en gemak, gratie, harmonie tussen lichaam en geest.

Onevenwichtigheid:

Lichamelijke en emotionele spanning

Deze combinatie wordt aanbevolen voor sporters en mensen die zwaar lichamelijk werk verrichten. Neem in voor en na lichamelijke inspanning, dit houdt het lichaam soepel en lenig en de spieren ontspannen. Het verbetert de co ö rdinatie tussen lichaam en geest voordat je tot actie overgaat en ondersteunt herstel na zware inspanning. Deze combinatie wordt ook aanbevolen voor hyperactieve mensen, die teveel willen doen en het uiterste van hun lichaam vragen.

Gebruik:

Als je regelmatig lichamelijke inspanning moet leveren; neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag). Kan ook genomen worden als de gelegenheid zich voordoet, neem een tot drie keer 3 druppels, voor en na de klus.

Samenstelling:

Gelijke hoeveelheden van de bloesem remedies van dandelion (Taraxacum officinalis), arnica (Arnica montana) en pear (Pyrus cummunis).

Verkrijgbaar in flesjes van 10 en 30 ml en als creme (50 gr).

 

 

Protection


Positieve kwaliteiten:

Bescherming, op een goede manier open en gevoelig zijn naar anderen.

Onevenwichtigheid:

Kwetsbaarheid, breekbaar zijn, negatieve invloeden.

Deze combinatie wordt aanbevolen voor degenen die zich kwetsbaar voelen naar andere mensen en naar hun omgeving. Geeft bescherming tegen verstorende invloeden die in de omgeving aanwezig zijn. Deze kunnen psychisch zijn (negatieve gedachten en bedoelingen) of fysiek (radioactiviteit, elektrische en elektromagnetische vervuiling, computers). Voor gevoelige mensen, die gemakkelijk te beïnvloeden zijn of die een gevoelig karakter hebben en zich te gemakkelijk identificeren met hun omgeving. Voor extreem gevoelige mensen die zich snel terugtrekken en in zichzelf keren, geeft bescherming tegen negativiteit in de omgeving en helpt bij het overwinnen van gevoelens van onzekerheid.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Gelijke hoeveelheden van de bloesem remedies van yarrow (Achillea millefolium), golden yarrow (Achillea filipendulina) en pink yarrow (Achillea millefolium).

Verkrijgbaar in flesjes van 10 en 30 ml.

 

 

Balanced sexuality


Positieve kwaliteiten:

Brengt het hart en de emoties in evenwicht, voor een gezonde en harmonieuze seksualiteit.

Onevenwichtigheid:

Seksuele problemen

Brengt evenwicht in de emoties en de seksualiteit. Maakt het gemakkelijker om diepe gevoelens uit te drukken en om een eerlijke beoordeling van je liefdesleven te ontwikkelen. Deze combinatie wordt aanbevolen bij een onevenwichtige seksualiteit, wanneer seksualiteit gaat overheersen ten koste van andere waarden of wanneer dit de oorzaak is van een conflict in de relatie. Geeft een harmonieus samengaan van gevoelens van liefde en lichamelijke passie, brengt warmte en vitaliteit in de seksualiteit.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Gelijke hoeveelheden van de bloesem remedies van basil (Ocymum basilicum), betony (Stachys officinalis), queen Anne's lace (Daucus carota), bleeding heart (Dicentra spectabilis), fuchsia (Fuchsia hybrida), hibiscus (Hibiscus sabdariffa), sticky monkeyflower (Mimulus auriantacus).

Verkrijgbaar in flesjes van 10 en 30 ml. 

 

 

 

Freedom


Positieve kwaliteiten:

Verwijdert schadelijke gewoontes, voor bewustzijn,vitaliteit, stabiliteit

Onevenwichtigheid:

Verslaving

Om af te komen van slechte gewoontes, zowel op het lichamelijke als het psychische vlak. Voor het overwinnen van prikkelbaarheid, ongeduld en een slecht humeur, die veel voorkomen als je probeert te stoppen met een slechte gewoonte. Deze combinatie stimuleert vitaliteit en brengt weer orde en regelmaat in je leven als dit verstoord is geweest.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Gelijke hoeveelheden van de bloesem remedies van arnica (Arnica montana), chestnut bud (Aesculus hippocastanum), self-heal (Prunella vulgaris), chamomile (Matricaria recutita), nasturtium (Tropaeolum majus), california poppy (Eschscholzia californica) en morning glory (Ipomea purpurea).

Verkrijgbaar in flesjes van 10 en 30 ml.

 

 

 

Self-balance


Positieve kwaliteiten:

Spiritualiteit, innerlijke vrede, gegrond zijn.

Onevenwichtigheid:

Overweldigd zijn, stress door het leven in de stad, desoriëntatie

Deze combinatie wordt aanbevolen voor degenen die in een moeilijke omgeving wonen en hieronder lijden. Ze is voor mensen die het gevoel hebben dat ze vreemdelingen zijn op aarde. Om weer verbinding te maken met je wortels en innerlijke stabiliteit te vinden. Door de ziel te helpen zijn spirituele natuur uit te drukken, worden we ervan bewust dat we de beperkingen van de fysieke wereld kunnen overwinnen. Gebruikt voor de stress van het stadsleven (overbelasting van de zintuigen door te veel indrukken, geluiden, beelden; de indruk dat je gevangen zit op een drukke plaats).

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Gelijke hoeveelheden van de bloesem remedies van amaranthus (Amaranthus hypochondriacus), dill (Anethum graveolens), impatiens (Impatiens glandulifera), iris (Iris sp.), sweet corn (Zea mays), mountain pennyroyal (Mentha pulegium) en sunflower (Helianthus annuus).

Verkrijgbaar in flesjes van 10 en 30 ml.

 

 

Studies and tests


Positieve kwaliteiten:

Aandacht, concentratie, creativiteit, samenvatten

Onevenwichtigheid:

Problemen om je uit te drukken en te concentreren.

Voor het optimale gebruik van je intellectuele vermogens en om je verbaal uit te kunnen drukken. Ontwikkelt intellectuele scherpte en het vermogen om zaken samen te voegen door het versterken van globaal begrip en niet gevangen te raken in details. Voor het overwinnen van mentale luiheid en voor het helder en samenhangend uitdrukken van gedachten. Voor het stimuleren van het creatieve potentieel en het integreren van de leerprocessen. Voor research, studie, examens, onderwijzen en schrijven. Aanbevolen voor studenten, onderzoekers, sprekers.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Bloesem remedies van cosmos (Cosmos bipinnatus), daisy (Bellis perennis), iris (Iris sp.), lemon tree (Citrus limonum) en peppermint (Mentha piperita).

 

 

 

Family unit


Positieve kwaliteiten:

Luisteren, begrip, vriendschap

Onevenwichtigheid:

Afwijzing, gebrek aan begrip, stress en conflict

Versterkt de familieband. Ontwikkelt emotionele banden. Ondersteunt communicatie, begrip en het uitdrukken van diepe gevoelens binnen een groep of familie. Voor het overwinnen van emotionele verstoringen die te maken hebben met generatieconflicten en ook voor het daardoor ontstane lijden en verwarring. Bevordert het begrip en de oplossing van negatieve familiepatronen die nadelig zijn voor het samenleven met anderen. De combinatie wordt aanbevolen wanneer alledaagse situaties barrières scheppen tussen leden van de familie of de groep.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Bloesem remedies van bleeding heart ( Dicentra spectabilis), calendula (Calendula officinalis), chamomile (Matricaria recutita), holly (Ilex aquifolium) en nettles (Urtica dioica).

 

 

 

Pregnancy


Positieve kwaliteiten:

Emotioneel evenwicht, vertrouwen, vitaliteit, open zijn

Onevenwichtigheid:

Overgevoeligheid, kwetsbaarheid, niet op je gemak zijn

Helpt de zwangere vrouw zowel lichamelijk als emotioneel door de emoties in evenwicht te brengen en door het verwijderen van de lichamelijke stress. Vermindert misselijkheid en verzacht maagproblemen. Voor het overwinnen van nervositeit en overgevoeligheid. Versterkt de band met de baby al voor de geboorte. Zorgt voor het ontwaken van moederlijke kwaliteiten en ontwikkelt het vertrouwen dat je een goede moeder kunt zijn.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Bloesem remedies van linden (Tilia platyphyllos), pink yarrow (Achillea millefolium), pomegranate (Punica granatum), watermelon (Citrullus vulgaris) en zucchini (Cucurbita pepo).

   

Early childhood


Positieve kwaliteiten:

Openheid, zelfvertrouwen, sociaal enthousiasme, creativiteit

Onevenwichtigheid:

Het gevoel in de steek gelaten te zijn, je terugtrekken, gebrek aan zelfvertrouwen, timide of agressief zijn

Een combinatie voor het aanleren van sociale vaardigheden en om het kind aan te moedigen om open in de wereld te staan. Voor het ontwikkelen van harmonieuze relaties met de omgeving, zowel binnen als buiten de familie. Brengt de moeder-kind relatie in evenwicht. Stimuleert gevoelens van warmte en versterkt tederheid tussen het kind en degenen rondom hem/haar. Ontwikkelt het gevoel van kameraadschap en helpt de angst voor anderen te overwinnen. Bevordert evenwichtig zelfvertrouwen. Voor het behouden en versterken van de spontane artistieke creativiteit in het kind, vooral wanneer de sociale omgeving die creativiteit onderdrukt. Aanbevolen bij slechte behandeling of verwaarlozing.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Bloesem remedies van buttercup (Ranunculus acris), iris (Iris sp.), holly (Ilex aquifolium), mallow (Malva sylvestris) en linden (Tilia platyphylla).

   

Adolescence


Positieve kwaliteiten:

Wilskracht, enthousiasme, bevestiging, jezelf accepteren

Onevenwichtigheid:

Je terugtrekken, anderen afwijzen, gevoelens van afzondering en gebrek aan begrip, niet tevreden zijn, apathie, onvolwassen zijn

Deze combinatie helpt bij de identiteitscrisis in de puberteit.
Voor degenen die zich niet op hun gemak voelen met zichzelf. Om de seksuele identiteit harmonieus te integreren. Je eigen identiteit positief bevestigen en je ideeën verdedigen bij sociale of culturele druk, of druk vanuit de familie. Om te voorkomen dat de puber zich terugtrekt in denkbeeldige werelden die de wilskracht verzwakken (drugs, passiviteit). Als je verward bent over je toekomst en nog geen richting in je leven hebt gevonden. Maakt de creatieve mogelijkheden vrij.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Bloesem remedies van basil (Ocymum basilicum), california poppy (Eschscholzia californica), crab apple (Malus sylvestris), larch (Larix decidua), mullein (Verbascum thapsus), sunflower (Helianthus annuus) en wild oat (Bromus ramosus).

   

Maturity


Positieve kwaliteiten:

Vitaliteit, levensvreugde, perspectief

Onevenwichtigheid:

Bang om ouder te worden, verlies van interesse, stagnatie, niet tevreden zijn

Om afstand te kunnen nemen van je levenservaringen en een nieuwe zin aan het leven te geven. Als je het gevoel hebt dat het leven achter je ligt en je daardoor verbitterd, hard, bedrukt en moedeloos voelt. Geeft nieuwe kracht en gaat de verharding tegen die optreed met de jaren. Om de angst voor het ouder worden of jezelf ouder zien worden te overwinnen. Om gewoontes te doorbreken die ontwikkeling tegenhouden. Om gemakkelijker door de menopauze te gaan, helpt vrouwen om door deze fase te gaan als door een gezonde en positieve overgang.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Bloesem remedies van almond (Prunus amygdalus), birch (Betulus pendula), hibiscus (Hibiscus sabdariffa), sage (Salvia officinalis) en walnut (Juglans regia).

   

Evolution


Positieve kwaliteiten:

Moed, helderheid, toewijding, besluitvaardigheid, loslaten

Onevenwichtigheid:

Traagheid, gevangene van het verleden zijn, niet vooruit kunnen gaan

Een combinatie voor tijden van verandering, transformatie en zelfonderzoek, wanneer het nodig is om oude gewoontes en gedrag op te geven dat niet past in de huidige situatie en waaraan niet langer behoefte is. De combinatie wordt aanbevolen voor alle kleine of grotere veranderingen: verhuizen, verandering van sociale omgeving, verandering van baan, scheidingen. Om jezelf te bevrijden van emotionele banden uit het verleden die je verhinderen om verder te gaan. Om bij jezelf te blijven tijdens belangrijke veranderingen en om vooruit te kijken naar de toekomst met moed en vertrouwen. Wekt de wil op om te veranderen en om niet vast te blijven zitten in traagheid en inactiviteit. Om je eigen weg te volgen, onafhankelijk van alle uitwendige invloeden. Als je los wilt komen van een beeld van jezelf dat verkeerd is en opgelegd door anderen.

Gebruik:

Neem de gebruikelijke dosis (3 druppels, 3 keer per dag)

Samenstelling:

Bloesem remedies van angelica (Angelica archangelica), bistort (Polygonum bistorta), bottlebrush (Callistemon vinimalis), cayenne (Capsicum annuum) en walnut (Juglans regia)

 

                                                            MOED

 

Positieve kwaliteiten:

Moed, kracht, kalmte, sereniteit 

Onevenwichtigheid:

Angst, onrust, agitatie, spanning.

Aanbevolen voor alle kritieke situaties waarin je kalm en rustig moet blijven. In alle onnatuurlijke sociale situaties (familie, beroep) als de stress ervoor zorgt dat je je slecht voelt, onrustig of gespannen bent. In omgevingen die je emotioneel uit evenwicht brengen, wanneer de emoties van de mensen om je heen je verstoren en je niet vrij kunt handelen. Bij alle bezigheden die ervoor zorgen dat oude angsten naar boven komen.

Gebruik:

Neem de dagelijkse dosis (3 druppels, 3 keer per dag).

Samenstelling:


Bloesem remedies van angelica (Angelica archangelica), Zonneroosje (Helianthemum nummularium), Rhododendron (Rhododendron ferrugineum), Rosa verte (Rosa), Rode klaver (Trifolium pratense). 

 

Info Deva Bloesem Remedies - Info Bach remedies geprepareerd door Deva

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions