Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


FOX CHILDREN’S KIT

FOX KINDER SET

Ik ontwikkelde deze set van 6 combinaties voor kinderen en realiseerde me dat ze allemaal ook van toepassing zijn voor volwassenen die willen werken met hun innerlijk kind. De remedies zijn ook los verkrijgbaar.

Boundaries – helpt bij het herkennen en respecteren van grenzen. Versterkt het beschermende schild en houdt daardoor te extreme prikkels uit de omgeving buiten. Kinderen die de combinatie nodig hebben kunnen deze het beste vier keer per dag gebruiken, gedurende een periode van 28 dagen. (Moonshine Yarrow, Spiderwort, Pink Yarrow, Borage, Sage, Chinese Forget-Me-Not, Monkshood).

Calm Time – kalmeert en ontspant na een opwindende dag, voor het loslaten van stress of drukte. Om dat drukke gevoel kwijt te raken. Om gespannen zenuwen te kalmeren. Kan ook in het algemeen gedurende een langere tijd gebruikt worden om het evenwicht te herstellen. (Borage, Chamomile, Dandelion, Lavender, Angelica).

Child Glow – moedigt de vrolijkheid, onschuld en het ontdekken van nieuwe dingen aan, waaruit het kind zijn of het leven bestaat. Maakt blij en licht. Werkt vooral goed later op de middag of op het eind van de dag of vier keer per dag gedurende 14-28 dagen voor een kind met een algemeen gebrek aan deze kwaliteiten. (Lovage, Red Hollyhock, Autumn Flowering Cherry, Lily of the Valley, Penstemon ’Elfin Pink’).

Initiative – zelfstandig, onafhankelijk. Moedigt het onderzoeken van de wereld om je heen aan; versterkt het plezier in het leren van het nieuwe. Goed voor degenen die geen interesse hebben in hun omgeving. (Money Plant, Golden Marguerite, Clematis ‘Ernest Markham’, Blackberry en Horseradish).

Trauma Relief – voor geboortetrauma’s. Om wonden uit dit of een vorig leven te genezen. Als men vermoedt dat er een trauma is of wanneer dit bekend is kan deze remedie gedurende 28 dagen gebruikt worden of langer indien nodig. (St. Johns Wort, Borage, Crested Iris, White Bleeding Heart, Comfrey, Pea, Self Heal).

Worthiness – geeft een gezond zelfvertrouwen, versterkt zowel het evenwicht als het gevoel van eigenwaarde. Kan gedurende 14-28 dagen gebruikt worden, 4 keer per dag. (Woodland, Phlox, Grape Hyacinth, Money Plant, Lemon Lily, Purple Loosestrife, Pear, Trout Lily).

Dosering:

Child Glow en Calm Time kunnen gebruikt worden om een stemming te veranderen of de energie opnieuw in evenwicht te brengen. De eenvoudigste manier om ze dan te gebruiken is: doe vier druppels in een klein glas met water en laat dit door het kind (of de volwassene) opdrinken. Wanneer je een combinatie van remedies voor een periode van 28 dagen gebruikt, kun je het beste een doseerflesje maken. Voor de conservering voor kinderen kun je in plaats van alcohol ook plantaardige glycerine gebruiken.

 

FOX CHILDBEARING KIT

FOX ZWANGERSCHAPS SET

Een doosje met 6 combinaties, speciaal samengesteld om te kunnen omgaan met de leuke kanten en de uitdagingen van de zwangerschap. De remedies zijn ook los verkrijgbaar.

Conception – een combinatie om een verbinding te maken met de nieuwe ziel, je het gevoel te geven dat je vruchtbaar bent en te begrijpen hoe je je hart en je lichaam kunt openen voor een nieuw leven. (Blackberry, Clary Sage, Houseleek, Queen of the Prairie, Rhubarb, Summer Squash).

Pre-natal Heal – om de angsten en trauma’s van vorige bevallingen of je eigen geboorte te genezen. Ook goed wanneer je het gevoel hebt dat je als moeder tekortschiet. Helpt je om een beeld te vormen van het moederschap. (Catmint, Dogwood, Lady’s Mantle, Motherwort, Snow Queen Iris, Tree Peony, White Bleeding Heart).

Pregnancy Tonic – tijdens de zwangerschap te gebruiken voor de extra belasting bij het dragen van het kind. Bevordert een optimale werking van de lichaamsfuncties. (Black Cohosh, Bloodroot, Burdock, Garlic, Lavender, Lilac dp. purple, Peony Double Pink, Squash, Tomato, Yarrow).

Labor of Love – voor een vlotte bevalling, helpt je om los te laten en je over te geven aan de kracht en intensiteit van de bevalling; om blokkades te verwijderen. De zwangerschap loslaten en het moederschap accepteren. (Campanula latifolia, Caraway, Corsican Mint, Heucherella, Lady’s Mantle, Pale Corydalis, 6-Peonies, Tree Peony).

Mother and Child – integreert lichaam en ziel van het kind; helpt de baby om de geboorte bewust te beleven en helpt de ziel en het lichaam te stabiliseren. (Asparagus, Baptisia, Blessed Thistle, Cauliflower, Corsican Mint, Malva Zebrina, Self Heal, Sweet Pepper).

New Family – om van de familie een echte eenheid te maken. Gebruik deze remedie, bij voorkeur allemaal op dezelfde tijd, een keer per dag in een verdunning. (Angelica, Borage, Houseleek, Lemon Lily, Trout Lily).

Dosering:

De zwangerschap is een gezegende, magische tijd. Het is ook een hoogst intuïtieve periode, geef je eraan over. Laat je intuïtie je leiden om te weten hoelang je “Conception” nodig hebt. Gebruik de “Pre-Natal Heal” wanneer je je gaat bezighouden met de geboorte. De “Pregnancy Tonic” is goed voor de laatste zes maanden van de zwangerschap. Zolang je er aan denkt kun je de remedies innemen, wanneer je ze vergeet heb je ze niet meer nodig. De “Labor of Love” kan gebruikt worden wanneer de bevalling begint of wanneer je voelt dat het er tijd voor is maar dat het niet doorzet, omdat je gevoelens je tegenhouden. De remedie zal de bevalling niet in gang zetten, maar je helpen om de blokkades, die je tegenhouden te verwijderen. “Mother and Child” kan door de moeder ingenomen worden tijdens de bevalling en ook aan het kind worden gegeven door 2 druppels in een glas water te doen en daarmee de lippen van de baby te bevochtigen of door enkele druppels op het derdeoog chakra en het kruin chakra te doen; doe dit bij de geboorte, twee uur later en de drie daarop volgende morgens. “New Family” kan gebruikt worden als moment van verademing voor iedereen, vooral wanneer je dit doet terwijl de baby gevoed wordt of net na de voeding als hij/zij zich prettig voelt. Je kunt deze ook aan de baby geven, op dezelfde manier als beschreven bij de remedie “Mother and Child”. Voor gebruik over een langere periode, kun je eventueel een doseerflesje maken, de “Pregnancy Tonic” is bijvoorbeeld een remedie die je hiervoor kunt gebruiken.

 

FOX TRAUMA KIT

FOX TRAUMA SET

Deze set bestaat uit 5 combinaties, die allemaal te maken hebben met trauma en shock als gevolg van verwonding, een plotselinge verandering of een andere moeilijke, uitdagende situatie. De remedies zijn ook los verkrijgbaar.

Pre-Trauma – wanneer je weet dat er iets traumatisch gaat gebeuren: een operatie, zware fysieke omstandigheden, lastig bezoek enz. Stabiliseert je op alle niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en zorgt voor emotionele en psychische bescherming. (Garlic, Chamomile, Red Clover, St. John’s Wort, Moonshine Yarrow, Borage, Sweet Pepper).

Emergency Relief - deze remedie heeft een sterke, diep doordringende kracht en wordt gebruikt bij een ernstige crisis. Ze heeft een sterk verzachtende werking op alle niveaus van een trauma, versterkt het emotionele evenwicht en activeert de eigen genezende energieën van het lichaam. Ze geeft moed en beschermt de ziel tegen negatieve energieën, wanneer deze het lichaam heeft verlaten. Ze moedigt de ziel aan om bij het lichaam te blijven en wanneer de ziel is weggegaan,  helpt ze met het weer bij elkaar brengen van lichaam en ziel. Deze combinatie is vooral goed bij acuut emotioneel/fysiek trauma. (Blackberry, Borage, Cauliflower, Clematis “Ernest Markham”, Comfrey, Holly, Moonshine Yarrow, Red Clover, St. John’s Wort, Self Heal, Snow Queen Iris).

Trauma-Ease – neem deze na een ingrijpende ervaring of bij een chronische toestand, zoals een ziekte of een langdurig psychisch trauma. Stabiliseert op alle niveaus en zorgt ervoor dat de verbinding tussen ziel en lichaam behouden blijft en niet wordt verbroken door het trauma. Heel goed in levensbedreigende situaties die zijn ontstaan door een ziekte of door een langdurig fysiek of emotioneel trauma. (Self Heal, Comfrey, Snap Pea, Angelica, Borage).

Re-enter Life – om je leven weer richting te geven na een traumatische ervaring. Brengt je energie en aandacht terug in het “NU”. Ga terug naar wat je aan het doen was toen je leven onderbroken werd door de traumatische gebeurtenis. (Clematis “Ernest Markham”, Purple Loosestrife, Dill).

Release Trauma – neem deze remedie enkele dagen na elkaar in: 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden na het trauma, om de resten van het trauma te verwijderen en om het systeem te reinigen van de onopgeloste gevoelens die een “after-shock” kunnen veroorzaken. Voor een ernstig trauma kun je het ook nog op het tweede en derde jaar na het trauma innemen. (Self Heal, Garlic, Lovage).

Dosering: Schudt het flesje en neem 2-4 druppels onder de tong of doe ze in een glas met wat water. Met de Pre-Trauma remedie kun je beginnen in de week voor de gebeurtenis. De Emergency-Relief of de Trauma-Ease kun je 3 tot 4 keer per dag nemen tot de acute fase voorbij is en dan kun je overgaan op Re-enter Life zolang je voelt dat het nodig is. Neem de Release remedie ook op gevoel, sommigen zullen ze een jaar na het trauma een week lang willen gebruiken, anderen alleen op de dag zelf.

 

FOX CLEANSE SUPPORT TRIO

FOX REINIGINGS SET

Set van 3 bloesemremedies, die het reinigings- en detoxproces ondersteunen om weer geheeld en gezond te worden. Wanneer je je ervan bewust wordt dat oude keuzes en gewoontes niet goed voor je zijn en je ziek maakten of geen voldoening gaven, ondersteunt deze set bij het vinden van nieuwe wegen naar vitaliteit en gezondheid. Bevat de volgende remedies:

Moonshine Yarrow – stelt gerust als er veel op je afkomt en ondersteunt wanneer je je kwetsbaar voelt gedurende het reinigingsproces, wanneer je aan het loslaten bent wat je niet meer nodig hebt op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en oude niveaus. Helpt om ingesleten gewoontes los te laten.

Wormwood – is cruciaal bij het loslaten van de eisen die je aan jezelf hebt opgelegd en van niet-helpende, energieverslindende zaken van fysieke, energetische en emotionele aard. Helpt om weer open te staan voor nieuwe helende wegen zodat je naar een volgend niveau kunt gaan.

Rose "Konigin von Danemark" – verwarmend en ondersteunend wanneer je door een moeilijk proces gaat. Geeft je het gevoel gewikkeld te zijn in een warme, liefdevolle deken van universele liefde en veiligheid.

Dosering: Doe 9 druppels uit ieder flesje in een glas water, 3 keer per dag (’s morgens, na de lunch en ’s avonds). Wanneer je het gevoel hebt dat je extra ondersteuning nodig hebt, neem je 2 druppels van iedere remedie onder de tong of doe je deze in een glas met water.

De remedies zijn ook los verkrijgbaar.

 

FOX COMFORT KIT TRIO

FOX TROOST SET

Deze set van 3 combinaties geeft liefdevolle steun in tijden van verdriet nadat je een verlies hebt meegemaakt. Elke remedie heeft betrekking op een bepaalde behoefte in moeilijke tijden. “Grieving” helpt om te rouwen. “Warm Embrace” voelt als een liefdevolle omhelzing en “Pure Positive Energy” harmoniseert in de veelheid van emoties die je ervaart wanneer je aan het herstellen bent en je je ervaringen een plek aan het geven bent. Bevat de volgende combinaties:

Grieving – een remedie voor degenen die een verlies in hun leven hebben meegemaakt, voor alle soorten verlies; verlies door overlijden, het verlies van een relatie, het verlies van een droom en het verloren vermogen om een kind te zijn als gevolg van een verstoord gezinsleven. Voor de angst dat er niet genoeg van je gehouden wordt. Voor de heimwee naar het verleden. Voor het gevoel dat je afgesneden bent van iemand of iets waar je om geeft. Voor het schuldgevoel dat je misschien iets anders had moeten doen. “Grieving” geeft je weer moed, laat je herinneringen door je hart stromen en helpt je met het loslaten ervan. Ze herstelt emotionele kalmte en stabiliteit, ze beschermt en verzacht. Deze remedie heeft mensen geholpen om al het verdriet los te laten, dat ze tijdens hun leven hadden verzameld. (Bleeding Heart, Borage, Chamomile, Honeysuckle-White, Hyssop, Sweet Pea, White Bleeding Heart, White Foxglove).

Warm Embrace – De perfecte remedie wanneer je je overspoeld voelt, verloren, eenzaam of beschadigd. Wanneer je je uitgeput voelt na een lange reis, na een dag vol stress, na moeilijke situaties en telkens wanneer je wenst dat je zou kunnen ontspannen en tot rust zou kunnen komen binnen een universele bescherming en veiligheid. Het gevoel van een warme deken of liefdevolle armen om je heen. (Rose “Konigin von Danemark”, Peony-double pink, Elecampane, Peony-single pink, Fireweed, Dandelion, Crested Iris, Scarlet Runner Bean, Tamarisk, and Beauty Bush. Essentiële oliën Dill seed, Pettitgrain, Fir Needle, Pine, Thyme).

Pure Positive Energy – reset en herschikt emoties en energieën naar volledige harmonie, nieuwe verwachtingen, nieuwe verlangens, en vreugde. Met een schone lei beginnen. Laat blokkades verdwijnen om zo weer stroming te kunnen laten plaatsvinden en verzacht emoties die zijn gaan verharden. Laat emoties stromen zonder dat ze gaan vastzitten. Brengt je naar een niveau waarin je het beste uit iedere situatie kunt halen. (Boneset, Deutzia, Dianthus “Tiny Rubies”, German Catchfly, Orange Hawkweed, Orchid, Peony – single white).

Dosering: Neem 3 druppels van de gewenste remedie onder de tong of doe ze in een glas water, 3 keer per dag (’s morgens, na de lunch en ’s avonds). Je kunt ook 3 druppels van de gewenste remedie onder de tong nemen of in een glas water doen telkens wanneer je merkt dat extra ondersteuning nodig of gewenst is.

De remedies zijn ook los verkrijgbaar.

 

FOX HEART’S DESIRE TRIO KIT

FOX HARTENWENS SET

Een set van 3 combinaties, die je helpt je hart open te stellen om je diepst gekoesterde verlangens en wensen te kunnen ontvangen die te maken hebben met liefde en romantiek. Iedere remedie is samengesteld om een bepaald aspect in dit proces te ondersteunen. De set bevat de volgende combinaties:

Receiving Love – deze remedie leert je hoe je liefde toe kunt laten, hoe je liefde kunt herkennen en omarmen en laat je bovenal prettig voelen bij het ontvangen van liefde. Een heel bruikbare remedie voor velen en speciaal voor diegenen die in de kindertijd niet het gevoel hebben mogen ervaren van een liefdevolle en beschermende omgeving. (Primrose, Globe Thistle, Rue, Blessed Thistle, Lovage, Rose Campion, Horseradish).

Loved and Welcomed – voor iedereen die zich niet geliefd en niet welkom voelde binnen de eigen familie, in de samenleving of op deze aarde. Om je weer een gevoel van vertrouwen, verbinding, zorgzaamheid te geven en je onvoorwaardelijk geliefd te voelen. Laat je manifesteren en je hart energie stromen. Geeft je het vermogen om bij je diepere emoties te komen en deze los te laten, zonder dat dit je kwetst. Goed te gebruiken bij trauma’s uit de kindertijd die je belemmeren om je open te stellen voor liefde. (Angelica, Baptisia, Crested Iris, Holly, Motherwort, Money Plant - White, Rose Campion, White Bleeding Heart).

Love and Romance – brengt de liefde in je leven en laat je dit uitstralen naar de omgeving. Liefde zijn, liefdevol zijn en geliefd zijn. De hart energie brengt harmonie en evenwicht in alle andere chakra’s en energieën. Wanneer er evenwicht is in het hart met pure liefde en vreugde, komen de andere chakra’s ook gemakkelijker in balans. De mogelijkheden zijn oneindig. (Rose Polyantha Rose, Rose “Cerise Bouquet”, Rose “English Elegance”, Lilac Pink, Aster "September Ruby", Rose "Konigin Von Danemark", Trillium, Mountain Pennyroyal, Rose Red).

Dosering: Neem 3 druppels van de gewenste remedie onder de tong of doe ze in een glas water, 3 keer per dag (’s morgens, na de lunch en ’s avonds). Je kunt ook 3 druppels van de gewenste remedie onder de tong nemen of in een glas water doen telkens wanneer je merkt dat extra ondersteuning nodig of gewenst is.

De remedies zijn ook los verkrijgbaar.

 

FOX STUDENT SUPPORT TRIO

FOX STUDENTEN SET

Dit is een set van 3 combinaties voor hard werkende studenten. Ze helpen om te focussen, informatie op te nemen en helpen om de stress die gepaard gaat met het studentenleven te verminderen. De set bevat de volgende remedies:

Learning Delight – ondersteunt de opname van informatie vanuit diverse leerstijlen. Het maakt het vermogen van je hersenen sterker om informatie op te nemen en zodanig op te slaan dat het gemakkelijk toegankelijk is. Verfijnt het uitvoerend vermogen, terwijl zintuigelijke en verbale integratie wordt verbeterd. De remedie helpt je te omarmen wie je bent en laat je zien hoe ieders unieke leven met elkaar samenhangt. Je kunt veel van elkaar leren als je de verbindingen ziet in het leven, zowel als student, maar ook als leraar. (Angel's Trumpet, Baptisia, Bellwort, Bedstraw, Coreopsis "Moonbeam", Dianthus "Tiny Rubies", Dill, Evening Primrose, Fringe Tree, Lettuce, Sage, Scabiosa, Rattlesnake Plantain, Rose "Bonica", Rose "Gertrude Jekyll", Yellow Sweet Clover).

Thriving – een geweldige remedie voor iedereen en met name genezers zullen deze enorm waarderen. Ze laat het onttrekken van energie stoppen, ondersteunt je eigen kracht en helpt je om in balans te blijven op momenten dat je uitgeput bent. Helpt je om je energieveld zuiver te houden en ondersteunt je in het maken van keuzes die jouw energiebronnen beschermen. Ook heel goed te gebruiken door zorgverleners en ouders in moeilijke situaties. (German Catchfly, Maple, Burdock, Lobelia).

Motivation - deze combinatie zorgt ervoor dat wat je uitgesteld had eindelijk op een efficiënte manier af gaat maken en dat je je aandacht erbij kunt houden. Let op – als je deze neemt en achter een vol bureau zit, zul je niet naar bed gaan voordat alles opgeruimd is, dus vergeet een vroege nachtrust. Neem de remedie slechts een of twee keer wanneer je ergens aan moet beginnen of gedurende een periode van vier of meer weken wanneer je over het algemeen de neiging hebt tot uitstellen. (Blackberry, Clematis “Ernest Markham”, Buttercup, Horseradish, Malva Zebrina, Penstemon, Shasta Daisy).

Dosering: Neem 3 druppels van de gewenste remedie onder de tong of doe ze in een glas water, 3 keer per dag (’s morgens, na de lunch en ’s avonds). Je kunt ook 3 druppels van de gewenste remedie onder de tong nemen of in een glas water doen telkens wanneer je merkt dat extra ondersteuning nodig of gewenst is.

De remedies zijn ook los verkrijgbaar.

© 2020 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions