Door de aanhoudende Brexit perikelen blijft het onzeker wat er straks gaat gebeuren met de prijzen van producten afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. 

Daarom nu de Healing Herbs set van 10 ml en de Healing Herbs set van 30 ml in de aanbieding met een zeer aantrekkelijke korting! 

Profiteer er nu nog van!

 

WINKEL DE 3 VROUWEN IS 27 APRIL A.S. GESLOTEN I.V.M. KONINGSDAG!

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Pacific Sea Essences

Zee-Remedies Kit 1 Zee-Remedies Kit 2 Flower Essences Kit 1
Flower Essences Kit 2 Spring Flower Essences Flower Essences Kit 6
Stock Combinaties Pacific Godinnen Remedies Meer...

Download de complete lijst als Word Document


Flower Essences Kit 6

ALUM ROOT - Heuchera micrantha – de kracht van het kleine; manifestatie van “god”; in een patroon mee kunnen gaan zonder dat je het op “jouw” manier moet doen; de keuze maken “er te zijn”.

DOUGLAS ASTER - Aster subspicatus – onbeperkte expansie terwijl je in je centrum blijft; genieten van het leven; ten volle en bewust leven; bevordert moed en aanpassingsvermogen.

FAIRY BELL - Disporum smithii – opgewektheid, loslaten van duistere gedachten; vergroot de bereidheid om je leiding te volgen; verzacht depressies.

FUCHSIA - fuchsia – herscheppen; loslaten van niet functionerende patronen; zelf de verandering zijn die je in de wereld wilt zien.

INDIAN PIPE - Monotropa uniflora – verzoening met anderen en vrede sluiten met jezelf; eerbied voor al het leven.

PEARLY EVERLASTING - Anaphalis margaritacea – toewijding en niet aflatende devotie; openstaan voor de mysteries van het leven; transformatie door dienstverlening.

POPLAR - Populus tremuloides – om contact te maken met het geestelijke; genezende energie over kunnen brengen; beter keuzes kunnen maken; stemt je af op de zachtheid van de natuur.

RED HUCKLEBERRY - Vaccinium parvifolium – de kracht van introspectie ervaren; gevoed worden doordat je tijd neemt om zaken te verteren; opslaan van intelligentie, van het vermogen tot oordelen en van spirituele wijsheid; regeneratie.

SILVER BIRCH - Betula pendula – versterkt het vermogen om te ontvangen en te geven; vermindert de behoefte aan controle; vermindert lijden en ontwikkelt nederigheid.

WALLFLOWER - Cheiranthus – bij hopeloosheid, voor uithoudingsvermogen, kunnen anticiperen; je afstemmen op je eigen innerlijke ritmes.

WEIGELA - Weigela florida – helpt om ervaringen te integreren op het fysieke en emotionele niveau.

YELLOW POND LILY - Nuphar polysepalum – boven emoties en gehechtheden staan; je sterk en zeker op je pad voelen; betekenisvolle relaties.


© 2019 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions