Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Pacific Sea Essences

Zee-Remedies Kit 1 Zee-Remedies Kit 2 Flower Essences Kit 1
Flower Essences Kit 2 Spring Flower Essences Flower Essences Kit 6
Stock Combinaties Pacific Godinnen Remedies Meer...

Download de complete lijst als Word Document


Flower Essences Kit 6

ALUM ROOT - Heuchera micrantha – de kracht van het kleine; manifestatie van “god”; in een patroon mee kunnen gaan zonder dat je het op “jouw” manier moet doen; de keuze maken “er te zijn”.

DOUGLAS ASTER - Aster subspicatus – onbeperkte expansie terwijl je in je centrum blijft; genieten van het leven; ten volle en bewust leven; bevordert moed en aanpassingsvermogen.

FAIRY BELL - Disporum smithii – opgewektheid, loslaten van duistere gedachten; vergroot de bereidheid om je leiding te volgen; verzacht depressies.

FUCHSIA - fuchsia – herscheppen; loslaten van niet functionerende patronen; zelf de verandering zijn die je in de wereld wilt zien.

INDIAN PIPE - Monotropa uniflora – verzoening met anderen en vrede sluiten met jezelf; eerbied voor al het leven.

PEARLY EVERLASTING - Anaphalis margaritacea – toewijding en niet aflatende devotie; openstaan voor de mysteries van het leven; transformatie door dienstverlening.

POPLAR - Populus tremuloides – om contact te maken met het geestelijke; genezende energie over kunnen brengen; beter keuzes kunnen maken; stemt je af op de zachtheid van de natuur.

RED HUCKLEBERRY - Vaccinium parvifolium – de kracht van introspectie ervaren; gevoed worden doordat je tijd neemt om zaken te verteren; opslaan van intelligentie, van het vermogen tot oordelen en van spirituele wijsheid; regeneratie.

SILVER BIRCH - Betula pendula – versterkt het vermogen om te ontvangen en te geven; vermindert de behoefte aan controle; vermindert lijden en ontwikkelt nederigheid.

WALLFLOWER - Cheiranthus – bij hopeloosheid, voor uithoudingsvermogen, kunnen anticiperen; je afstemmen op je eigen innerlijke ritmes.

WEIGELA - Weigela florida – helpt om ervaringen te integreren op het fysieke en emotionele niveau.

YELLOW POND LILY - Nuphar polysepalum – boven emoties en gehechtheden staan; je sterk en zeker op je pad voelen; betekenisvolle relaties.


© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions