Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Info F.E.S. Flower Essences
Info Range of Light set
Info Professional set
Info Flourish formulas
Info Seasons o/t Soul massage olie

BLOEMEN MASSAGE OLIËN

De massage oliën worden, in kleine hoeveelheden met de hand gemaakt, van bloemen die afkomstig zijn uit nog maagdelijke wilde gebieden of afkomstig zijn uit bio-dynamische tuinen in Californië. Hierbij wordt gebruik gemaakt van biologische olijfolie en de bijbehorende remedie tezamen met enkele van de Terra Flora etherische oliën.

DANDELION - PAARDEBLOEM (Taraxacum officinale).

Onze Dandelion olie is geprepareerd met olijfolie en castor-olie (ricinusolie van het zaad van de wonderboom) en is speciaal samengesteld om diep de spieren en het weefsel binnen te dringen. Hiervoor is tevens de Rozemarijn etherische olie aan toegevoegd om er meer warmte in te brengen en de Dandelion bloesem remedie. De conservering bestaat uit tarwekiemolie, wat bovendien een natuurlijk hoog gehalte heeft aan vitamine E.

Praktijk-verslagen over het gebruik van de olie zijn al erg bemoedigend geweest en laten zien, dat de Dandelion olie erg nuttig is bij o.a.: een stijve nek, rugpijnen, knieën met jicht, bij alle spieren die stijf, gespannen en/of verhard zijn, pijnlijke menstruatie enz. Degenen die werken met diepe weefsel-massage zijn speciaal onder de indruk, omdat men met deze olie dieper en effectiever in de "gepantserde" gebieden van het lichaam kan doordringen. Enkele druppels olie kunnen direct op de plek die aandacht nodig heeft worden gewreven. Dit kan indien nodig enkele malen per dag herhaald worden.

Vanzelfsprekend bezit deze Dandelion olie een uitstekende voor alle doeleinden geschikt massage recept en is speciaal geschikt voor het ontspannen, speciaal na strakke en/of drukke werk-schema's. U kunt het ook als bad-olie gebruiken, door twee of meer eet-lepels bij het warme badwater te voegen. Een ontspannend ligbad is het op een na beste ding om te doen met deze olie, natuurlijk is een massage van het gehele lichaam met deze fantastische olie het beste.

CALENDULA - GOUDSBLOEM (Calendula officinalis).

Gemaakt van de zuiverste bloesems van de Calendula, door de zon beschenen in olijfolie en daarna gepotentiëerd met Calendula bloesem-remedie geeft deze olie een hele reeks van genezende eigenschappen. Om aan de Calendula olie nog meer rustgevende en verlichtende kwaliteiten te geven zijn er ook de etherische oliën Orange (sinaasappel), Bergamot en Sandelwood aan toegevoegd, waarbij de tarwekiemolie is gebruikt voor conservering.

De algeheel verzachtende en verwarmende kwaliteiten van de Calendula maken van haar een heerlijke massage olie, die tevens verdund kan worden met amandel-olie. Natuurlijk is deze olie speciaal voedend voor de huid van baby's en kinderen, maar het is tevens weldoend voor het kind in ieder van ons, die er behoefte aan heeft om de moederlijke kwaliteiten van de Mary's Gold (Maria's Goud, de oude benaming van de goudsbloem) te ontvangen.

De olie wordt zeer veel uitwendig gebruikt en speciaal wanneer er een ontsteking van de huid is, als gevolg van een infectie of ander fysiek letsel. Ze is zeer weldoend bij langzaam genezende wonden, huidzweren, littekens en bij kleinere verbrandingen. In het algemeen is de Calendula olie een uitstekende eerste-hulp-olie, die in veel gevallen gebruikt kan worden. Ook een heerlijke bad-olie.

ST.JOHN'S WORT - SINT JANSKRUID (Hypericum perforatum).

Deze Sint Jan's olie is bereid met handgeplukte verse bloemen van de St. Janskruid, door de zon beschenen in olijfolie en gepotentiëerd met de bloesem remedie van de St. Jan. Er aan toegevoegd is de kostbare en beschermende etherische olie van de Engelwortel (Angelica). Het geheel is met vitamine E (tarwekiemolie) geconserveerd.

De Saint John's Wort olie kan verdund worden om er een massage-olie van te maken, die gebruikt kan worden in tijden van spanning of zenuwletsel. Men kan de olie ook direct uit de fles gebruiken en op speciale plaatsen van het lichaam wrijven, vooral bij nier- en blaaskwalen is de binnenkant van de dijen en het onderste gedeelte van de rug bij de nieren bijzonder belangrijk. Tevens zeer beschermend wanneer men tijdens het dromen te ver van zichzelf weg raakt.

Deze kruidenolie is goed om bij de hand te hebben in geval van zonnebrand en voor talloze noodgevallen waarvoor een beschermende afsluiting van wonden en ander letsel noodzakelijk is. Meng een kleine hoeveelheid olie in de FES Self Heal zalf voor nog meer voordeel.

MUGWORT - BIJVOET (Artemisia douglasiana).

De Mugwort wordt gepotentiëerd in olijfolie, met de bloesem remedie Mugwort en bevat de etherische oliën van de Mugwort (Bijvoet) en de Lavender (Lavendel), met tarwekiemolie als conservering.

De Mugwort is speciaal weldoend voor het baarmoeder-gebied en kan zowel direct als verdund gebruikt worden. Bij moeilijk vloeiende- of uitgestelde menstruatie kan deze olie zeer aangenaam zijn. Ze kan eveneens net voor of net na de geboorte op de buik gewreven worden om de werking van de baarmoeder te stimuleren.

De olie van de Mugwort is over het algemeen goed om toe te passen bij kneuzingen, stolsels of aderen met een blauwe kleur. Zulke gebieden hebben vaak niet genoeg doorstroming of bloed en kunnen met de Mugwort geholpen worden.

Een bad met olie voor het slapen gaan kan een prachtige manier zijn om dit maan-kruid te ervaren. Voor degenen, die te psychisch en al te open zijn kan de Mugwort soms te stimulerend werken, gebruik dan de St. John's Wort. Wees er zeker van dat je slechts kleine hoeveelheden in je badwater gebruikt, totdat je de juiste verhouding voor je eigen behoefte gevonden hebt.

BENEDICTION OLIE

Een heilige zalvende olie om te zegenen en de aura te beschermen.

Een olie die goed is te gebruiken tijdens bijzondere dagen, zoals geboorte, sterven, trouwen, diepgaande perioden van genezing, herstelling of het bevestigen van je levensdoel en bij spirituele groei. Binnen alle culturen worden deze gebeurtenissen gevierd op een speciale manier, hierbij is het vaak gebruikelijk om heilige, zegenende oliën of zalven aan te brengen op het lichaam, om de aura van de personen die zich in dit proces bevinden te beschermen.

De prachtige, dieprode St. Jan's olie wordt al tijden geprezen om haar kwaliteiten van innerlijk licht en genezing. De middeleeuwse christelijke mystici verwijzen naar deze olie als "het bloed van Christus", omdat zij geloofden dat deze olie de menselijke aura met een mantel van oneindige liefde en genade bedekte. Aan deze genezende olie worden drie kostbare essentiële oliën toegevoegd. De sublieme Angelica komt van de plant Angelica archangelica en wordt in de volksmond geassocieerd met de aartsengel Michaël, die kracht en bescherming biedt wanneer menselijke zielen drempels in het bewustzijn overschrijden. De exquise attar van de Roos heeft de speciale eigenschap om het hart te openen voor de krachten van menselijke en goddelijke liefde, terwijl de zoet geurende Jasmijn bloemen-olie helpt verzachten en kalmeren zodat we meer ontvankelijk en open kunnen staan voor de subtielere werelden.

Drie opmerkelijke bloesem remedies worden gepotentiëerd in de Benediction: Holly helpt het hart te zuiveren door grotere emotionele helderheid en acceptatie te brengen; Angel's Trumpet moedigt de ziel aan open te staan voor (bege)leiding en steun en deze te ontvangen vanuit de spirituele wereld en de Self-Heal helpt onze zelf-genezende krachten te gronden en te integreren in het dagelijkse leven.

Gebruik:

Gebruik deze heilige olie wanneer je gevraagd wordt geestelijke hulp te verlenen aan een vriend of een familielid, of voor jezelf. Sta woorden van liefde, verzorging en de warmte van een menselijke aanraking toe bij het aanbrengen van de Benediction olie. Breng aan op de heilige centra van het lichaam zoals het hart en de keel, de lippen en de slapen en de solar plexus. Gebruik de olie voor genezende massage en als een zalving voor perioden van overgang of feestelijke vieringen. Meng deze olie in een warm bad voor een complete onderdompeling in haar weldadige kwaliteiten.

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions