Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Ervaringen van cursisten naar aanleiding van de Dagopleiding Bloesemtherapie

''Op 55 jarige leeftijd mogen ervaren in je hele wezen dat je echt goed genoeg bent en er toedoet. Dat heeft de dagopleiding Bloesemremedies mij gebracht. Dit kan alleen maar omdat de vorm waarin de dagopleiding gegeven wordt zo enorm bijzonder is. De aandacht die Bram en Inske besteden aan de te behandelen leerstof en de opvolging van de theorie in de praktijk hebben mij enorm geinspireerd en leren leren. Beide hebben ervoor zorggedragen dat ik met plezier en vol verwondering een ontwikkeling in mijzelf heb ondergaan wat mij veel zelfvertrouwen heeft gegeven als therapeut. Bovenal de omgeving waarin de lessen plaatsvinden zorgen er samen voor met Inske en Bram dat ik mij veilig voelde binnen de groep met de studenten van de dagopleiding 2017''. W.v.D.

''Het was me een waar genoegen om aan deze opleiding deel te kunnen nemen. Een cadeau voor mijzelf. Tijdens de eerste opleidingsdag vertelde Bram: ''Wanneer je niet wilt dat er iets verandert in je leven, je werk, je relatie, dan kun je nu nog de keuze maken om niet deel te nemen''. Even schrok ik, maar was vastbesloten om te blijven en deze reis aan te gaan. Het was een bewogen jaar dat voorbij is gevlogen. Soms leek het alsof ik in een achtbaan zat, want er veranderde van alles in mijzelf en in mijn omgeving. Maar ik heb er vooral van genoten. Buiten dat je veel leert over bloesemremedies, achtergronden en behandelmethoden, leer je vooral ook heel veel over jezelf. Bram en Inske leggen alles duidelijk uit en maken veel gebruik van praktijkvoorbeelden, waar ik altijd met veel aandacht naar heb geluisterd. Er heerste een fijne sfeer. En om niet te vergeten verzorgt Miep samen met het andere keukenpersoneel, elke keer weer voor een overheerlijke maaltijd''. J.O.

''Ik werkte al enige tijd met de Nederlandse Bloesemremedies en heb daarom getwijfeld of het voor mij voldoende meerwaarde zou hebben om de tiendaagse opleiding te volgen. Na de opleiding kan ik stellen dat ik op een veel creatievere en diepgaandere manier met bloesems kan werken. Een mooie opleiding die veel aspecten in zich heeft en een goede balans heeft tussen theorie en praktijk, denken, voelen en ervaren".  J.B.

"Ik heb bij Bram Zaalberg de dagopleiding bloesem therapie gedaan. Ik kan zeggen dat het een heel leerzame cursus was. In welk opzicht hoor ik jullie nu denken….nou dan kan ik zeggen, in veel opzichten. Ik heb mezelf eens goed leren kennen, en dat is toch eigenlijk het belangrijkste standpunt. Daarnaast ben ik mijn omgeving eens met andere ogen gaan zien. Weer hoor ik jullie denken…ik zal eens een voorbeeld noemen… O jee daar komt mijn buurvrouw weer aan.. maar nu weet ik dat dat meer over mezelf zegt dan over mijn buurvrouw. Je leert zoveel over jezelf door een prachtige techniek “de spiegels” genoemd. Maar ook hoe mooi die bloesem remedies werken en welke rol ze in ons leven kunnen spelen, ze kunnen rust geven maar ook geborgenheid en zekerheid. Maar dan doe ik ze nog tekort want er is zoveel meer. Verder krijg je in de les erg veel tips over andere zaken die je kunt gebruiken voor zowel het thuisfront als in bv je praktijk. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan beleven dan als ik dat gedaan heb. Bram en Miep bedankt." B.A.

"De dagopleiding is niet in woorden te beschrijven. Vanuit de authenticiteit, gedrevenheid en enthousiasme van Bram wordt iedereen meegenomen in een proces; een proces van persoonlijke groei en ontwikkeling. Bram geeft informatie zodat eenieder zijn eigen proces kan doorlopen. Feitelijk gaat het niet om de informatie. Daarmee is deze opleiding met bijna geen enkel andere opleiding te vergelijken. De kennis die wordt aangeboden is een hulpmiddel en niet een doel op zichzelf. Er worden tal van inzichten aangedragen. Eenieder krijgt de ruimte om deze op eigen wijze in te vullen en uit te dragen. Bram luistert naar al deze verschillen zonder oordeel. Bram is een kunstenaar in het observeren en voelen." J.B.

"De dagopleiding is een jaar van transformatie geworden. Als mens ben ik naar een diepgaander niveau van bewustwording gegaan en als ik terugblik verrast het me wel wat er op een jaar allemaal kan veranderen. Ik heb het gevoel een hele stap gezet te hebben in de vervulling van wat ik met mijn leven wil. Ik heb een beter inzicht in mezelf gekregen waardoor ik meer geworden ben “wie ik ben”. Dat vind ik belangrijk, aangezien het volgens mij de centrale taak van ons leven is om te worden wie we zijn, met andere woorden op weg te gaan naar ons ware zelf. Het is evident dat deze persoonlijke groei een noodzakelijke voorwaarde is voor de verdieping van het werk als therapeut. Als therapeut heb ik er dan ook heel wat van opgestoken. Van de verschillende opleidingen die ik in het alternatieve circuit  gevolgd heb, hebben de meeste mij enkel een paar extra technieken opgeleverd die ik wellicht ooit wel kan gebruiken. Tot nu toe is dit de enige opleiding die een echt coherent geheel vormt en een stevige basis van waaruit ik kan werken. Wat ik ook zeer waardevol vond, is de constante aanmoediging om te vertrouwen in mijn eigen kunnen. Elke cursusdag heb ik nieuwe stukken van mijn talent als therapeut ontdekt waarvan ik vroeger geen vermoeden had. Zowel voor beginnende als gevorderde therapeuten is het een verrijking. De cursus overstijgt het klassieke doorgeven van rationele kennis en de begeleiding met hart en ziel heeft mij geopend voor een nieuwe wereld." L.G.

"De dagopleiding bloesem remedies is een opleiding die je via de bloesems dichter bij jezelf brengt. Je wordt je door de opleiding en door het gebruik van de bloesem remedies steeds meer bewust van wie je eigenlijk bent en wat je taak hier op aarde is." M.E.

"De dagopleiding bloesem remedies is een verrijking voor mijn leven. Sinds het moment dat ik met de opleiding ben begonnen, gaat er geen dag voorbij dat ik niet dankbaar ben voor de spiegels en het verruimende bewustzijn dat ik mede dankzij de processen waar de bloesem remedies mij in steunen, heb gekregen. Ik heb al een paar andere opleidingen gedaan op het gebied van energetisch werken en bewustwordingstrainingen. De opleiding bloesem remedie therapeut bij Bram Zaalberg is een cadeautje omdat ik hierdoor een deel vandoor mijn eerder opgedane kennis heb kunnen integreren in wijsheid. Ook ga ik nu op een ander bewustzijnsniveau om met de werking van spiegels. Nog meer besef ik dat ik zelf de creator van mijn leven ben en dat ik mijn omgeving, en alle lessen die zich daarin voordoen, zelf creëer. De zin “Ik ben de meester in mijn eigen leven” heeft daardoor meer diepgang gekregen en ik ga de uitdagingen en lessen in mijn leven met meer vertrouwen aan." A.v.H.

"Als ik mag kiezen tussen het vinden van een kostbare schatkist of het ontdekken van bloesem remedies en hoe je hiermee kunt werken, dan kies ik toch echt voor het laatste. De schat die ik gevonden heb op deze opleiding, was precies waar ik naar zocht." A.L.

"Een prachtige opleiding, waarbij je kennis maakt en bewust(er) wordt van bestaande en nieuwe werelden binnen jezelf, weerspiegelt in je buitenwereld. Dit alles wordt ondersteund en begeleid met levendige extracten uit de natuur in de vorm van bloesem remedies. De opleiding wordt omgeven met wezenlijke kennis, zorg, liefde en respect en laat je nieuwe werkelijkheden ervaren. Een ware verrijking. Laat je verwonderen door de grootsheid en de perfectie van de natuur. We zijn één." K.L.

"Ik vond de dagopleiding heel leerzaam. Bij deze opleiding ga je aan jezelf werken. Je gaat naar je gevoel en gaat je eigen “ik” ontdekken d.m.v. bloesems en de natuur. Het is een prachtige ervaring, om eindelijk jezelf weer te voelen en te zijn. Er gaat een hele last van je af. En het is zo mooi om dan je pad weer verder te lopen, je word anders, je krijgt andere mensen om je heen. Ik vind het fantastisch wat remedies met een mens kunnen doen." M.E.P.C.

"De opleiding heeft mij verrijkt. Het heeft mijn niet alleen laten zien welke bijzondere waarde en invloed bloesem remedies hebben. Mara ook heeft het mij bewust gemaakt van al het gereedschap dat ik bezit, waarmee ik mezelf en mijn omgeving positief kan beïnvloeden. Ik vind het een onmisbaar stuk voor mezelf en mijn praktijk." N.S.

"Deze opleiding heb ik mezelf cadeau gedaan. Ik ben er heel blij mee, het heeft mij een enorme verrijking gebracht niet alleen in de vorm van kennis, maar ook zelfvertrouwen, durf en moed om mijn eigen weg te volgen. De ambiance / locatie waarin en de manier waarop Bram deze cursus gaf heb ik als zeer prettig ervaren, en niet te vergeten de heerlijke biologische vegetarische maaltijden die altijd met heel veel liefde bereid en opgediend werden. Met heel veel plezier denk ik hier nog aan terug." B.S.

"De dagopleiding functioneert als een goede bewustzijnsgids. Het neemt je op reis en opent je bewustzijn naar een dieper niveau, waardoor je je pad beter ziet liggen. Het geeft je antwoorden op emotionele, fysieke en spirituele vragen, waardoor je met meer en dieper inzicht je persoonlijke waarde kunt valideren voor jezelf en je omgeving. Hiermee ben je een waardevol instrument in de zorg naar een groter welzijn." E.S.

"Tijdens de dagopleiding werden we iedere keer weer open ontvangen en kregen we de ruimte om met andere cursisten te praten onder het genot van een kop kruidenthee. De lessen werden in een warme sfeervolle omgeving gegeven door onze enthousiaste leraar Bram die weet waar hij over praat. Tijdens de lessen gingen we ook geregeld naar buiten om te voelen en te ervaren wat planten, bomen en bloemen met je kunnen doen. Dit vond ik erg waardevol! Je ervaart zo enigszins het ontstaan van een bloesem remedie en het communiceren van een plant/boom/bloem. Er volgde meerdere visualisaties. Deze geven je inzicht in wie je bent, waar je tegen aan loopt en maken je duidelijk waar je aan kunt gaan werken. Je kunt hier bloesem remedies voor uitzoeken, die je ondersteunen in het proces wat je dan aan gaat. Je leert waar je aan moet denken als je met een cliënt in gesprek gaat. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan essentiële oliën en celzouttherapie die gemakkelijk in combinatie met bloesem remedies re gebruiken zijn. Iedere zaterdag zorgde Miep voor een voortreffelijk vegetarische maaltijd. Tijdens de opleiding krijg je opdrachten, zodat je de mogelijkheid hebt om te oefenen. Als eindopdracht krijg je eindvragen, waar je een langere periode over kunt doen, zodat je de opleiding nog eens herbeleefd. Voor mij was dit een leerzame opleiding waar ik nog veel aan zal hebben." M.T.P.

"In 2000/2001 de cursus ook gedaan. Er door de jaren heen altijd mee gewerkt en blijven nemen. Veel mensen en dieren kunnen helpen en bijstaan. Wilde de cursus nogmaals doen om op te frissen en erg benieuwd wat er door de jaren heen aan nieuwe remedies bij was gekomen (of veranderd). De spiegel heeft ontzettend goed gewerkt, ik ben mij bewuster geworden van de veranderingen en nieuwe in mijzelf en in mijn leven (door de jaren heen). Ik ben hier erg dankbaar voor en blij mee. Ook omdat ik het bewust meemaak/doorleef. Als de vervolgcursus doorgaat ben ik erbij! Dus wat ik vaker bewuster ga gebruiken zijn/is spiegels en de bloesems en de celzouten." M.T.

"De opleiding voor bloesemtherapeut die ik volgde bij Bram Zaalberg was een geheel nieuwe ervaring voor mij. Nu wist ik wat ik altijd al had gemist in het onderwijs. Zoveel warmte, zoveel hartelijkheid en ja , zo natuurlijk. Zo vernieuwend en tegelijk zo natuurlijk. De wandelingen in de tuin in Horst waren een verademing, wat een pracht, wat een schoonheid. Ik heb nooit eerder in mijn leven zo een leuke opleiding gevolgd en tegelijk zoveel geleerd. Na een dag in Horst voelde ik me niet moe, in tegendeel, ik had genoeg energie. Ik ben erg dankbaar voor deze mooie ervaring." E.U.

"De opleiding heeft mij weer een stap verder gebracht in mijn ontwikkeling. Ik ben me (meer) bewust geworden van bepaalde tekorten die ik ben gaan aanvullen." C.V.

"Dankzij de remedies heb ik nu het lef om te zeggen: dat wil ik best doen, a raison van…..Ik ben een goede tekstschrijver, kan goed redigeren en op zoek naar een (parttime) baan. Bij voorkeur een waar ik veel kan leren, plezier in heb en voldoende oplevert om mijn rekeningen mee te kunnen betalen en af en toe iets leuks te doen. Dit zou ik 2 jaar geleden, toen ik Miep kwam vragen of ik stage mocht lopen in de winkel, absoluut nooit hebben durven zeggen. Ik vind dat ik er enorm op vooruit gegaan ben in allerlei opzichten en ben heel blij met datgene wat ik meegekregen heb en nog mag ontvangen." I.V.

"Inspirerend, je innerlijke essentie leren kennen en gebruiken, ervaren van pracht en kracht van de natuur via de planten, bloesem, bomen en hun producten (bloesem remedies, etherische oliën enz.), het ontwikkelen van intuïtieve en creatieve vaardigheden, innerlijke grensverleggend, genieten en leren tegelijk." J.W.

"In het jaar van de opleiding, specifiek door te spiegelen, ben ik wat laconieker geworden. Het heeft me een handvat gegeven om sneller in en uit processen van verbinding te stappen. Ik ben aandachtiger en mijn bewustzijn is groter, veel omvattender geworden. Mede daardoor ben ik minder krampachtig, minder perfectionistisch dan vroeger. Vaak ervaar ik gevoelens van compassie en liefde van binnenuit. Vrouwelijke verinnerlijkte aspecten als openstaan, rusten en ontvangen spelen een nieuwe rol. Ik ben meer gaan vertrouwen op de ondersteunende kracht van het universum en sta nu op om te leven en niet om te werken. Hartelijk dank daarvoor, als ook voor de uitstekende maaltijden ;-)" E.K.

"De bloesem dagopleiding heb ik ervaren als een verhelderende creatieve manier van het inzichtelijk maken van je eigen innerlijke stuk, middels theorie en vele oefeningen met jezelf, je directe omgeving en mensen uit de studiegroep. Ook de inname van de bloesemremedies gedurende het jaar was een belangrijke factor. Ervaren is integreren. Bram Zaalberg heeft een verassende manier van lesgeven waarbij hij met aandacht kijkt naar de behoefte van de groep. Zelf achter je eigen roer gaan staan en samen één geheel, dat zijn de kansen die je krijgt binnen deze opleiding. Dankjewel, het was een inspirerende opleiding met als kers op de pudding de overheerlijke vegetarische lunches van Miep Zaalberg en haar team !" V.v.d.P.

"De dagopleiding was als een hele boeiende intensieve reis door het bewustzijn. Ik heb leren werken met een hele mooie gereedschapskist; met daarin de bloesemremedies en allerlei spiegels om mee te werken. Het woord gereedschapskist dekt eigenlijk niet helemaal de lading … voor mij voelt het als een schatkist! Echt het beste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb. Ik heb meer inzichten gekregen dan ik ooit op een andere plek heb kunnen leren volgens mij. En het leuke is, dan denk je bij de eindopdrachten ‘gaan we even doen, want ik heb al zo veel geleerd’, maar ook daarvan heb ik nog ontzettend veel geleerd, je gaat er nog eens een keer weer helemaal doorheen, met alle opdrachten, testremedie, de oefeningen, etc. Dan pas maak je je alles echt eigen. Er zijn nog de nodige kwartjes gevallen, waardoor die schatkist nog meer gevuld werd. Ik vond het in één woord geweldig. Dit had ik niet willen missen!" J.P.

"De dagopleiding heb ik als zeer positief ervaren. Je leert mensen kennen die op dat moment een met je worden tijdens de cursus. De tijd vloog elke cursusdag voorbij. Veel leerstof maar je komt er niet uitgeput vanaf. Het was ondanks de vele leerstof een bepaalde rust die je die dag krijgt. Bram legde alle onderwerpen altijd heel prettig en duidelijk uit. Het was elke keer weer genieten om te mogen komen. Bedankt Bram voor de geweldige cursus." M.v.R.

"Als je iets over bloesem remedies te weten wilt komen en zelf wilt ervaren hoe het is kun je hier een prima start maken. Het is een goed verzorgde cursus waar veel aan bod komt." D.S.

"Inzicht krijgen in jezelf om anderen liefdevol te helpen." R.v.d.M.

"De bloesemopleiding is …… Welness voor hart en ziel Heel erg bedankt Bram !" M.V.

"Tijdens de opleiding wordt de lesstof, beschreven in readers, uitgebreid besproken. Er is veel ruimte om te oefenen en om vragen te stellen. Bram Zaalberg vertelt gepassioneerd over zijn jarenlange ervaringen en tussendoor krijgen we veel bruikbare tips. De lesruimte is sfeervol en de omgeving inspirerend. In de lunchpauze wordt een heerlijke vegetarische maaltijd geserveerd. Dit is telkens weer een moment om je op te verheugen. Nadien krijgt de cursist examenvragen mee en tussendoor worden er opdrachten gemaakt. Je krijgt ruim 7 maanden de tijd om alles in te leveren. Deze manier heb ik als heel prettig ervaren en zeer leerzaam. Het beantwoorden van de vragen zorgt ervoor dat je alles heel grondig weer moet doornemen waardoor je steeds meer duidelijk wordt. Wat ik mis is terugkomdagen om vragen te stellen die je in de praktijk tegenkomt. Wat ik wel heel fijn vind is dat ik vragen die ik heb via mail kan stellen. Hier komt doorgaans snel antwoord op." S.V.

"De dagopleiding bloesemremedies doe je in de eerste plaats voor jezelf. Stap voor stap loop je via de bloesemremedies het pad terug naar je eigen kern, naar wie je werkelijk bent, waardoor je anderen eveneens de ruimte kunt gaan geven om ook weer te worden wie zij werkelijk zijn. Het is een cadeau voor jezelf en daarmee voor de wereld. De dagopleiding Bloesemtherapie heb ik met veel interesse en plezier gevolgd, ik heb er waardevolle kennis geleerd over bloesemremedies, etherische oliën en celzouten, die ik dagelijks toepas voor zowel mezelf als mijn vrienden en cliënten. De lessen hadden voor mij een goede opbouw en verhouding tussen kennis en praktijk, en het eten tussen de middag was overheerlijk. Bloesemremedies hebben door deze opleiding een onmisbare plaats in mijn leven gekregen. In de toekomst wil ik mijn werk met de remedies nog verder intensiveren en verdiepen, en ik zie de opleiding dan ook als een stap van iets heel moois en blijvends in mijn leven, namelijk het werken met de spirits van de planten en mijzelf en de mensheid een stukje te kunnen helpen om hun contact met de aarde, de geest en zichzelf te helen." B.A.

"De dagopleiding is: “Thuiskomen”in een liefdevolle omgeving, liefdevolle verzorging en met liefdevolle mensen. Dank jullie zeer voor jullie bijdrage!" L.H.

"Een korte beschrijving van de dagopleiding. Deze opleiding leert je om allereerst jezelf te helen, waardoor je anderen ook weer kunt helpen." D.v.H.

"Ik heb nog nooit een cursus gevolgd waar ik na een lesdag met zoveel energie en enthousiasme thuis kwam. De lessen zitten goed in elkaar en doordat je iedere maand een nieuw onderdeel behandelt en zelf uitprobeert , weet je wat het product met je doet. Je leert invoelen wat de producten met je doen en laten je processen doorleven en aanpakken. Een speelse en praktijk gerichte manier van leren, iets wat bij mij heel goed aansluit." H.K.

"Wat heb ik veel mogen leren het afgelopen jaar. Bram en Miep bedankt. Miep voor het fantastische eten! Iedere keer wanneer ik naar Horst reed kreeg ik alweer zin in het lekkere eten. Bram bedankt voor de geweldige inzichten die je me hebt gegeven! Ik vind vooral je manier van lesgeven heel erg fijn. Je kunt iets zo mooi vertellen dat je het tegelijk opslaat. Ik vond het een hele fijne cursus en ga er zeker veel van in de praktijk brengen." A.V.

"De opleiding bloesemremedies heeft me de kans gegeven om aan mezelf te werken, om meer bewust te worden van mijn eigen “ik” en waarom ik eigenlijk op aarde ben. Door het gebruik van remedies is het gemakkelijker inzichten te verkrijgen over je functioneren, de patronen en gewoontes waarvan je je niet eens bewust bent. Door het stap voor stap aanpakken van deze thema’s en patronen en het meer bewustworden verander je jezelf maar hierdoor verandert ook je omgeving. Bloesem remedies geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen naar een hoger bewustzijn maar helpt je tevens om met beide benen op de grond te blijven staan." J.B.

"De dagopleiding zit goed gestructureerd in elkaar. Iedere les ga je verder naar binnen; steeds wordt een ander deel van je eigen bewustzijn belicht met behulp van de spiegels en bloesemremedies. Hierdoor bouw je een prima ervaring op in het werken met bloesemremedies voor jezelf, maar door de diverse (thuis)oefeningen, ook met anderen. En krijg je via de spiegeloefeningen veel inzicht in jezelf en praktische handvaten om jezelf van binnenuit te veranderen en niet de ander te willen veranderen. Door de aanvulling met kennis over de celzouten en etherische oliën heb ik echt het gevoel een ‘totaalpakket’ ontvangen te hebben. Het was geweldig om me te laven aan de enorme (planten) kennis die Bram heeft, in de prachtige tuin te wandelen en de innerlijke mens te versterken tijdens de verrukkelijke biologische maaltijden van Miep; Bram en Miep en jullie team, dank je wel voor jullie zorgzaamheid. Het was een fantastisch jaar van groei en het bloeit nog steeds….!" J.D.

"Het is bijzonder om te leren voelen en zien wat remedies kunnen brengen. Waar je aan kunt werken op een milde manier. Dat wil niet zeggen dat dit soms niet heftig was voor mij en of mijn omgeving. De brede kennis en ervaring van Bram maakte dat het geen saaie cursus was met saaie stof. Omdat we iedere maand zelf remedies uitzochten om te gebruiken kon je ervaren wat remedies met je kunnen doen. Het heeft me milder gemaakt over me zelf, meer blij met mezelf. Dit is wat ik een ieder toewens. Het veilige gevoel en de ruimte die er was voor me zelf heeft zeker gemaakt dat ik er veel geleerd heb.Maar vooral dat je er zelf uit kunt halen wat je er uit wilt halen. Ik denk dat dit mij aardig gelukt is. Het is voor mij een mooie manier om wonden te laten helen en te laten verworden tot zachte littekens. Deze littekens zijn nu zo zacht dat ik weet dat ze er zijn, maar er geen last meer van heb." M.G.

"Wil je vanuit je gevoel leren werken met bloesemremedies, dan is deze opleiding zeker iets voor jou. Je leert op verschillende manieren bloesemremedies uit te zoeken voor jezelf en anderen. Je leert wat je moet weten als je zelf als therapeut aan de slag wil. Als extra ook een inleiding van essentiële oliën en celzouten." M.v.d.G.

"De dagopleiding laat je naar binnen gaan, laat je kijken naar jezelf. We zijn op reis gegaan naar binnen in onszelf naar onze eigen kern om van daaruit de kern van de remedies te gaan ontdekken. Wat we ontdekt hebben is fantastisch ik ben werkelijk weer een ervaring rijker geworden. De remedies doen voor mij nog veel meer dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Je maakt elke maand een flesje bloesemremedies voor jezelf, dus je geeft jezelf hiermee ook een groot cadeau, heerlijk. De cursusdagen zijn heel ontspannen, leerzaam, sfeervol, voedzaam en erg gezellig. Ieder mens zou aan deze opleiding 1 keer in zijn/haar leven moeten deelnemen om te ontdekken wie je nu werkelijk zelf bent." K.K.

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions